Развитие по темата "Съвет как да накарам майката на доведения ми син..."

• 127 688
  • 5 227
  •   1
Отговори
# 2 340
Вторачването в парите на даскалка тотално опростачиха темата.
Още повече,че тя никъде не е казала "богата съм"..
Това,че някой има някакви пари,не го прави богат.

# 2 341
  • София
Невена, аз съм наясно с неквестируемия минимум.
Чудех се дали получава някакъв доход от бизнеса.

# 2 342
Fever, поредният въпрос без отговор. Даскалка написа, че на мъжа му остават под 600 лв. като си плати кредита.

# 2 343
O, сетих се. Ми ако на тях им дават издръжка, за да гледат детето Simple Smile 600 лева примерно Simple Smile И куп изисквания де, то който плаща, поръчва музиката. Може пък тогава да са ок Simple Smile Даже ще се замогнат 

# 2 344
Ray, ето оттук тръгна сагата с парите.
Няма да я плащаш ти, откъде накъде, бащата ще я плаща.

От кои пари? Това надхвърля частта от личния му доход, която остава след изплащането на заема, останал погребан в нейното жилище 🤣. Определено имате чувство за хумор!

# 2 345
Луковички на шафран?
А що не генератори на свободна енергия?

п.п.Ако взема 600 лева щат и още 200-300 под формата на пари за храна,дрехи..Ми толкова стават,800-900 лв.
От тях като плати 350-400 лв креди и му остават към 500 лв. 

# 2 346
А детето ако отиде в Англия бащата няма ли да плаща издръжка?

# 2 347
Какво? Толкова остават, да - от държавната заплата. А нали е ключов фактор за развитие на бизнеса, оттам колко му се полагат е въпросът?

# 2 348
  • София
п.п.Ако взема 600 лева щат и още 200-300 под формата на пари за храна,дрехи..Ми толкова стават,800-900 лв.
От тях като плати 350-400 лв креди и му остават към 500 лв. 

От държавната работа. А от фирмата?

ТафТаф е писала с мен.

# 2 349
Скрит текст:
Уиш, е и? Кой и защо да ги проследява?
Трябва да е болен мозък.
Това е форум. Гледат се казуси, не личности и техните банкови сметки.
Точно така. А в този форум, както навсякъде, има не малко болни мозъци. Бях споменавала, че дори на мен ми се лепна такъв.
Този, за който ми спомена на лични ли беше?
А, и честито на госпожицата, май не ти казах!

# 2 350
Ми от фирмата не знам,ама ако още гонят баланса,т.е.избиват вложеното,може и да не им остават много..
Щото доколкото разбирам,не е някакво масово производство с широк пазар,а се разчита на високата стойност на продукта.2-3 продажби годишно може би,не знам,Даскалка ще каже..

# 2 351
  • Paris, France
А детето ако отиде в Англия бащата няма ли да плаща издръжка?

Само ако майката поиска и го осъди. На нея може и да не и пука, защото там държавата дава помощи и колкото е издръжката, толкова по-малко дава. Ако дава 500£ месечно, примерно, и издръжката е 100£ вадят издръжката и получава 400£. На нея и е все едно кой и ги дава. Там много жени даже не записват бащата в акта за раждане заради облагите. Ако е записан държавата го гони за издръжка. Майката може да си го вземе и да си го гледа, а да се уговорят той да осигурява ваканциите, примерно.

Мисля си не може ли 4 месеца годишно да иде у някоя баба, 2 при майката и 6 при бащата. Така хем ще живее някакво време при бащата, малко с майката, но половината време няма да е в къщата. Нещо като смесено родителство.

# 2 352
Би било добре, но тези хора не си говорят изобщо, едва ли ще се разберат по този въпрос

# 2 353
Тази тема ще си се точи до безкрай, ако не се заключи. Нищо няма да се промени. Бащата явно не е чак такъв безотговорник, както се опитва да го изкара. Взел си е детето при него все пак. Не му обръщал достатъчно внимание. Ами кога да му обръща, човека работи на две места, затънал е в дългове, а и печели пари и за бизнеса на новата си жена.Авторката и се иска той да се откаже от детето, но понеже вижда, че това няма да стане, иска майка му да си го вземе.Не го притиска за нищо, защото добре знае, какъв ще изхода, той ще избере сина си. Пари, пари, но не можеш да задържиш мъж само с това.Мисля че историята е по украсена и изопачена в полза на авторката.
Абсолютно.
И за мъжа не вярвам, че стоят така нещата. Тя е узурпирала властта, под претекст, че той трябва да ходи да работи на две места и да изкарва пари. Съвсем стандартен женски подход, и после цял живот мрънкане - Ама той не гледа деца и домакинство. Прозрачно е.

# 2 354
  • Варна
На мен ми доскуча вече. Само хвърлям едно око и ще чакам развръзката, когато на детето се сервира новината за бъдещото му местоживеене.

Общи условия

Активация на акаунт