По-бърз растеж на косата - Тема 10

• 143 066
  • 1 017
  •   1
Отговори
# 855
И аз да изразя мнението си за Целаген. Купих си го заради многото положителни отзиви за него и го ползвам от малко над месец. Първоначално започнах да го използвам по два пъти на ден, както е посочено в инструкциите за употреба, но от него ми се омазнява адски бързо косата и затова започнах да го слагам по веднъж на ден вечер, а само в събота и неделя по два пъти. На мен лично не ми помогна въобще за този един месец употреба. Даже имам чувството, че ми засили косопада. Да не говорим, че от него косата ми се омазнява два пъти по-бързо от преди. Не бих повторила покупката. Явно съм от малкото, на които не им е повлиял добре.
Уважавам мнението ти но,1 месец е твърде кратък период.Един серум,шампоан или каквото и да било,имат нужда 3-4 месеца да се ползват, за да се видят резултати.
Припомнете си фазите на растеж на косата...
Няма нужда да го ползваш всеки ден освен,ако нямаш много сериозен проблем.Но, тогава пък едва ли омазняването ще ти е най-голямата грижа.Ползвай го само след миене на косата.Или както аз ползвам Нуминокс.

# 856
Мнение за L'alga? Много ми похвалиха серума за растеж , но искам да чуя и други мнения.

# 857
Отварата от розмарин потъмнява ли косата? За копривата знам, че е за тъмни коси, но за розмарина нямам идея..

# 858
Отварата от розмарин потъмнява ли косата? За копривата знам, че е за тъмни коси, но за розмарина нямам идея..
Една инфлуенсърка следвам тя е руса и използва отвара и масло от розмарин та ок си й е цвета. Онзи ден беше пуснала рецепта как да си направим вкъщи масло с розмарин, та купих си едно пакетче от Лидл и тези дни ще го забъркам.

# 859
  • SF
Сподели и с нас как да го направим.

# 860
Ако може сподели и коя е инфлуенсърката, интересно ми е да следвам такива, които дават полезни идеи и съвети, не само размятат пр пратки. 😃

# 861
Рецептата е: на водна баня се слага 1ч.ч. високо качествен зехтин, листенцата от 10 стръка розмарин и се вари 20мин,после се прецежда щом се охлади се добавя една пипета рициново масло(тя в клипа казва няколко капки но изтисква 1 пипета) . Ползва го един път седмично, като престоява 2-3ч. На клипа показва, че го нанася както на скалпа така и по връхчетата.
Инфлуенсърката се казва Tanya Peychinoff в инстаграм.

# 862
Мога да предложа една инфлуенсърка често кача клипчета в тик ток или инстаграм . Казва се Милена и също е руса . Освен, че показва разни пратки и продукти , които са бюджетни и не толкова от сайтове, Лили и ДМ от, които е доволна . Дава съвети за грижа за лицето и косата . Гледах едно нейно клипче как си суши косата след баня . Ами мога да ви кажа след като следвах стъпките и косата ми беше невероятно жива и мека . Наистина имаше разлика, а за косата ползвам кристали и шампоан от чесън . Често я гледам . Сега очаква бебче . Страхотна е .

# 863
Аз също я следвам, симпатична е но под постовете й съм забелязала,че не отговаря на въпросите. Специално под един нейн клип имаше въпроси с какво си маже скалпа не отговаря.

# 864
Надявам се, че нямате проблем с английски/немски, ето това момиче следвам и още много англоезични. Милена и Таня са ми доста неприятни, не виждам и полезна информация:
https://instagram.com/lauraspiessmacher?igshid=MTNiYzNiMzkwZA==

# 865
И аз ползвам от доста време розмарин, но не виждам кой знае какъв ефект. Сега обаче имам и обилен косопад, типично за този сезон.
Не потъмнява косата от него със сигурност.

# 866
Мога да предложа една инфлуенсърка често кача клипчета в тик ток или инстаграм . Казва се Милена и също е руса . Освен, че показва разни пратки и продукти , които са бюджетни и не толкова от сайтове, Лили и ДМ от, които е доволна . Дава съвети за грижа за лицето и косата . Гледах едно нейно клипче как си суши косата след баня . Ами мога да ви кажа след като следвах стъпките и косата ми беше невероятно жива и мека . Наистина имаше разлика, а за косата ползвам кристали и шампоан от чесън . Често я гледам . Сега очаква бебче . Страхотна е .
Може ли да дадете профила и в Инстаграм?

# 867
Използвам масло от розмарин от 2-3 месеца и виждам ефект. Косата ми расте доста бързо и разликата при мен е значителна. Косопадът ми също намаля. Не знам обаче дали се дължи изцяло на маслото, защото също така използвам и шампоан за растеж и спиране на косопада.

# 868
Скрит текст:
milena.stefanova

Това и е профила в Инстаграм, но тук кача предимно снимки . Често кача обаче клипчета в Тик Ток .

# 869
Последно време навсякъде ми излиза този розмарин :д. На мен най-много ми порасна косата от шампоана, който ще прикача като снимка. До колкото знам е на билкова основа.  Оризовата вода също много в хвалиха в тикток за растеж на косата, но трябва да престои и мирише многоо лошо, та спрях да я ползвам. Видях, че много индийки ( както знаете, те са с много дълги и гъсти коси), казват за олито Дамла ( Damla oil), има тъмно зелено, което е за тъмни коси, има и друго, което се води златисто и е за светли коси. Аз си го поръчах от България и е на достъпна цена. В него съм разтворила масло от розмарин и масло от репей, който също е са растеж. Отделно всеки ден впръсквам в корена вода от розмарин. Много е важно преди да използвате олиа:
1. Да сресвате косата си, за да стимулирате скалпа
2. След това се нанася олио в корена и по дължините, прави се масаж на скалпа около 5/10 минути, но избягвайте да решете косата си, четох, че след олио не е добре.
3. Завивате косата си с торба и кърпа и стоите от 2 до 3 часа. Също избягвайте да спите с олиото, защото запушва порите и няма ефект.
4. Измивате 2 пъти с шампоан, даже ако използвате пилинг или скраб за слаб, още по-добре! Иии косата да е здрава и не накъсана, спете на плитка или някоя безопасна прическа, защото това търкане във възглавницата не е окей.
Мен ме мъчи един въпрос. ДА си подстригвам косата или не? :Д на приятелят ми майка ми е фризьорка и ми каза, че е добре на 3/4 месеца да се махат връхчетата. Таа, моята косата е дълга, но пък е с много тънък косъм и каквото и да правя вечно е накъсана отдолу, но пък като се подстрижа имам чувството, че не ми мърда дължината и много се чудя какво да правя- да ходя като метла, но пък с дълга коса или да я подстригвам :/

Общи условия

Активация на акаунт