С какво ви дразнят свекървите? - 112

• 34 676
  • 713
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Водата се използва против радиация- неслучайно първо се обливат с маркучите, после се къпят обилно тези, които са били подложени на въздействието ѝ.
Елементарните познания са достатъчни, за да се разбере защо едно бебе, което е прекарало часове навън, е в реда на нещата да бъдат измити лицето и ръцете му.
А, "уроките" си имат научно обяснение, което е лесно разбираемо и в което няма нищо свръхестествено.

# 436
http://www.bgnow.eu/news.php?y19&cat=2&newsid=137006
Не бих казала, че съм суеверна, но приемам без насмешка различните народни вярвания, предупреждения/ предубеждения и традиционни практики. Мисля, че по напълно емпиричен път човечеството е достигнало до много верни познания и опит.

Честита радост на  Zhani!
Това първо внуче ли е:)

Последна редакция: нд, 04 авг 2019, 19:34 от птица

# 437
  • при късмета
Да е живо и здраво бебето в темата, много радост да носи и вие на него!

Не вярвам в уроки и няма научен метод за доказването им. От преди училищна възраст съм с главоболия, които никой не можеше да обясни. Разширявани са ми зениците, пращаха ме на четвърти километър и всички казваха, че всичко е наред, а аз на 5-6 години с мигренозно главоболие. Разбира се всички баби (не свои, имам предвид всички обкръжаващи, барабар с познати на комшийката) ревнаха вкупом на майка ми, че съм урочасана и че ме урочасват непрекъснато по 5 пъти днеска. Стигна се и до гасене на клечки и всякакви баенета и т.н., но разбира се нищо не помогна, защото никой не можеше да намери причината, която си беше чисто физическа. В тинейджърска възраст чак, един доктор съвсем случайно и не беше моя се сети да ме прати на снимка на главата. Оказах се с шипове на първите 3 прешлена и мигрената е от тях. Даже и докторите не предполагаха причината, защото тогава самите те смятаха, че това е явление в по-късна възраст и дори някой да има ошипяване на врата, обичайно е на по-долните прешлени.
Та никой не може да ме убеди, че има уроки или бебе плаче от тях. Особено при бебетата има поне 10 причини поради които да е неспокойно и уроките изобщо не са в тях. И аз смятам, че са примитивни вярвания, за всяко неразположение има физиолигична причина, а за нея някакво напълно обяснимо въздействие

# 438
И от мен честита  внучка на баба  Zhani!   

# 439
  • Canada
Zhani, да ти е жива и здрава внучката! Сина и снахата също, разбира се! Simple Smile

# 440
  • София
Аз гледам да не купувам друго, освен гащи и чорапи, и обувки. Все питам за излишни дрешки, че свят ми се извива за 5 клинчета и 5 блузки. И те след 3 месеца са малки...
Много ми е хубаво да ми дават дрешки. Имам дрехи до 7-8 г на малката и продължавам да приютявам. 😁

# 441
  • София
Що не се обаждат такива като вас в благотворителната, с месеци подбутвам торби с дрехи и се моля да се появи бъдещ собственик...
Аз не обичам да ме засипват с дрехи, защото ми доставя огромно удоволствие да купувам и аз. И за себе си от години си мечтая да си купя панталон, но имам толкова много нечии да доизносвам че няма да се случи скоро 😁 А не мога да изхвърля нещо хубаво ей така...

# 442
  • София
Защото реално погледнато не се водя нуждаеща се. Има много майки, които НАИСТИНА нямат. Но аз не се свеня, и от втора употреба пазарувам. Как няма да дам 50 лв за едно яке.

# 443
  • Варна
Svee, ползвай контейнерите на ЧК.

# 444
  • София
Като видях как изглеждат контейнерите на Димитър Петков, имам чувството че ги ползват за кошче за боклук. Не знам дали са на ЧК тези точно. Извинявам се за отклонението от темата!

Честито внуче, Жани!

# 445
Такова блаженство ме е налегнало, че моята не се обажда. Защото когвто го прави е винаги с някакъв несъществуващ проблем или претенция. Няма такова спокойствие.

# 446
Жани, честито внуче и от мен! Да се радвате на бебчето !

Скрит текст:
Аз, откакто открих тези контейнери на Червения кръст, си изчистих къщата, и съм със съзнание за изпълнен дълг.
Иначе- в кофите до нас и после такива чудесии гледах , че ми ставаше гадно.
Така, в контейнера , и да става каквото ще.

# 447
  • София
Бихте ли сложили спама в скрит текст?
Скрит текст:
За мен уроките и подобни са пълни глупости и, за разлика от Птица, гледам с абсолютна насмешка.

# 448
Уф absurT . толкова си чувствителна на тема @мамин син@ и @свекърва@.

# 449
  • София
Уф absurT . толкова си чувствителна на тема @мамин син@ и @свекърва@.

Нерде Ямбол, нерде Стамбул. Mr. Green
По- чувствителна съм към факта, че не знаеш за какво се използва "@", ама карай.....

Общи условия

Активация на акаунт