Отговори
# 75
Fairy, можеш да си отдъхнеш  Grinning
Челси се пренасочва към Канаваро  Sunglasses

http://www.focus-sport.net/?do=n1148764023255

# 76
Челси, днес си ми най-любимият човек на света Mr. Green Heart Eyes
Не че съм очаквала Милан или Неста да се съгласят на трансфер, но червейчето на съмнението винаги дълбае Whistling

# 77
И официалното решение по скандала:

ЮВЕНТУС В СЕРИЯ Б, ЗАПОЧВАТ С -30 ТОЧКИ
ФИОРЕНТИНА В СЕРИЯ Б, ЗАПОЧВАТ С -12 ТОЧКИ
ЛАЦИО В СЕРИЯ Б, ЗАПОЧВАТ С -7 ТОЧКИ

МИЛАН ОСТАВА В СЕРИЯ А, ЗАПОЧВАТ С -15 ТОЧКИ

Освен това Милан няма да играят в Шампионската лига този сезон. Ми кво, таман момчетата ще си починат един сезон и няма да им излязат дробовете от тичане.
Обаче тия минусови точки- ще бъде много интересно дали ще успеят да ги наваксат отборите...

Обжалването на присъдите е на 20-ти, до 27-ми трябва да се вземе окончателно решение, неподлежащо на обжалване.

# 78
  • Пловдив
За наваксването на точките много ще зависи дали ще успеят да запазят съставите си. Ако си разпродадат играчите (което ще е пълна глупост) ще е трудна работа. Thinking Все си мисля, че Ювентус и Лацио още догодина ще са си в А група, за Феорентина имам малко съмнение.
Милан хич не го мисля - Милан си е Милан.  Hug

За наказанията ми се струва, че пак са играли парите на някой  Wink, ама поне ще е интересно.

# 79
Ех, малко ми е кофти за Шампионската лига, кой знае кои отбори ще играят там вместо наказаните  Thinking
Най-много ме е яд за Ювентус, винаги съм ги харесвала ей така по инерция, ама щом са виновни - да си плащат сега!
Милан поне до УЕФА ще се добере, сигурна съм  Wink

Fairy, трогнах се от горния ти пост Blush bouquet

# 80
А казаха ли нещо за отделни играчи, които са замесени?
Нещо ми се върти в главата, че е имало и футболисти замесени, но нищо не намерих в Нет-а  newsm78

# 81
А казаха ли нещо за отделни играчи, които са замесени?
Нещо ми се върти в главата, че е имало и футболисти замесени, но нищо не намерих в Нет-а  newsm78

Не, за играчи не е ставало въпрос, поне аз не съм намирала. Няколко съдии, Галиани, шефът на Ювентус- те ще бъдат глобени и наказани, съдиите лишени от право да свирят. За футболисти наказани нищо не пише.

# 82
Милан пак се урЕдиха, хубаво. Мъчно ми е за Юве Cry, много го обичам този отбор. Дано наистина не си разпродадат футболистите, че тогава става страшно Confused

# 83
Ех, малко ми е кофти за Шампионската лига, кой знае кои отбори ще играят там вместо наказаните  Thinking

Най-вероятно Интер, Рома, Киево и Палермо ще играят за Шампионската лига.  Rolling Eyes

# 84
  • Пловдив
Егати чудото Киево и Палермо в Шампионска лига  Joy Joy Joy Тия отбори не са го и сънували даже. Да им е честито   Laughing

# 85
Знам, че това само мен ме вълнува, ама искам да споделя голямото си страдание с вас Sad
Деймиън Дъф напуска Челси newsm45
http://www.focus-sport.net/?do=n1148764023716

Последна редакция: пн, 17 юли 2006, 10:19 от Челcи

# 86
Еее, Челси, много гадно Confused spoko
Защо не можеше да ни питат нас, феновете, дали могат да напускат любимия клуб, нямаше да ги пускаме до към 50г. възраст Laughing

по-надолу гледам Гатузо пак го пращат в Манчестър Twisted Evil
Явно няма да имаме спокойствие, докато официално не затворят пазара. Вече чух какви ли не комбинации.
И Канаваро го спрегнаха за де що има отбори, последно се говореше, че и Милан искал да го купува. Ама аз не го искам, пък! Crossing Arms Не че имам някакви възражения срещу него, но е на 32г., ние стари и опитни защитници си имаме в изобилие, трябва ни някой млад и неопитен да го обучат старите кучета докато са на терена. Но пък ми е жал да ходи в Реал...

# 87
Така е, Fairy, няма миг спокойствие през това трансферно лято  Confused Вече напълно те разбирам как трепереше за Неста  Blush
Едва преживях Гудьонсен, че отиде в Барса... А пък тоя Балак как се пръкна  Close Поне Недвед да беше дошъл, щеше повече да пасне на отбора.

А четох, че целият Ювентус ще се разпродаде, без Дел Пиеро, който искал да си седи там  Simple Smile
Направо са пощурели големите отбори, всеки иска всички, пък ако мине... Канаваро май все пак в Реал ще ходи.
На Гатузо му се чудя, ако изобщо е вярно, де - една ШЛ ще преживее, баси, Милан най-леко се отърваха и без това...

# 88
  • UK
А-а, никакъв Манчестър, не си давам Гатузото. Хич.

# 89
Още слухове:
-На Пирло му се играело много в Примера дивизион, щял да ходи в Реал Shocked
-Кака щял да напуска Милан, не можел и той да преживее, че цяла година ще пропусне Шампионската лига #Cussing out

Ако е вярно, тия ....пииб,пиииб, пииб... да заминават бе, където искат да ходят, на нас не ни трябват такива в отбора Crossing Arms
НервирАх се. Имам още един месец да се нервирам. Sick
А тия, другите отбори, баси лешоядите са  Money Sick Да не видят отбор в затруднение, веднага го наобикалят да купуват. И всичко тръгна според мен от това, че продадохме Шева напук на всички твърдения, че не е за продан и никога няма да напусне Милан. И сега всеки се пробва. #2gunfire

П.п. Гатузова, ти взе ли си изпитите, та се шляеш из форума безпризорна, а? Laughing  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт