Професионални серии за коса 127

• 56 961
  • 756
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив
Аз много харесвам Еластисайзър със здравец. Хидратира ми страхотно косата - става гладка, мека, точно каквато искам да е. Но ми свърши и скоро не съм го подновявала. Чакам някоя хубава промоция.

От олио съм доволна от Wella Luxe, както и на Макадамия. Това са може би единствените, които имат ефект върху косата ми.

# 376
Аз като заклета фенка на Керастаз харесвам парфюмното олио финиш Хронолоджист /обожавам и “мъжкареещия”му аромат ....😁/
Серията за дълга коса на Керастаз също е много хубава за суха коса-чудесно разплита косата и заглажда косъма.Хронолоджист идва малко по-тежка артилерия за коси,които се омазнявате бързо.Също така не е подходяща за жени,които нямат естествен обем .Тънките коси направо ги прилепва към скалпа и вероятно затова има толкова и не-харесващи серията.Пробвайте-всяка коса и скалп са идентични сами по себе си и на всеки действат различно....👌

# 377
Благодаря, Gerrche🌺Ползвах Chronologist-шампоана не бих повторила, на втория ден косата ми лъщеше от омазняване. Маската разплиташе добре, но подозирам, че не лекува, а точно си китосва. Олиото не ухае луксозно, даже неща особено като аромат, не се задържа, но прави косата ми мека и блестяща и го обожавам.
Therapist не ми хареса. Нищо не направи за подобряване на косата ми.
Чудя се за Elexir ultime и Resistance. Даже за шампоан и маска Resistance. Някой ще направи ли ревю?

# 378
За порьозна коса - финиши и пак финиши, на мен ми е добре с балсами с отмиване, които си оставям като финиш - даже се оформят по-хубави къдрици. Масла също, но "под тях" подлагам хидратирашите балсами без да ги отмивам. Ако косата е права и се утежнява, естествено че това няма да е добре, но при къдрави коси мисля, че работи за всички къдравелки, особено изрусените като мен.
Мерси Си ще пробвам и твоя начин,.Моята коса е къдрава(поне беше),тънка с нормални корени,но сухи дължини,което не е никак странно,защото от както се помня,с малки паузи,съм все на кичури.Преди два месеца след два пъти кичури и едно боядисване в рамките на една седмица косата ми изгоря ужасно и за капак ми я наблъскаха с ботокс...страшна картинка беше.Още не мога да я оправя.Трябва и "тежка артилерия",много масла и търпение.Приемам всякакви идеи,как да я "излекувам"

# 379
Ani888, би ли обяснила как да различаваме продуктите, които китосват от тези, които лекуват. Ще ти бъда много благодарна, ако ти се занимава да го напишеш! Hands PrayАз все още не мога да различавам това и се лутам ли лутам из продуктите...Разчитам само на описанието в сайтатовете, от които пазарувам и на споделеното във форума...
Разбира се, който има желание би било добре да напише мнение по темата!

# 380
Аз не мисля, че изгоряло, накъсано и унищожено се лекува с нещо различно от ножица. По-скоро се забавя например цъфтенето със серума на маракеш.

# 381
Чак накъсана и унищожена не е,почнах веднага с терапиите,отрязах около сантиметър и успях да я спася.А за цъфтене,имах един период от около година,когато се боядисвах в един цвят,тогава цъфна,но това беше преди 20 години.С кичурите косата ми не цъфти,но понякога се къса(по-скоро отчупва) на 1 см от края.Ще пробвам и тоя серум,може пък и срещу накъсване да помага.
Някой има ли мнение за Kerastase Ciment Anti-Usure,това "цимент" малко стресиращо звучи.

Последна редакция: пн, 05 авг 2019, 08:01 от VanessaDE

# 382
Цимента на Керастаз е чудесен за изрусена коса и коса на кичури.Прави я плътна и пада тежко след сешоар и преса

Последна редакция: пн, 05 авг 2019, 17:02 от macadamia

# 383
  • Варна
Ciment Anti-Usure и цимент термик,който често споменаваме в темата са два различни продукта и си мисля,че Макадамия пише за втория.
 Ванеса и аз съм на мнение,че съсипаната коса не се възстановява. Профи продуктите само я китосват и привеждат в приличен вид докато расте-това е. Единствено Олаплекс претендира за въстановяване основателно,но и там нещата не се случват от раз иска се време и постоянство.
 Косата започва да се къса когато се загуби баланса протеин-хидратация. Напротеинчената коса направо се троши.
 Имала съм ги тия моменти в началото,когато нямах още усета за състоянието на пустата чума.
 Важно е да се знае,че дори най-скъпите и прехвалени не дават УАУ ефект още на първо ползване. Иска се време и търпение, и постоянство...

# 384
Здравейте, моля, препоръчайте хидратираща и протеинова маска/балсам. Косата ми е с изрусени краища, сега редувам CHI Infra и C9 Rikeir на Напура (от която не виждам абсолютно никакъв ефект) и искам да ги сменя като свършат, но съм толкова объркана. Шампоаните ми са насочени към скалпа и против косопад, така че за тях не питам.

# 385
Не съм експерт, но на моята коса смятам, че китосват тези продукти, които като ги намажа, косата стои на момента добре, след измиване, пак си е същата. Продукти, които винаги поддържам налични са шампоана на Медисютикълс, на Керастаз термиците, на Джойко синята маска. Най-голям ефект при мен има от термиците и еластисайзера на ФК, както и спирането на сешоара +подсушаване с тениска. Вече трети месец, косата ми блести и няма фризита.

# 386
  • Варна
  Netflix какъв ефект очакваш от C9? Това е една от маските,които наистина дават терапевтичен ефект,а не само китосват. Хубав мек протеин,който работи. Бих те посъветвала да наблегнеш на хубав кремообразен финш за изрусените краища и преуош преди всяко миене,който да ги пази от премиване. Шампоаните грижещи се за скалпа не са най-доброто изрусени дължини в общия случай.
 Споделяла съм много пъти,че използвам два шампоана на всяко миене. Един за скалпа/най-често Напура/ и друг за дължините.
 Вакрай един еластисайзър с продуктите,които ползваш в момента или мажи русите краища преди миене с кокосово масло дори да е само за 10мин. Ще усетиш разликата.

# 387
Попитах за маска/балсам, а не за шампоаните или финишите. Иначе ползвам и еластисайзър екстрийм (опитвам се да е веднъж в седмицата), имам Маракеш ендз и хваленото олио на Ланза, мажа и един Митик ойл (да има) и на Лакме 10 в 1 понякога. Не знаех, че трябва да описвам всичко, което слагам. Не ползвам сешоар и преса, подстригвам редовно. Тези краища са правени веднъж преди 9 месеца и не са подновявани (не е системно изрусяване). От C9 Rikeir не виждам никаква полза, дотолкова, доколкото и нищо да не намажа-ефекта ще е същия. Просто все едно нищо не съм сложила. Явно, че не е моето нещо, не съм длъжна да го харесвам само защото на много други хора им допада и има ефект.
 Моля, за помощ при избора на маска/балсам -хидратиращи и протеин, за да сменя тези, които сега ползвам, когато свършат. Благодаря.

# 388
Момичета какви домашни еластисайзър използвате? Дайте някоя рецепта за този златен бъркоч..

# 389
Благодаря момичета, ще взема термик тогава. Олаплекса го мисля отдавна,но нямам идея какво да взема,те са някакви номера... Помагайте

Общи условия

Активация на акаунт