Професионални серии за коса 127

• 56 952
  • 756
  •   1
Отговори
# 435
Преди няколко месеца получих ужасен сърбеж, който в един момент стана постоянен с падащи люспи от скала, положението беше вече ужасно и започнах да пробвам различни продукти, за които бях чела. Бях си набелязала един Шампан, като помолих мъжът ми да ми купе от аптека, обаче в аптеката са му дали Алгопикс и аз реших да не го сменям, а да го пробвам, е стана чудо, още след първото миене, усетих облекчение, свърших продукта и вече нямам и помен нито от сърбеж, нито от люспи препоръчвам с две ръце.
Здравейте, момичета!

Имам нужда от съвет, но преди това ще споделя и своя опит Simple Smile

От няколко години използвам професионални продукти за коса. В началото започнах с продуктите на Kerastase, след което, по причини, които вече не си спомням, смених с продукти на Alterna, които ми харесаха, но според мен бяха твърде агресивни за скалпа ми - започна да ме сърби и да се лющи. От около две години ползвам и шампоан и балсам на milk_shake, прави дължините прекрасни, но все пак проблемът със скалпа остава.

Та, накратко - косата ми е права, дълга и гъста, дълго време боядисвана с Kydra, последно я боядисах в моя естествен цвят и от тогава не е пипана. Омазнява се сравнително бързо, но успях да я докарам до миене 2 пъти седмично. Като цяло проблем с дължините нямам, обичам да са мекички, но драмата е със скалпа - на трети ден след миенето започва да сърби и се отделят малки досадни люспички. В момента ползвам само Ш + Б и маслото на Moroccan oil в краищата, защото те са сухички.

Дали някой може да предложи облекчение за скалпа? Grinning

# 436
Здравейте!
Следя темите и съм много благодарна за всичко, което споделяте. Бих искала да попитам от кой шампоан на  Mediceuticals сте доволни? Често срещам в постове, че много от вас ползват продуктите на тази марка.

# 437
  • София
Да попитам кое олио за коса на O'right препоръчвахте? Записала съм Rose, ама то на 4-те вида пише това има червено, бяло с червено, с лилаво и Камелия? Честно казано така и не разбрах косата ми от протейн или хидратация има нужда-боядисана в русо и суха нещо от 2м.
Да питам маската чудо какво и е чудото. Ползвам я с шампоана им за изглаждане, освен, че леко става по мека косата ми нищо друго уау не усещам и не е икономична?

Последна редакция: ср, 07 авг 2019, 22:07 от stefina

# 438
Аз много си харесвам Purple Rose, имам и Golden Rose, и то е хубаво, имам и едно тяхно с кафе, не го харесвам. Purple Rose мирише невероятно.

# 439
Момичета, този шампоан на Лореал Абсолют Репеър повече протеинов или хидратиращ е?
Че си намерих в запасите две бутилчици, за които нямам никакъв спомен кога съм купувала и с каква цел. Rolling Eyes

# 440
  • София
Протеинов е Абсолют рипеър.

# 441
Благодаря!
 bouquet bouquet bouquet

# 442
  • София
Взех това от промоцията в Златна рибка, надявам се да се отрази добре на русата ми коса, досега не съм ползвала, след всичко прочетено, разбрах, че е абсолютно задължително за блондинки:
https://www.zlatnaribka.com/philip-kingsley/elasticizer--za-izto … vetove-i-zdravets

# 443
  • Варна
 Аз съм фен на Екстрийма,но и тоя не е зле. Слагай смело и стой повечко. Даже ако можеш да си създадеш навик да спиш с него и да миеш на сутринта най-добре.
 Снощи спах с тоя с нар,сутринта измих с Хроноложист Ш и М като върху маската Хроноложист сложих и Керастаз за блондинки  Laughing. Такава дивотия не бях правила обикновено ги смесвам предварително,но днес забравих  newsm78. Честно казано резултата ми харесва. Плътна,обемна,сочна коса. Най-вероятно блондинската маска е изтекла в канала  Laughing ама така е като блея и правя 100 неща едновременно.
   Чакам някой да се изкаже за маслото с камелия на Орайт. Имам това на Шу и много го обичам,но самостоятелно ми е лекичко. Обикновено го ползвам или заедно с крема или на суха коса след някой от термиците.

# 444
Не знам вече какво да правя с цъфтежа...
Ползвам Маракеш за цъфтящи краища, ланза олио, марокан олио, не боядивам, не изправям, пия витамини, подстригвам редовно. Направо не знам какво повече да направя. Отчаяние.

# 445
# 446
Не знам вече какво да правя с цъфтежа...
Ползвам Маракеш за цъфтящи краища, ланза олио, марокан олио, не боядивам, не изправям, пия витамини, подстригвам редовно. Направо не знам какво повече да направя. Отчаяние.

Същата бях и аз! Направо се отчайвах с тези цъфтежи. Ползвай тениски от памук, за подсушаване и кремообразен финиш, след което на суха коса, олио, от който вид си ползваш. Аз започнах да редувам протеин, балансиране и хидратация и сега косата е добре.

# 447
Да кажа и аз за Еластисайзър екстрийма.Вчера го получих и веднага го пробвах.Цяла нощ съм спала с него,тази сутрин измих с Ш LANZA Nourish Stimulating,маска Moroccanoil Intense Hydrating,като добавих една кафяна лъжичка масло от макадамия,накрая Alfaparf Cristalli Liquidi и последно Б LANZA Nourish Stimulating.
Разлика преди и сега,от земята до небето,поне според мен.Нещо от към обем не можах да го докарам,но може би защото не съм слагала серум в корените.

# 448
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Взех това от промоцията в Златна рибка, надявам се да се отрази добре на русата ми коса, досега не съм ползвала, след всичко прочетено, разбрах, че е абсолютно задължително за блондинки:
https://www.zlatnaribka.com/philip-kingsley/elasticizer--za-izto … vetove-i-zdravets
Тази промоция важи ли за физическите магазини или само онлайн?

# 449
  • София
Да, важи, аз я купих от The Mall, София.

Общи условия

Активация на акаунт