Професионални серии за коса 127

• 56 983
  • 756
  •   1
Отговори
# 255
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Момичета, някой по-напред в темата (а може и в предишна тема да е било, тези дни изчетох няколко) похвали балсама на Филип Кингсли с кокос. Не го откривам в Рибката. Откъде може да се намери?
Аз похвалих елистайзъра с кокос, за балсам нямам спомен някой да е коментирал.

# 256
  • Germany
Видях, че обсъждате cocopanda. Аз редовно си пазарувам  от тях, Керастаз предимно и всичко е ок и със сайта и с продуктите 👍 ( но съм в Германия, не знам как стоят нещата с поръчка от Бг)

# 257
Момичета, някой по-напред в темата (а може и в предишна тема да е било, тези дни изчетох няколко) похвали балсама на Филип Кингсли с кокос. Не го откривам в Рибката. Откъде може да се намери?
Аз похвалих елистайзъра с кокос, за балсам нямам спомен някой да е коментирал.
Балсама с кокос го похвали Магнолия. Аз миналата есен си взех от него два броя опаковки от по 500 мл. + шампоан за обем с кокос пак 500 мл. - бяха на много добра цена за такова количество. Шампоана с кокос е със същия състав като нормалния им за обем, а балсама с кокос има същия състав като балсама moisture balancing, но има и аромата на кокос. Тези опаковки в Рибката се предлага ха около месец само, но съм ги виждала по чужди сайтове.

# 258
Гледам,че и други сайтове продават тая опаковка,но дано да си права.
А за тая Кокопанда,доста се чудих дали да поръчвам от тях,нещата им наистина са по-евтини в сравнение с други сайтове,но тая маска ме уби,20 евро си е разлика.Днес ще ми пристигне това олио на Ланца,да не дойде само някое бейби шишенце,като гледам цената... Laughing

А как пазарувате от сайта,защото май нямат доставка до България.

Аз живея в Германия, затова и не мога да се сдобия с тая прословута Лалга 😣 тук не се продават.

Да ви кажа за олиото,току що пристигна и веднага се пробва. Опаковката е 100мл наистина и мирише много приятно. Принцесата беше писала,че две помпички и стигат,а като гледам какво косище има...мойта е до раменете,тънка и явно много много суха...5 помпи пое. Доби малко по-приличен вид и се усеща по-плътна
Това на първо четене,като я измия с новите ШиБ Healing Nourish ще видим какво ще стане. Между другото каква маска се ползва след тези двата?
А ето и олиото

Последна редакция: пт, 26 юли 2019, 15:58 от VanessaDE

# 259
Привет и от мен, доста време избягвах да отварям темата, че ми се отразява зле на финансите, но днес искам да споделя с вас за една нова за мен козметика за коса. Няколко пъти във фейсбук ми излезе ето тази страница http://n8cosmetics.com/ и прочетох добри отзиви за продуктите, та си ги поръчах. Пише, че са създадени от фризьор, та би трябвало да са добри, но пък не виждам да са изписали състава. Като ги пробвам ще споделя мнение, ако някой се интересува. А ако вече сте ги пробвали, също може да споделите

# 260
Елистайзър, страхотен е. Доста време отлага покупката му, но не съжалявам, че го купих.

Бихте ли показали снимка или линк с този еластайзър? Трябва ми такова нещо! Flowers Hibiscus

# 261
  • Пловдив
Момичета, аз ударих на камък с мострите на Ланза и Лалга. Ходих в Рибата днес, но ми казаха, че в магазина не предлагат Ланза (чак се учудих), а само онлайн. Дори нещо не бяха сговорчиви като ги попитах за тази марка, явно нямат стимул за реклама.
На Лалга нямали мостри. Как да купиш такива скъпи продукти, като нямат мостри???

# 262
И аз скоро търсих Ланца в магазина на ЗР на Витошка - получих същия отг.  Питах ги какво в момента е на промоция,  какво изгодно ще ми предложат и отг беше: Ами вижте на сайта ни....  

Последна редакция: пт, 26 юли 2019, 21:42 от bonibon_

# 263
Елистайзър, страхотен е. Доста време отлага покупката му, но не съжалявам, че го купих.

Бихте ли показали снимка или линк с този еластайзър? Трябва ми такова нещо! Flowers Hibiscus

По препоръка на корифеите тук,аз поръчах от този вид:

https://www.zlatnaribka.com/philip-kingsley/elasticizer--za-izto … er-extreme-150-ml

Чакам го с нетърпение,че има да оправя много поражения Smiley

# 264
Тия на Витошка за ужасни. Некомпетентни, криви, груби. В The Mall са най-запознати, мили, истински консултснтки.

# 265
Аз веднъж ги бях помолила с една поръчка да ми пратят мостри на Алтерна. Получих си поръчката без мострите и без отговор. Впоследствие ми е се обадиха заради някаква друга грешка, попитах ги защо не са ми ги пуснали. Отговориха ми, че изобщо не пращат такива мостри. Очевидно имат само Лакме Grinning

# 266
  • Добрич
Те според мен изобщо не пращат вече. И с поръчки по 250лв не съм имала и с такива за по 50лв няма нищо.
Вчера получих поръчка от коса.бг, които са написали на сайта си, че с всяка поръчка има подарък - е пак нищо нямаше.
В магазина (Варна) мен лично ме е срам да си поискам и досега не са ми давали.

# 267
Аз им пиша като коментар към поръчката, че искам мостри. И като ми се обадят да потвърдя поръчката им го напомням. Всеки път пращат.
Какво мислите за боята Кадифе ? След 7 години мъка осъзнах, че моята коса никога няма да е хем здрава, хем хубаво руса. В момента съм като циганка. Бели, студени краища и жълти корени. Запазих си час при фризьорка, която работи с тази марка, за да направим някакво омбре и да приключи веднъж завинаги сагата с косата ми, не съм чувала обаче мнения за Кадифе ...

# 268
  • Добрич
Досега не са ми се обаждали за потвърждение на поръчка от сайта.

# 269
Gerrche,
От рибата или от коса.бг си искаш мостри?
Какви искаш и те пращат ли ти ги?

Общи условия

Активация на акаунт