"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 44

• 32 244
  • 722
  •   1
Отговори
# 615
Мерси момичета ,

Дано всичко да е наред този път , че след това което стана миналия месец не смея да се зарадвам.

# 616

Pisitka, засега не може да се каже със сигурност. Ако това второто покачване се задържи  може да се приеме че О е била на 14ти ден.
   Гледам че са ти  ниски температурите. Да не мериш орално?

# 617
# 618

30 дни кървене и това..от преди малко..?

# 619
  • Бургас
Кристина, пускала ли с ЧХГ след биохимичната да видиш дали пада?
И какво имаш предвид кървене? Кафеникаво зацапване ли?

Последна редакция: пт, 16 авг 2019, 16:23 от Мария

# 620
Не съм пускала кръвен..Кървене като цикъл

# 621
На преглед ходила ли си?

# 622
Ходих на 14 ден с кръвотечение и ми казаъа..че ми няма нищо..че ще ми спре..че имам 5 фоликула.Това течение сиг.е от някой изостанал фоликул..Закъсня ми тогава с 8 дни и с бледа втора имах тест. И бях и в овулация по време на течението и правих секс.Сега 29 ден от течението и си направих теста и пак бледа втора..

И последно..зверска болка оня ден в левия яйчник и после се спусна надолу болката и после все едно се качи към корема .чувствах го издут .И това какво беше не знам..но мн обезбокяващи изпих.

Последна редакция: пт, 16 авг 2019, 17:19 от Анонимен

# 623
Много объркано звучи.
Отиди на друг лекар, защото дори и да е нова бременност, не е нормално да кървиш, а ако е от биохимичната...Не знам дали няма да се наложи кюретаж.
П.П. Всъщност вече не става въпрос за биохимична, защото явно нещо си работи там.
Задължително иди на друг лекар.
П.П. 2 С тези болки задължително още сега отивай.

# 624
  • Бургас
Кристина и моя съвет е възможно най-бързо да чуеш и второ мнение.
Ако имаш болки направо в болница.

# 625
Преди 15 дни като ме гледа на ехографа..всичко ми било наред .но кръвта не спира и тоя тест тука се брой за положителен..И левия яйчник пак ме наболва.Утре ще видя къде ще ходя..взех си направление.

# 626
Преди 15 дни като ме гледа на ехографа..всичко ми било наред .но кръвта не спира и тоя тест тука се брой за положителен..И левия яйчник пак ме наболва.Утре ще видя къде ще ходя..взех си направление.
Свъжи се с него спешно. Може да е извънматочна, може нещо да е останало и организма да не може да го изчисти. Ако на него нямаш вяра бягай на спешен, търси друго мнение

# 627
Прекалено дълго кървите, не отлагайте, потърсете друг лекар.

# 628
  • София
Момчета в 7 гс съм и най сетне откриха от къде идва болката ниско долу в слабините те раздразнен дебело черво дадоха ми дуспаталин ама не помага кои знае какво нещо друго мога ли да пия за болката някои може ли да ми каже

пий чай от копър, джоджен и мента. раздразненото черво се влияе най-добре от хранителен режим. изключи сладките, лютите, пържени храни, суровите зеленчуци и целулозните плодове

# 629
В София събота къде може да се отиде на Гинеколог с направление?

Общи условия

Активация на акаунт