С какво ви дразнят свекървите? - 112

• 34 634
  • 713
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Дори и с добри намерения, добре е една идея по-тактично да се дават такива "акъли" на бременееща жена, че дали не беше и с проблемна бременност... Понеже за мен въпросната процедура е мистерия, направи ми впечатление само просташкия изказ.

# 226
  • София

Е, а ти си безспорен капацитет по всичко.
Когато се бориш за дете, не е ок да ти се дават акъли от неспециалисти. И без това е достатъчно трудно.
И не ми давай квалификации. Друг да си прочела да пише като теб?

Не, не съм безспорен капацитет, но винаги можеш да провериш дали написаното от мен е истина и да ме опровергаеш, нали?
Колкото до това, дали друг пише "като мен", не ме интересува- аз пиша каквото мисля, не се водя по написаното от някого другиго.

HighSpeed, човек не може всичко да знае, но аз се чудя на хора, които не знаят, но заклеймяват нещото само поради причина незнанието си. И го правят с войнстващ плам и убеденост в правотата си.
Нещо като "Те такова животно нема".

# 227
  • Пловдив
+1. Изразът е грубоват (и за зашиването, и за падането), а акъли от лаици за медицински проблеми, заради които проблеми засегнатият така или иначе посещава лекар, е малко глупаво да се дават. Не само на бременеещи.
Иначе не че хората не го правят често това с акълите, че да е някакво чудо невиждано и много свекървенско, да речеш. Wink

# 228
Хай, това е медицинска процедура, която не е свързана с трудно зачеване, а с трудно износване. За тези неща си има лекари. А когато има трудно зачеване, хората са чувствителни повечко на тази тема и е нужен такт( от опит говоря).

# 229
Естествено,че ще се засегна за зашиването.Тя го каза с груб тон,доста съм толерантна и пропускам много покрай ушите си,не бих се "врътнала" от нищо.Отделно не се поинтересува от резултата,само се вълнуваше да няма инжекции за сина й.Въздъхна облекчено ,че само за мен са,и да за инвитро става въпрос .

# 230
  • MI
Сега ако някой ми обясни как нормален човек би предложил след трансфер да те 'шият', ще съм благодарна. Доколкото разбрах дори не е ставало дума още за бременност, ама нали всички са огромни капацитети... Като е права свекървата, права е, ама тази не е добре с главата.

# 231
Сега ако някой ми обясни как нормален човек би предложил след трансфер да те 'шият', ще съм благодарна. Доколкото разбрах дори не е ставало дума още за бременност, ама нали всички са огромни капацитети... Като е права свекървата, права е, ама тази не е добре с главата.
Nelig,не исках да се впускам в обяснения,защото не всеки е наясно с инвитро и трансфери.
Не е от това,че бях наблъскана с хормони,тя беше груба.

# 232
  • MI
Ми да пита като не знае, не да дрънка глупости, че и тук лекции що е серклаж. Хубаво, ама той при бременност при определени обстоятелства се прави, не превантивно, без да има още бременност. Аз като нищо щях да я пратя нея да я зашият като толкова иска, да не й изпаднат яйчниците. Горе-долу глупостта е равносилна.

# 233
Най-добре да ѝ зашият устата на твоята свекърва.

# 234
  • Пловдив
Аз не знаех, че снахата не е още бременна, но и да беше, изразът не е особено фин.

# 235
Май някои са тънкообидни по отношение на свекървите. Пък и им обясняват надълго и нашироко, все едно са им приятелки, пък после - защо взимали отношение. Толкова разбират, така се изказват! Според мен ако искате свекървите по-малко да се изказват, информирайте ги по-малко. А като се изказват неподготвени - не се дразнете, а го отдайте на слабата информираност и си свиркайте и си продължавайте напред. Няма как хем да си комуникирате активно като ги информирате, хем те да си траят и да не се изказват. Това - в случай, че имате проблемни отношения с тях.

# 236
  • MI
При трансгер слагат ембрион(и), но това не значи че има бременност. Защото никой не може да гарантира имплантация. Няма как да паднат, не е кофа все пак. Rolling Eyes Ако не се имплантират, просто се изхвърлят с цикъла, както се случва всъщност милиони пъти при нормални опити за забременяване. Та предложението е горе-долу като да идеш да те зашият за всеки случай няколко дни след секс, та ако се е оплодило нещо да не 'земИ да паднИ.

# 237
  • Пловдив
Ако е към мен, знам какво е серклаж и какво е трансфер. Wink
Казвам, че и в другия случай е тъпо.

# 238
На простоват човек, след първо, второ такова изказване не си струва обръщането на сериозно внимание.

# 239
Аз съм толерантна към нея,защото тя живее много години сама,това я е променило явно.Не е стара,на 65 е,просто не е много съвременна,от друга страна проблемите с репродукция са в мен,ама и аз не съм искала две извънматочни и да остана без тръби.Хората покрай мен,знаят колко съм се терзала и са по-деликатни,тя е лишена от такт.

Общи условия

Активация на акаунт