ОКТОМВРИйски мами 2019 - тема 6

• 26 540
  • 756
  •   1
Отговори
# 150
АГ ми назначи обременяването.
Нямам никой с диабет в семейството, но лекарката каза, че бебето е по-голямо от нормалното и околоплодните ми води са на горната граница на нормалното. Направих го в 25 г.с.

# 151
Аз в момента съм в лабораторията  за обременяване с глюкоза 25г.с +0 .Аг ми го назначи. Мисля,че е редно да се провери профилактчно. Не е супер приятно , но и нищо страшно.И с първата бременност съм го правила.Пак назначен от АГ

# 152
  • Пловдив
И моят гинеколог иска да се прави това обременяване в 26 г.с.

# 153
  • Пловдив
В Австрия ме задължават. А аз не тръпна да го правя. С моята таласемия само до излишно даване на кръв ми е. Първата бременност дадох кръв за 9 месеца 1 път. Диабет имаше баба ми , но и свръх кг. Също цял живот ям сладории и захарта не ми е нещо мръднала. Знам, че може да се появи този гестационен диабет и без индикации, така, че ща не ща отивам. Но не мисля, че чак трябва да ме зорят и да ми е задължително изследване.

# 154
Мамчета,
Хвърлете по 1 око на този канал в YouTube. Мисля , че е доста интересен

Последна редакция: сб, 13 юли 2019, 05:13 от BG_US

# 155
Мамчета,
Хвърлете по 1 око на този канал в YouTube. Мисля , че е доста полезен

Гледала съм всички епизоди. На мен са ми интересни.

# 156
За киселините аз бях една от най-оплакващите се. На последния преглед АГ ми изписа едни билкови Бианацид. Могат да се смучат без ограничение в  бройката, тъй като са натурални. Първият ден ми трабваха 4-5 вторият 3, сега смучам по 1-2 на ден и положението значително се оправи. Blush

# 157
И аз трябва да питам доки за някакви хапчета, че вече не минават тези киселини само със сода...

И аз съм гледала доста от видеата в този канал, наистина има полезни

# 158
Имам въпрос към момичетата със серклаж! До коя седмица ви казаха да приемата утрогестана?

# 159
  • София
Гриин, отговорих тш в другата тема. 😊

Момичета, какво мислите за количка от ОЛХ? Харесах една GB Beli за 400лв. много запазена.
Не знам дали е по-добре да взема втора ръка висок клас или нова, но по-нисък? Тази много ми хареса и кошовете изглеждат доста добре.

# 160
Аз лично бих заложила на запазена втора ръка от висок клас вместо нова нисък.
Набелязала съм си някои неща да взема и аз. След отпуската ще дебна обяви.

# 161
Аз лично съм в голяма драма с количката,все още се лутам и се чудя,имам малък опит с пазаруване в олх,купих си дамска чанта която беше с развален цип,всичко е до късмет и коректност на продавача...

# 162
Имам въпрос към момичетата със серклаж! До коя седмица ви казаха да приемата утрогестана?

Здравейте, до сега  е съм писала,  само ви чета.. аз съм със серклаж"на горещо" и доктора ми каза,че ще го пия до посшедно, най-вероятно докато не свалим конците. Освен него пия и Магнерот, Но-шпа и желязо ...😒😒

Ще съм много благодарна, ако някои ме добави в групата във фейсбук 😊 термина ми е 29 септември, но бебето изостава от самото начало и най-вероятно ще е към средата на Октомври,ако устискам до тогава де 😑 чакам момичемце 🌸

Последна редакция: сб, 13 юли 2019, 22:48 от AnMary

# 163
  • София
И аз със серклаж на горещо. И моя лекар каза, че ще го слагам още 2 месеца.

# 164
Аз съм със серклаж и прогестерона го спрях в 24.
Ася от Мамамия е уникална, тя също е консултант по кърмене, има лекции в болница Щерев.

Количка аз си купих от ОЛХ. Втора ръка, доста запазена 3в1. Само ще изпера всичко по нея с дезинфектант и после за лятна ще си купя нова.
Количките на gb са много хубави. Ако живеех в града щях такава да си взема.

Общи условия

Активация на акаунт