Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението на хората за суеверията, свързани с подстригването по време на бременност?
Какви са мненията за подстригването преди раждането?
Какви са мненията за удрянето на корема и суеверията, свързани с него?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението на хората за суеверията, свързани с подстригването по време на бременност?
Форумът разкрива различни мнения относно суеверията, свързани с подстригването по време на бременност. Някои участници твърдят, че не вярват в тези суеверия и се подстригват нормално, докато други споделят, че не са се подстригвали през цялата си бременност. Важно е да запомните, че всяка жена има право на своите вярвания и избори, което води до разнообразието от мнения във форума.
-
Какви са мненията за подстригването преди раждането?
-
Какви са мненията за удрянето на корема и суеверията, свързани с него?
Форумът разкрива различни мнения относно удрянето на корема и свързаните с това суеверия. Някои участници споделят забавни и необичайни суеверия, като например вярването, че удрянето на корема може да повлияе на бебето. Важно е да се отбележи, че това са представи, които варират в зависимост от личните убеждения и традиции на различните хора.
-
Какви са мненията за козметичните грижи по време на бременност?
-
Какви са мненията за избора на помпа за кърма?

. Някакви XXL размер в пакет по 3 - най-евтините. Аз по принцип съм М
Аз се наложи да сменя карта в банката, че старата изтече и не само не ми отстъпиха ред, а за чакащи имаше 5 стола и 5 чакащи на възраст между 20 и 50 години и никой от тях не ми отстъпи стол, за да си изчакам реда поне седнала. Не че щях да приема, но ме подразни това, че ме изгледаха и после някои се о ърнаха на другата страна, а други си извадиха телефоните и започнаха да си цъкат и чаках права около 10 минути да се освободи служител и съответно стол за сядане. Какво да ви кажа, хората не са длъжни, но пък нищо човешко няма от 6 чакащи млади хора, бременната в напреднала бременност да е права, а останалите 5 седнали. А с първото дете като бях бременна пък като пътувах в един автобус, една жена даже ми се скара, че не съм отстъпила място на една баба, а аз седя седнала. Бях в 8-ми месец тогава, но беше зимата и с палто като съм седнала, наистина човек трябваше да се загледа, за да види, че съм бременна. Ужасно се почувствах тогава. Защото ми бяха последните дни на работа, бях изморена, автобусът беше претъпкан, а в час пик, когато всички работници пътуват, тази баба беше тръгнала да си пазарува или просто да се вози на топло в автобуса и аз отнесох скандала. Безобразия има навсякъде, убедена съм, че жената, която ми се скара бурно, дори не разбра за състоянието ми и за нея беше едно добро дело, а аз невъзпитаната млада си пазех корема да не ме натисне някой в претъпкания автобус ... Ако бях ба сегашния си акъл, щях да й вдигна аз скандал на свой ред, но тогава не бях като сега.