С какво ви дразнят свекървите? - 112

• 34 574
  • 713
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Сменете ключа. Ще има драматични реплики, но не и пряка намеса. Подобни персони, с фасони не разбират от думи и аргументи. Тя има ли  други деца ?

Има. Същата ситуация. Simple Smile
Какво значи същата ситуация? Дала е и на тях жилище и ходи когато си иска и преподрежда у тях? Заплашва ги със самоубийство и тях, ако не ѝ вървят по гайдата?
Загуби ме. Бях на мнение, че оплакванията ти са напълно основателни, но напълно ме загуби. Има една приказка, че кой каквото сам си направи, цяло село не може да му го направи

Другото и дете също не иска да я вижда. Наясно съм, че искате пикантерии и да намерите слабото място на събеседника, но нека да оставим другото дете на мира. Simple Smile

# 496
  • при късмета
Никакви пикантерии не са ми нужни. Не можеш да ме убедиш, че 2 семейства са оставили една бабиера да им играе хоро на главите и не са си виновни сами. Това се опитвам да ти кажа

# 497
Защо реши, че искаме пикантерии? Дадохме ти съвети, които не сме изсмукали от палците си, а сме пробвали и прилагали, при това успешно. Ти имаш избор дали да действаш или да си прекараш живота дразнейки се и крещейки си със свекървата.

# 498
  • София
Мен пък ми е много любопитно, какво толкова преподрежда ?
Ляля, не съм дребнава , ама наистина не мога да си представя картинката. Значи- идва бабет у вас,  и започва да пипа....статуетки ли, съдове ли, картини ли, дрехите ви ли, мебели ли, ае...наистина ум не ми го побира, око не може да види.

Каквото се сетиш. При всяко идване са нови неща. Simple Smile)) Губим време да търсим някои неща. Обаждам и се да я питам кое къде е сложила, а тя не може да се сети. И вика: Утре ще дойда да го потърся. Joy

# 499
Много хитро! Joy

# 500
  • София
Никакви пикантерии не са ми нужни. Не можеш да ме убедиш, че 2 семейства са оставили една бабиера да им играе хоро на главите и не са си виновни сами. Това се опитвам да ти кажа

Очевидно не си се сблъсквала с такова чудо! Най-лесно е да  развиваш зле премислени теории.

# 501
УУУУжас.
Ама нейни ли са тези неща.
Да не е клептоманка нещо.
Не е нормално това.

Сменете патрона !
Загубили сте ключ и толкоз.
Ще идва с покана и само във ваше присъствие.
Аз така бих направила.

# 502
  • София
Защо реши, че искаме пикантерии? Дадохме ти съвети, които не сме изсмукали от палците си, а сме пробвали и прилагали, при това успешно. Ти имаш избор дали да действаш или да си прекараш живота дразнейки се и крещейки си със свекървата.

Добре де! Благодаря за съветите! Heart Eyes

# 503
  • София
УУУУжас.
Ама нейн ли са тези неща.
Да не е клептоманка нещо.
Не е нормално това.

Не са нейни, разбира се! Мъжът ми също е потърпевш! Нали, ако бяха само мои неща да кажеш, че ме мрази, но и той е под ножа... Последно си беше купил някакви екзотични подправки, които изискваха специално съхранение. Наща ги разопаковала и ги пресипала накуп в буркан, който миришеше на лютеница. Ама така хубаво ги смесила... Heart Eyes

# 504
  • при късмета
Изобщо не теотизирам. Всеки се е сблъсквал с такива хора, нали не мислиш, че такива ситуации са чудо невиждано? Зълва ми е точно такъв човек, обаче защо мислиш, че не подрежда у нас?
На етървата се сърди, защото не е кръстница на детето им и детето е с християнско кръщене, а не католическо и тя не можа да се наложи за католическото. Мислиш ли, че е на кривина шапката на някоя от над или пък е успяла да наложи нещо в семействата ни? Не е само защото ние не сме позволили, а и мъжете ни. А те не се оправдават, а правят каквото е нужно, според това, което е сътворил сестра им

# 505
детето е с християнско кръщене, а не католическо
Сори за офф-а, ама аз понеже съм пропаднала католичка, като видях това "християнско, а не католическо", подскочих от възмущение и си ударих главата в тавана.  Crossing Arms

# 506
Аз мисля,че двата казуса са различни.
И относно християнството - католиците също са християни. Има  източноправославни  християни (ортодоксални), протестанти и други течения в християнството.

# 507
  • при късмета
Права си Уиш, грешката е моя. Да се чете "православно"

# 508
  • София
Ма Ко, както и да го мисля, теории има всякакви, но не действат. С годините се убедих, че с добро и лошо не става. Единственото от което се засяга е да разместя нейните лични вещи, свързани с младостта и. Simple Smile Между другото и нейната свеки е била същия урунгел. Joy Тя е живяла сама с нея няколко години и свекърва и не и е давала да си поеме въздух за секунда! Даже са спали в едно легло. Мъка! Като се срещнат двете мойта свеки само я кълве, а на нейната не и пукаи мойта свеки беснее и място не може да си намери. Simple Smile

# 509
 Shocked Кой с кого е спал в едно легло?!  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт