Професионални серии за коса 127

• 56 961
  • 756
  •   1
Отговори
# 390
  • Пловдив
Netflix, при една от покупките ми в Рибката ми дадоха мостра малък балсам на Филип Кингсли... последните две измивания го ползвах и трябва да ти кажа, че ми даде много добра хидратация и мекота на краищата....

# 391
Да, и на мен от Рибката ми бяха подарили малка тубичка с балсам на ФК с наименование body ... Доволна съм, гъсто е като маска и хидратира перфектно.

# 392
Какво мислите за новите маски в Арлен? Съставът им как ви се струва?
https://www.arlen.bg/product/11440/naturalna-maska-protiv-nakasv … masque-355ml.html

# 393
  • Стара Загора
Здравейте, дайте съвет какво да си взема. В монента косата ми капе страшно много и я усещам суха. Ползвам Ш с кофеин на O'right, маска на Macadamia Deep repair, балсам без отмиване на Lakme L2 и термото на Macadamia. Миналата седмица слагах ампулата на Лалга.
Много ще съм благодарна за мнения за Ш, М и някакви ампули

# 394
A аз ще съм благодарна да дадеш отзив за ампулата лалга, също и как я използваш:)

# 395
  • Стара Загора
A аз ще съм благодарна да дадеш отзив за ампулата лалга, също и как я използваш:)

Сякаш имах по - големи очаквания от нея, днес ще си сложа другата половина и ще видя дали ще има по - голям ефект. Единственото, което усетих е, че косата ми стана по - плътна.
Аз искам продукт, който да я прави плътна и лъскава, да изглежда жива

# 396
Здравейте! Досега съм ползвала дрогерийни шампоани и маска за изтощена коса на Л'Ореал. Реших да сменя маската и така попаднах на темата. Прочетох я, но много неща не са ми ясни... Имам плътна, вълниста коса, която боядисвам. Засега като че ли съм се спряла на Маска за силно изтощена коса Lakme Deep Care, Moroccanoil и боя за коса Мажирел. Правилно ли съм се ориентирала като за първи стъпки?
В скрит текст слагам снимка на косата си:
Скрит текст:

# 397
Ако имате бели косми, не ви препоръчвсм Мажирел. Преди време я взех за майка ми и изобщо не й покри белите коси.

# 398
А от къде си купувате серума против цъфтеж на Marrakesh малката разфасовка, тъй като не съм го използвала до сега и мисля първо да пробвам, а го намирам само в златна рибка и коса. бг, обаче нямат налични?

# 399
  • Пловдив
Момичета, дали серията Nutrifier на LOreal Professionnel прилича на Intense repair?
Имам още малко от шампоана Intense repair и страшно много го харесвам, а вече няма откъде да го купя.
Това е единственият шампоан (от използвани стотици), който прави косата ми, както искам да изглежда.

# 400
Момичета, дали серията Nutrifier на LOreal Professionnel прилича на Intense repair?
Имам още малко от шампоана Intense repair и страшно много го харесвам, а вече няма откъде да го купя.
Това е единственият шампоан (от използвани стотици), който прави косата ми, както искам да изглежда.

Не  Laughing , нищо общо нямат Laughing двете серии, шампоана на Нутри е прозрачен, не е нищо особено, хидтатация и малко "смачкване" и по-бързо омазняване  дава, маската е хидратираща на средно ниво, даже посредствена. Интенс си е съвсем различна класа, двете серии като че ли са от различни производители хахах.
Като се замислих сега, по действие шампоана Интенз ми прилича на Денсифик на Керастаз.

Последна редакция: пн, 05 авг 2019, 20:51 от Си*

# 401

Аз искам продукт, който да я прави плътна и лъскава, да изглежда жива

Този ефект постигам с маската на Лалга.

# 402
Момичета, помагайте с изпитани продукти за такава коса с блясък и ефект "тежка" коса 😊

# 403
Гостенката,на тая мацка едната и терапия в салона струва колкото твоята заплата сигурно Smile не искам да те обидя,но едва ли тая коса я постига с мацотене в къщи. Завиждам благородно на такива коси Blush

Хора,поръчах серията на Олаплекс,сърцето ме заболя Disappointed В други ден пристига и веднага ще я пробвам,Принцесата ако това чудо помогне,не знам как ще ти се отблагодарявам Hug

# 404
Гостенката,на тая мацка едната и терапия в салона струва колкото твоята заплата сигурно Smile не искам да те обидя,но едва ли тая коса я постига с мацотене в къщи. Завиждам благородно на такива коси Blush

Хора,поръчах серията на Олаплекс,сърцето ме заболя Disappointed В други ден пристига и веднага ще я пробвам,Принцесата ако това чудо помогне,не знам как ще ти се отблагодарявам Hug
Май, май има такава работа 😃 Все пак някой може да предложи продукти на приемливи цени.

Общи условия

Активация на акаунт