С какво ви дразнят свекървите? - 112

• 34 663
  • 713
  •   1
Отговори
# 285
Боряна, твоите са и близнаци, та още по-трудно. Не си се усетила, че има капела в повече за момичето Simple Smile
При нас отношението е тенденциозно. А както казах, свека е сексист, предпочита и иска да има момчета, а в същото време пренебрегва сина ми.  Мисля, че защото е влюбена в Златния Внук от другия й син, не се отлепя от него и го затрупва с подаръци. Тя явно голямата обич към другото внуче, не й позовлява да направи жест и към нашето дете.... Така си мисля... Знам ли.

Деската, мъжът ми не очакваше, че и  този път историята ще се повтори, беше ги предупредил да предвидят и малкия. Тогава казаха, че са взели несесер /пълен/ и щели и още нещо за него да вземат... Предполагам, че им се е досвидяло да дадат пълния несесер на моето дето, дали са го на Златния Внук, и набързо са купили грозния и празен нвсесер...
В крайна сметка, мъжът ми сам се убеди, че са идиоти. Щото досега твърдеше, че не го правят нарочно, че е без да искат, че е от тъпотия, а не от лошотия...

# 286
При наличието на две деца, не бих се старала да компенсирам липсата на подарък за едното. Директно ще изхвърля всичко и когато бабата попита внучката и тя каже, че няма подарък нека се чуди защо. Иначе бабата ще знае, че родителите ще се погрижат за другото дете. А като види, че нещата й отиват в кофата има по-голяма вероятност да й светне червената лампа.

# 287
  • Варна
И аз това щях да кажа.

# 288
  • София

В крайна сметка, мъжът ми сам се убеди, че са идиоти. Щото досега твърдеше, че не го правят нарочно, че е без да искат, че е от тъпотия, а не от лошотия...

Ето, видя ли, как без да си късаш нервите, без да се обясняваш до полуда, почва да идва на себе си.  Simple Smile
Малко акъл трябва, за да завърнеш един мъж, ама навреме да ти дойде.

# 289

Ето, видя ли, как без да си късаш нервите, без да се обясняваш до полуда, почва да идва на себе си.  Simple Smile
Малко акъл трябва, за да завърнеш един мъж, ама навреме да ти дойде.

Ами не ми е лесно да си сдържам коментарите Stuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking Eye  аз съм от типа хора, които бързат да си кажат на момента и винаги е било в мой ощърб.
Мъжът ми, не не коментира твърденията на свека, че съм я блокирала,но настоява ако все пак се обади да честити бебето да й отговоря любезно с мерси и след 2-3 думи да приключа разговора. Обаче не знам как ще се сдържа да не й кажа "внуче ли съм родила, или куче", просто много ме сърби да се озъбя... Но ако озъбя, че се развали ефекта, че точно мъжът ми е прогледнал...

# 290
  • волно калдъръмче
Чакай сега, нали преди всичко детето е твое. Защо ти е важно то да е внуче? Много баби има, които не са за внуци в смисъла, в който ти го разбираш.

# 291
Много важно, че не ти се е обадила да честити. Ти не й раждаш внуче, а ваше дете. Дали тя ще го възприеме за внуче и ще го обича като такова е нейно решение. Не става на сила. Ако не иска, много й здраве.

# 292
  • София
Деската ме е изпреварила като гледам.

# 293
  • волно калдъръмче
Много важно, че не ти се е обадила да честити. Ти не й раждаш внуче, а ваше дете. Дали тя ще го възприеме за внуче и ще го обича като такова е нейно решение. Не става на сила. Ако не иска, много й здраве.
То нека тя са се усеща като натрапница, пък ти си леж на кълка, че само от нея зависи да е баба.

# 294
Ами не ми е лесно да си сдържам коментарите Stuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking Eye  аз съм от типа хора, които бързат да си кажат на момента и винаги е било в мой ощърб.

Виж сега, понеже аз съм същото чудо на природата, с течение на годините забелязах нещо важно- отмъщението е ястие, което е най-вкусно студено. Да ме прости "Кръстникът" за плагиатството. Обаче, самата истина е.

# 295
Е как, не ти ли е честитила още? То детето на ясла ще тръгне, дет се вика. А ти честити ли ѝ внучето Grinning

# 296
  • Варна
Проблемът ти идва от очакванията.

# 297

То нека тя са се усеща като натрапница, пък ти си леж на кълка, че само от нея зависи да е баба.

Ами не смятам, че само от бабата зависи да е баба, ама това е друга тема. Нещата са двупосочни като цяло, но да кажем, че понякога има баби, които не искат да са такива и не виждам смисъл някой да им се моли.

# 298
  • волно калдъръмче
А защо да им се моли? Детето има родители, има и друга баба в крайна сметка. Дръжте се служебно с едната, щом така ви харесва, но не хранете илюзии, че някога ще имате две баби.

# 299
Понякога това е по-добрия вариант.

Общи условия

Активация на акаунт