С какво ви дразнят свекървите? - 112

• 34 621
  • 713
  •   1
Отговори
# 195
За какво ѝ е на една снаха да се оправдава, с това колко и как свекървата е гледала сина.
За да даде приемлив за нея отговор на въпроса как е възможно майка-идиотка да възпита син-принц на бял кон.
Цялото напъване на "дъртите" булки и баби е да подскаже ,че  крушата не ражда джанки и  рано или късно се стига  до този извод.Все нещо ще остане от наследствените гени, а с възрастта  се показват все повече фабричните настройки.
Дано съм наследила баба си ,че ми харесваше най-много.Иначе  не знам.

# 196
Всичко е възможно. Моят е попил всякакви неща, но най-дразнещите не е. От другите качества, които е прихванал, има и положителни. Все пак дори свекървите имат плюсове и хубави черти. Grinning Grinning

В последно време са кротки като изключим, че скоро качвахме вр. Митикас в Олимп и свекъра ми звъня да ми обясни, че МП е вече мъж на години (37 Grinning ) и в тия гръцки жеги може да му прималее и да припадне, какво съм щяла аз да правя тогава, а? Аз му казах, че ще го пръскам с вода и те ми затвориха телефона. Grinning В крайна сметка никой не е припадал. Grinning

# 197
Разсмя ме, кат взема да припадам ще ти се обадя.

# 198
  • София
Той ще припадне, ама ти ще си желЕзна Joy Те направо като комплимент, бре, Гугълче Joy

# 199
Той ще припадне, ама ти ще си желЕзна Joy Те направо като комплимент, бре, Гугълче Joy
Не се бях замисляла. Grinning Вярно бе! Ето така се изсмукват проблеми със свекърите. Те ме хвалят, аз обикалям свекървенската тема. Grinning

# 200
скоро качвахме вр. Митикас в Олимп и свекъра ми звъня да ми обясни, че МП е вече мъж на години (37 Grinning ) и в тия гръцки жеги може да му прималее и да припадне, какво съм щяла аз да правя тогава, а? Аз му казах, че ще го пръскам с вода и те ми затвориха телефона.
Безотговорница! Поне да ги беше успокоила, че ще му правиш изкуствено дишане "уста в уста".

# 201
скоро качвахме вр. Митикас в Олимп и свекъра ми звъня да ми обясни, че МП е вече мъж на години (37 Grinning ) и в тия гръцки жеги може да му прималее и да припадне, какво съм щяла аз да правя тогава, а? Аз му казах, че ще го пръскам с вода и те ми затвориха телефона.
Безотговорница! Поне да ги беше успокоила, че ще му правиш изкуствено дишане "уста в уста".
Ако не ми бяха затворили, може би щяхме по-надълго и нашироко да разследваме какво се прави в случаи на фатално прегряване на възрастни мъже. Grinning Aма така с едното пръскане го оставих. Grinning

# 202
Кажи им, че ако този "дърт" мъж се гътне, Уиш от бгмамата ти пази един с 11 години по-млад от него, т.е имаш план "Б". Mr. Green

# 203
Леле...надминахте всичко ...

# 204
Кажи им, че ако този "дърт" мъж се гътне, Уиш от бгмамата ти пази един с 11 години по-млад от него, т.е имаш план "Б". Mr. Green
Че и кулинарно подплатен с агнешки дреболии млад мъж. Grinning
Само да не дава чипс на чинчилата! Grinning Но аз може да им я завещая на тях - и без това често я споменават. Да им е пред очите. Grinning

# 205
Всичко е възможно. Моят е попил всякакви неща, но най-дразнещите не е. От другите качества, които е прихванал, има и положителни. Все пак дори свекървите имат плюсове и хубави черти. Grinning Grinning

В последно време са кротки като изключим, че скоро качвахме вр. Митикас в Олимп и свекъра ми звъня да ми обясни, че МП е вече мъж на години (37 Grinning ) и в тия гръцки жеги може да му прималее и да припадне, какво съм щяла аз да правя тогава, а? Аз му казах, че ще го пръскам с вода и те ми затвориха телефона. Grinning В крайна сметка никой не е припадал. Grinning

Какво виждат очите ми?!  Рядко срещано нещо-да се каже, че и свеки е човек! Благодаря ти! Не е иронично. Истинска благодарност е.

Някой спомена и да уточня, че КАГ(  т.е. аз) все още е еднократна свекърва. Другият е свободен електрон. Но порасна и ако почака още 2- 3 г. ще  превтаса. Ама негова работа. 

Последна редакция: пт, 12 юли 2019, 21:51 от K.A.G.

# 206
Точно агнешки чревца с масълце и лют пипер включваше подлият ми план.  Mr. Green Откъде се взеха всички домашни такива деликатни, че не ядат подобни вкусотии?!

# 207
Точно агнешки чревца с масълце и лют пипер включваше подлият ми план.  Mr. Green Откъде се взеха всички домашни такива деликатни, че не ядат подобни вкусотии?!
Ти трябва да се радваш, че покрай бившата снаха не станаха вегани всички. Grinning Че тогава... щяха да те поглеждат с вдигната вежда над целината с пюре от броколи и леща, докато над масата се разнася божествения аромат на чревцата. Grinning

# 208
Къде сте всички? Явно всички  свекита са се кротнали (без моята)
Grinning

Последна редакция: нд, 14 юли 2019, 23:21 от mrav4ica

# 209
Мравчица, при мен е затишие пред буря. Смилила се е, че все пак внучето й износвам и ме е оставила временно на мира.

Общи условия

Активация на акаунт