С какво ви дразнят свекървите? - 112

• 34 631
  • 713
  •   1
Отговори
# 210
О, свека ми създава много ядове и от нервите взе да ми куца здравето. Но тя от това не се интересува. Важната е тя. Такъв завършен егоист друг не познавам.

# 211
И аз си докарах Хашимото от нерви. Защото много ми пукаше. Явно и твоята е пример за това какъв човек не трябва да ставаш.

# 212
Момичета, оставете свекървите на синовете им. Какъв е смисъла да си хабите нервите заради тях? Освен, ако не живеете заедно и не сте зависими от тях, не виждам как могат да ви лазят по нервите.

# 213
  • София
О, свека ми създава много ядове и от нервите взе да ми куца здравето. Но тя от това не се интересува. Важната е тя. Такъв завършен егоист друг не познавам.

Ами, вземи пример от нея и се интересувай главно от себе си и семейството си.
Бъди ти важната за себе си, а не свеки.
Докато е обратното, ще ти се руши здравето, а пак нея ще обвиняваш.

# 214
Днес ще ходим на гости на моята,откакто предложи да ме зашият ,да не паднат бебетата,не съм я чула и виждала.
Ааа,изглъгах,един път май ми се обади,както и да е.Мъжът ми иска да ходим ,та вече чака жената .

Последна редакция: пн, 15 юли 2019, 11:23 от Bobchita

# 215
Скрит текст:
Днес ще ходим на гости на моята,откакто предложи да ме зашият ,да не паднат бебетата,не съм я чула и виждала.
Ааа,изглъгах,един път май ми се обади,както и да е.
Мъжът ми иска да ходим ,
Скрит текст:
та вече чака жената .
Мъжете ви са за бой, не свекървите.....
Та, погвайте мамините синчета, дето не могат да дишат без маминка да кръжи наоколо.  Smiley

# 216
Той не е мамино синче,ама от 2 месеца не сме стъпвали в тях.Пита искам ли,не горя от желание ама не ми и пречи.Не може само с моите родители да се виждаме.

# 217
Бе аз не й се оставям. Последно и мъжа ми й се опъна. Не живея с нея и не съм зависима, но сега е на дълго гости и остава сама с детето. Всичко си върша, тя само кръстоса крака и слуша детето как чете. И се чуди какви да ги натвори. От дивана се мести на верандата и обратно. И все - цяла нощ не е спала. Аман

# 218
Аз като цяло с годините,все по-малко си мълча.Не сме й длъжни с нищо,та няма за какво да си трая.
Но тя живее сама,понякога има нужда от помощ,не може да я оставим на самотек.

# 219
Бе аз не й се оставям. Последно и мъжа ми й се опъна. Не живея с нея и не съм зависима, но сега е на дълго гости и остава сама с детето. Всичко си върша, тя само кръстоса крака и слуша детето как чете. И се чуди какви да ги натвори. От дивана се мести на верандата и обратно. И все - цяла нощ не е спала. Аман

Вие ли я викате да гледа детето, или тя по собствено желание? Иначе ако не й е позволено да прави нищо у вас, как да й минава деня - естествено, че от дивана на верандата. Ако сготви, после може да се сърдиш, че е пипала у вас.

Bobchita, колко е годишна свекърва ти? Защо толкова остро реагираш на предложението й "да те зашият". Аз бях зашита и това спаси бебето ми. Вярно, груб е изказа - да те зашият, че да не паднат, ама на времето така са наричали тази процедура. Дали пък не е била загрижена за бебетата?

# 220
Тя щяла да умира, та да видела къде сме се устроили. Не гледа детето, просто остават заедно, инак то е само или на училище( лятна занималня).
Ми не е позволено да обикаля къщата с включена камера и да я показва на някой си. Но всичко е отворено, свободна е да сготви ако ще нещо. Ма не ще. Решава си кръстословици, поспива доволно следобеда.... До сега не ни е помогнала с нищо зс целия ни брак. Оправяме се сами. Но на интриги и мръсни номера е царица

# 221
  • София

Bobchita, колко е годишна свекърва ти? Защо толкова остро реагираш на предложението й "да те зашият". Аз бях зашита и това спаси бебето ми. Вярно, груб е изказа - да те зашият, че да не паднат, ама на времето така са наричали тази процедура. Дали пък не е била загрижена за бебетата?

И на мен ми направи впечатление- не знае Бобчита какво означава термина, защо се прави зашиването, ама е длъжна да се врътне засегнато.
"Серклаж" ѝ беше официалното название на процедурата, ако не се лъжа, но простонародното е "зашиване". Simple Smile

# 222
Термина няма значение. Свека й не е гинеколог, че да дава указания, не измествайте акцента.

Последна редакция: пн, 15 юли 2019, 14:30 от mrav4ica

# 223
  • София
Термина няма значение. Свека й не е гинеколог, че да дава указания, не узмествайте акцента.

Е, ако си винаги толкова мнителна, ясно ми е защо си рушиш здравето, но никой не може да ти помогне!
Къде е писано, че освен гинеколога, никой друг няма право да каже какво мисли по въпроса с нестабилната бременност?
Като гледам, ти си готова да спретнеш сплетня от едното нищо, ама свекърва ти била интригантка. Simple Smile

# 224
Термина няма значение. Свека й не е гинеколог, че да дава указания, не узмествайте акцента.

Е, ако си винаги толкова мнителна, ясно ми е защо си рушиш здравето, но никой не може да ти помогне!
Къде е писано, че освен гинеколога, никой друг няма право да каже какво мисли по въпроса с нестабилната бременност?
Като гледам, ти си готова да спретнеш сплетня от едното нищо, ама свекърва ти била интригантка. Simple Smile

Е, а ти си безспорен капацитет по всичко.
Когато се бориш за дете, не е ок да ти се дават акъли от неспециалисти. И без това е достатъчно трудно.
И не ми давай квалификации. Друг да си прочела да пише като теб?

Общи условия

Активация на акаунт