С какво ви дразнят свекървите? - 112

• 34 510
  • 713
  •   1
Отговори
# 630
Ами да. Как очакваш сами да се сетят? Родителят има грижата да осигури гледачка за детето си, не бабите и дядовците. Твоето дете на тях не им е ангажимент, освен ако са се съгласили да го гледат. А това се уговаря предварително.
Аха.Много е трудно да се сетят. За един ден да я заведат и приберат от училище, голяма грижа. Явно не са само те такива. Има елементарна човещина. Но не у всеки.

# 631
  • Canada
Ами да. Как очакваш сами да се сетят? Родителят има грижата да осигури гледачка за детето си, не бабите и дядовците. Твоето дете на тях не им е ангажимент, освен ако са се съгласили да го гледат. А това се уговаря предварително.
Аха.Много е трудно да се сетят. За един ден да я заведат и приберат от училище, голяма грижа. Явно не са само те такива. Има елементарна човещина. Но не у всеки.

И на мен да ми държат такъв тон и да очакват да им чета мислите и аз ще си пасувам. Освен човещина не е лошо и малко елементарно възпитание да се проявява. Често се забравя, че отношенията са двустранни.

# 632
Кому е нужна свекърва, когато си имаш съфорумки, които са винаги готови да ти обяснят как все ти си в грешка 😄

# 633
  • Canada
Ама ти питаш ли ни или да се сещаме сами?Laughing

# 634
  • София
Не бе, тя е трябвало и на погребението да ги покани, затова не са дошли и не са се обадили. Колко безочливо от нейна страна!

# 635
Кому е нужна свекърва, когато си имаш съфорумки, които са винаги готови да ти обяснят как все ти си в грешка 😄
Знаеш ли, това е идея- девойките, които са сингъл, да минават през темата. После никоя свекърва няма да може да ги уплаши. Можем да им вземаме даже такса са курса по оцелявване със свекървата. Аз специално, ще си поискам един хубавичък процент.  Joy

Последна редакция: сб, 10 авг 2019, 15:04 от Анонимен

# 636
  • Варна
Уиш, много ергени ще останат такива, ако това се случи Simple Smile Девойки, минали оттук, ще направят истински кастинг за бъдещ мъж и после още един за оценка на свека. Сещаш се, че малко ще минат през цедката, нали Simple Smile

# 637
Значи, ще си поискам хонорар и за спасяването на клети, заблудени девойки, които ако не бяха минали през темата, щяха да се набухат на мунчовци и мамите им. Така, спасителка ще го раздавам.  Laughing

# 638
Ами, щом им обясняват, че е така, сигурно действително е така. Много пъти след мнения тук си казвам
- я, прави са хората...
Има и жени, които бранят мундарниците си само и само съкровището да е виновно, а реално пряката вина е в маминия златен лигльо.
Разбира се, има и досадни свекърви, които си знаят тяхното и на 738383873 км разстояние 😀

Мравчице, ти май си изтеглила късата клечка за свекъри като мен. Знам как се чувстваш, то всеки път те изненадват с някаква по-голяма дивотия от преди.
Питах моята защо не се обади на баща ми и тя каза, че не желае и няма. Simple Smile
Да кажа само, че нямат никакви драми един с друг, даже си приличат в някои отношения на мислене, нооооо....нейно право и избор. Смятам и аз веече да нямам желание и да се сещам Simple Smile

Последна редакция: сб, 10 авг 2019, 09:42 от Ива Кръстева

# 639
Не бе, тя е трябвало и на погребението да ги покани, затова не са дошли и не са се обадили. Колко безочливо от нейна страна!
И защо да не покани свекърва си на погребението на баща си? Нали са един род вече? Какво уважение да очаква после?

# 640
  • София
И защо да не покани свекърва си на погребението на баща си? Нали са един род вече? Какво уважение да очаква после?
Да ги кани??? Ти сериозно ли?? Кани ли се на такова нещо? Или след обявяването кога и къде ще е, всеки сам преценява дали да отиде?
Тук драмата е не защо не са били на погребението, а защо не са предложили в този момент да гледат детето й - тяхно внуче!

# 641
Ама вие сериозно ли? Още малко ще поискате Мравчица да беше напечатала и разпратила дизайнерски покани за погребението. Наистина ли някой с акъла си счита за нормално, ако уведомиш свекърите си за смъртта на баща си, те да очакват в допълнение и специална покана?!  #Crazy

# 642
  • София
Малко черен хумор
Скрит текст:
Щом няма спешъл покана, това е тотално неуважение към свекърите и да не се очаква после те да уважат снаха, ааамахасмаха?! За справка:
Скрит текст:
И защо да не покани свекърва си на погребението на баща си?
Нали са един род вече? Какво уважение да очаква после?

# 643
  • София
Предавам се, да се смея ли, да плача ли 😱

# 644
  • Canada
Аз питах дали не се кани на помена, на 40те дни. Не на погребението.
Баща ми почина през ноември, майка ми не се е сетила да се обади на свекърите, а те няма откъде другаде да разберат, за да отидат на погребението.
 Аз не можах да си отида, едно че бях в напреднала бременност, друго че нямаше да стигна навреме. Поне видях баща си за последно по скайп.

Общи условия

Активация на акаунт