Професионални серии за коса 127

• 56 936
  • 756
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна
 Ванеса каква серия поръча бе човеко  Laughing newsm78? Ама и ти пазаруваш като луд с картечница  Joy.
 Олаплекс терапията е само стъпки 1 и 2
Olaplex No.1 Bond Multiplier
Olaplex No.2 Bond Perfector
 На първа страница има линк към протокола на Магнолия  за терапия.
 Не знам от кое поколение си,и как си с руския,но ето един линк с подробно ревю на всички продукти на марката https://coloristka.ru/olapleks-vostanovlenie-volos/
Аз лично имам и ползвам 1и 2 от близо 2 години,а от скоро имам и 6-цата финишът. Пуснали са и масло Олаплекс7,но още го няма по магазините като се появи ще изтърмъча и него.

# 406
Ванеса каква серия поръча бе човеко  Laughing newsm78? Ама и ти пазаруваш като луд с картечница  Joy.
 Олаплекс терапията е само стъпки 1 и 2
Joy Има нещо вярно. Поръчах и тройката,която е за домашна употреба,малко по-слабичка била,но пък можело на всяко миене да се ползва.

# 407
Използвала съм Олаплекс, само че в салон преди 2 години и то многократно, еми в крайна сметка, ефекта беше само върху портфейла ми 🙄 Дано Вие да останете доволна, но аз определено не съм.

# 408
Използвала съм Олаплекс, само че в салон преди 2 години и то многократно, еми в крайна сметка, ефекта беше само върху портфейла ми 🙄 Дано Вие да останете доволна, но аз определено не съм.

В смисъл - косата продължи да се къса?

# 409
Веднага след процедурата, стана по-мека за известно време, но продължи да ми се къса и да се заплита (затова и направих не малко процедури, защото реших, че все ще подейства ) аз поне не видях разликата без Олаплекса и с него, според думите обаче на друг фризьор, косата ми след моята мания по русото, изглеждала доста добре и не унищожена, просто аз съм била прекалено критична, което си е факт.

В смисъл - косата продължи да се къса?

# 410
Трябва време да подействат химиите за коса, но го има и това, че все пак не са вълшебни, та правим каквото можем, пък дали косата ще го "оцени' - божа работа.  Laughing

Но Олаплекса доста изсушва и ако не се действа своевремнно с хидратация става кошмар. Иначе четох блогове непосредствено след процедурата да се сложи здрав кератин, което може би е правилно, защото на мен косъмът ми се разтяга доста непосредствено след стъпка 1 и 2. И после хидратация и пак сме в джаза на редуването на грижите.

# 411
Моля за отзиви дами, ползвали тази серия /Arganicare/, които имат къдрави сухи коси.

https://www.secretzone.bg/c/arganicare-%D1%83%D1%81%D0%BF%D0%BE% … D1%82%D0%B0-lielv

# 412
  • Бургас
Гостенката,на тая мацка едната и терапия в салона струва колкото твоята заплата сигурно Smile не искам да те обидя,но едва ли тая коса я постига с мацотене в къщи. Завиждам благородно на такива коси Blush

Хора,поръчах серията на Олаплекс,сърцето ме заболя Disappointed В други ден пристига и веднага ще я пробвам,Принцесата ако това чудо помогне,не знам как ще ти се отблагодарявам Hug

В реалния живот и звездите нямат такива коси.Конкретно снимката е на Тайра Банкс и тя по принцип носи перуки,нейната коса няма нищо общо с това.Добре изглеждащата коса освен "мацотене" и терапии в салони ,най-вече е въпрос на ген и начин на живот.

# 413
Мили дами, искам да попитам маска Eprouvade за възстановяване протеинова ли се води?

# 414
Момичета, по темата за инфраред пресите, отто бутик (продават удължения принципно), пуснаха такава на техния бранд. Дали си заслужава покупката?

http://www.otto-boutique.com/shop/produkt/инфраред-преса-за-коса/

# 415
Гостенката,на тая мацка едната и терапия в салона струва колкото твоята заплата сигурно Smile не искам да те обидя,но едва ли тая коса я постига с мацотене в къщи. Завиждам благородно на такива коси Blush

Хора,поръчах серията на Олаплекс,сърцето ме заболя Disappointed В други ден пристига и веднага ще я пробвам,Принцесата ако това чудо помогне,не знам как ще ти се отблагодарявам Hug

В реалния живот и звездите нямат такива коси.Конкретно снимката е на Тайра Банкс и тя по принцип носи перуки,нейната коса няма нищо общо с това.Добре изглеждащата коса освен "мацотене" и терапии в салони ,най-вече е въпрос на ген и начин на живот.
Виждала съм реално толкова жива коса, но определено си е до ген, степен на третиране и т. н. 😊Препоръчаха ми продукти и ще видим резултата. Все пак благодаря момичета за обективните мнения 👩

# 416
  • Варна
sissy96 с тоя терморегулатор до 60гр. рязко ме печелят. Отдавна мисля за такава преса. Като цяло обаче това не е познатата ни терапевтична преса. Тя е студена и не се ползва за изправяне само за терапии.
 Показаната от теб обаче става за друг вид терапии. Да речем за терапия Колорплекс при която втората стъпка се изсушава със сешоар или с Маската Нутритермик.

# 417
Аз влизам да похваля маската чудо на Маракеш,вчера я получих и нямах търпение да я пробвам.
Косата ми обича масла и след нея стана уникална.Преуош ФК екстрийм след него се чудих с какво да се измия дали маракеш от мерак да пробвам маската,защото не се разбират след еластисайзъра с него ,но рискувах.След Ш стана суха и заплетена ,но като сложих маската ,всичко се оправи.Много хубаво мирише цялата серия маракеш,днес още я усещам.Накрая сложих и балсама от серията.
Дойде ми вчера и четката на Десата ,дано наистина не накъсва краищата.Поръчах и ампулата на Лалга отново,на моята косица и се отразява страхотно .
За избор мостра подарък имаше само продукти на Лакме и избрах 10 в 1 някакъв крем, но не го изпробвах.
Откакто открих тази тема(декември месец ) съм изключително щаатлива.
СЛед използване на един уж безвреден спрей за изсветляване косата ми се късаше ужасно и от коса на черта ,стана на пластове от накъсване.Сега вече е изключително добре.Има още малко за да се възстанови напълно ,но не исках да я режа ,тъкмо беше порастнала след каре и постепенно я подстригвах .
Благодаря на всички момичета за съветите и опита който споделяте 🌼🌼🌼

# 418
След второто ползване на Еликсир Ултим ми утежни косата. Възможно ли е да е виновен и еластисайзъра, който използвах преди това ? Сигурно не са съвместими. Ама нали имам крещяща нужда от хидратация и реших да сложа от всичко..

# 419
  • София
Здравейте, момичета!

Имам нужда от съвет, но преди това ще споделя и своя опит Simple Smile

От няколко години използвам професионални продукти за коса. В началото започнах с продуктите на Kerastase, след което, по причини, които вече не си спомням, смених с продукти на Alterna, които ми харесаха, но според мен бяха твърде агресивни за скалпа ми - започна да ме сърби и да се лющи. От около две години ползвам и шампоан и балсам на milk_shake, прави дължините прекрасни, но все пак проблемът със скалпа остава.

Та, накратко - косата ми е права, дълга и гъста, дълго време боядисвана с Kydra, последно я боядисах в моя естествен цвят и от тогава не е пипана. Омазнява се сравнително бързо, но успях да я докарам до миене 2 пъти седмично. Като цяло проблем с дължините нямам, обичам да са мекички, но драмата е със скалпа - на трети ден след миенето започва да сърби и се отделят малки досадни люспички. В момента ползвам само Ш + Б и маслото на Moroccan oil в краищата, защото те са сухички.

Дали някой може да предложи облекчение за скалпа? Grinning

Общи условия

Активация на акаунт