С какво ви дразнят свекървите? - 112

• 34 551
  • 713
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Shocked Кой с кого е спал в едно легло?!  #Crazy

Имало е само едно легло. Simple Smile

# 511
  • София
Леле Close

# 512
  • София
ляля, на колко години е свеката? Иначе споко, има ги такива екземпляри - напористи, всичко знаещи и всичко разбиращи. Имам си ги такива 2 броя - бабите на децата ми Wink Само възрастта ги оправи и вече нямат сили да пренареждат Joy Ама да дават акъл са първи. Мисли за нея като за малко дете, което прави бели - до някъде успокоява нервите и те поставя над нещата.

# 513
не е ли лято, няма ли кафене или пицария наоколо? няма ли парк. може ли цял ден да се занимавате с тъпотии.

# 514
  • София
ляля, на колко години е свеката? Иначе споко, има ги такива екземпляри - напористи, всичко знаещи и всичко разбиращи. Имам си ги такива 2 броя - бабите на децата ми Wink Само възрастта ги оправи и вече нямат сили да пренареждат Joy Ама да дават акъл са първи. Мисли за нея като за малко дете, което прави бели - до някъде успокоява нервите и те поставя над нещата.

Ами не би трябвало малко дете така да се качва на главата на възрастен.

# 515
Офф - Уиш, и аз, и мама сме нехристиянки като теб.
Някаква деменция има бабет на ляля. И моята свека е така, ни приема, ни предава, сама си говори. Не общувам и ми е много добре.

# 516
  • София

61-2 Simple Smile  Акъл се лее на талази. Joy Ако съм направила нещо по някакъв начин - защо съм го направила така, а не онака. Едно време ми препростираше прането. Аз го простра според всички правила, както мама и баба са ме учили. Тя сваля дрехите и ги простира по някакъв странен начин. Joy Почнах да си мисля, че не правя нещата като хората, но веднъж мама простря прането и тя и на нея и беше направила тоя номер. Joy  Зор да се меси и да контролира. Simple Smile

# 517
Никакви деменции няма, тва е от най- досадните и кофти свекървища....

# 518
Вероника, Мако се поправи и ни върна в лоното на християнската църква.  Laughing
Скрит текст:
С теб най-много да сме се засичали в църквата. Вярно, че аз се появявам там веднъж на три високосни години. Ходя в църквата на Люлин планина, че при онези поляци в катедралата не стъпвам.

# 519
  • при късмета
Ма Ко, както и да го мисля, теории има всякакви, но не действат. С годините се убедих, че с добро и лошо не става.
Става, но вие с мъжа ти се предавате. Иначе би станало и то много лесно. А ако искаш да я промениш, това вече няма да стане. А ти май това искаш и то с кръщене да го постигнеш, вместо да си решиш проблема и да си осигуриш спокойствие.
Тя може да има зор да контролира, но само и единствено от вас зависи дали ще позволите.

Вероника, Мако се поправи и ни върна в лоното на християнската църква.  Laughing
Скрит текст:
С теб най-много да сме се засичали в църквата. Вярно, че аз се появявам там веднъж на три високосни години. Ходя в църквата на Люлин планина, че при онези поляци в катедралата не стъпвам.
Аааа, никъде не съм ви връщала, там сте си и без мен. По-ми отива да казвам "трай, че си нямам работа", казвали са ми, че е моя реплика Joy

# 520
Бе някакво оглупяване си е това с губенето. Оф, все не вярвам в хорската чиста лошотия.
За нехристияните няма да пиша, че още не съм намерила спойлера в мобилното приложение.

# 521
  • при късмета
Често си е характер и особено възрастните знаят, че ще мине всякакъв номер, ако околните си мислят, че е проблем. По-толерантни са при това положение и на това разчитат

# 522
  • София
Ма Ко, просто не ни се занимава вече. Не сме се предали, а доколкото е възможно я игнорираме и си пестим нервите....

# 523
  • при късмета
Щом тя продължава да идва у вас без вие да сте там и ви пренарежда вещите, а ти смяташ, че пестиш нерви, добре. Твои са си. Тогава защо ти се налага да крещиш профилактично, се пита в задачата

# 524
  • София
Защото, освен с възпитателно-стряскаща и отрезвителна насоченост към свеки, така изпускам и парата. Повярвай ми и на нас ни се иска утре да стане чудо и свеки да се събуди мила, добра и разбираща, но по разбираеми причини чудеса не съществуват и след като сме опитали всякакви методи за справяне с предизвикателството и решение няма.... за сега сме се оставили на течението.

Общи условия

Активация на акаунт