Предстои ми замразен трансфер, да поговорим - Тема 7

• 56 119
  • 787
  •   1
Отговори
# 570
Момичета, сега открих тази хубава тема.

Devilche, на естествен цикъл ти ти правят ЗЕТ?
Да,на естествен.

# 571
Devilche, дано това да е последното препятствие към успешната ти бременност. Следя историята ти и много се зарадвах като разбрах, че се подготвяш за ЗЕТ.
Когато се установи, че има проблем с бременността ти, си писахме, но тогава бях с друг ник.
При мен след неуспеха септември, чак сега имам шанс да направя ЗЕТ. Имам две ембриончета замразени на 5 ден. Последно събота бях на преглед. Доктора каза, че всичко е наред и живот и здраве ми насрочи трансфер за 09.03, при който ще върнем единия ембрион.
Дано се размрази Flowers Four Leaf Clover и "съживи" Stuck Out Tongue Winking Eye

# 572
Devilche, дано това да е последното препятствие към успешната ти бременност. Следя историята ти и много се зарадвах като разбрах, че се подготвяш за ЗЕТ.
Когато се установи, че има проблем с бременността ти, си писахме, но тогава бях с друг ник.
При мен след неуспеха септември, чак сега имам шанс да направя ЗЕТ. Имам две ембриончета замразени на 5 ден. Последно събота бях на преглед. Доктора каза, че всичко е наред и живот и здраве ми насрочи трансфер за 09.03, при който ще върнем единия ембрион.
Дано се размрази Flowers Four Leaf Clover и "съживи" Stuck Out Tongue Winking Eye
Привет 🍀
Благодаря ти,че ме мислиш 🙏🏼♥
Всичко ще е наред сега при теб-само бъди позитивна и си представяй как бременееш 🤰
Стискам палци и ти изпращам цялата си положителна енергия в понеделник снежинката ти да се размрази и да се прибереш бременна 🤞🍀 казват,че щом са стигнали 5ти ден вероятността да се размразят е над 95%,така че само бъди спокойна и сигурна,че ще видиш 2 чертички след няма и 2 седмици 🥰

# 573
devilche, разбирам как се чувстваш , и смятам, че си постъпила много правилно като си отложила трансфера. На твое място и аз бих направила така. Ако това беше последния ми опит щях не просто да съм кълбо от нерви ами не знам...Колкото за доверието, това е много лично нещо, не знам фали някой може да ти даде правилен съвет. Защо не се опиташ да поговориш с Персенска - вече си изминала толкова голяма част от пътя, че не знам дали е добре да се лашкаш от доктор на доктор, но ако тя не смята че може, или не желае да ти помогне може да направиш консултации с други специалисти. Просто трябва да прецениш кой риск е по-голям...

# 574
  • София
Момичета,не гледайте чак толкова дебелината на лигавицата.Дакторите гледат и самата структура,а над 8 мм трансфер е напълно възможен.
Успех на всички,на които им предстои!

# 575
  • София
Винаги съм правила над 10мм лигавица.
На успешния ми трансфер беше 8.2 Ден преди почване на утрогестана. Надали е била повече от 8.2-8.5 при имплантацията.
Нито съм го мислила, нито съм се чудила, пуснах се по течението и стана (аз не вярвах въобще)

# 576
Аз какво да кажа с мизерните 6.5 мм!
Интересното е че не вижда проблем в кистите, но се вманячва за дебелината на ендометриума.

# 577
Аз какво да кажа с мизерните 6.5 мм!
Интересното е че не вижда проблем в кистите, но се вманячва за дебелината на ендометриума.
Може ли да не квалифицираш и определяш кой какво вижда!!! Нито да анализираш повече!
Благодарих ти за безценното мнение и мисля,че повече не ми е нужно!

# 578
Държиш се като щраус който си е заровил главата в пясъка, но щом искаш да се самозалъгваш ОК.
Можеш да добавиш и витамин Е, и DHEA, които също спомагат за дебелината на лигавицата.

# 579
Много си веща по всеки въпрос,та и на психолог се правиш. Вземи и се запознай с повече факти и след това си позволявай да коментираш.
Ако имаш опит с кисти-помогни,а не обиждай,ако нямаш-недей да философстваш! Още в началото съм попитала и доста момичета са ми отговорили за ЗФ,но ти явно четеш между редовете. Също съм споменала и какво пия,но ти благодаря отново за съветите.

# 580
  • София
Зф ще си тръгне сега като ти дойде и можеш да направиш един преглед на 2-3 ден, ако се е махнал да почнете отново подготовка.
За човек, който няма драма с лигавицата принципно, може да се окаже и просто изключение Simple Smile
От следеното от мен, с което описа цялата подготовка, личното ми мнение е, че сте били овитрела твърде рано и от там фоликула не е могъл да се спука. Но това е може би защото аз моите ги пукам на 24мм, ако твоите се пукат на 18-19мм, може би не е било рано.

# 581
Зф ще си тръгне сега като ти дойде и можеш да направиш един преглед на 2-3 ден, ако се е махнал да почнете отново подготовка.
За човек, който няма драма с лигавицата принципно, може да се окаже и просто изключение Simple Smile
От следеното от мен, с което описа цялата подготовка, личното ми мнение е, че сте били овитрела твърде рано и от там фоликула не е могъл да се спука. Но това е може би защото аз моите ги пукам на 24мм, ако твоите се пукат на 18-19мм, може би не е било рано.
Точно така-избързаха с хориомона на 17 мм. ми го сложиха. До сега ми го поставяха на 20 мм.-22 мм. На прегледа в сряда др.д-р изрази мнение,че ендометриозна киста,но мисля че греши,въпреки че е светило в гинекологията. Едва ли такава киста става за няколко дни,но ме стресна достатъчно.
И друг път съм задържала фоликул след хориомон. Дано се махне с цикула,но си мисля дали да не поискам да направим трансфер без ову,т.е. с естрофем 🤔

# 582
  • София
Девилче, и аз мисля, че не е ендометриозна киста. Стискам палци, с кървенето да изчезне

# 583
Здравейте момичета, предстои ми ЗЕТ на замразен Е в 5ден, но в резултатите след разширена биопсия излиза, че 6 ден ми е най-подходящ за трансфер. Какво се случва с Е, размразяват го в 5 ден и изчаква в среда още ден за се развие или направо го трансферират, дори и да не съвпада деня? Ще съм благодарна, ако някой е бил в същата ситуация и сподели информация за процедурата.

# 584
Здравейте момичета, предстои ми ЗЕТ на замразен Е в 5ден, но в резултатите след разширена биопсия излиза, че 6 ден ми е най-подходящ за трансфер. Какво се случва с Е, размразяват го в 5 ден и изчаква в среда още ден за се развие или направо го трансферират, дори и да не съвпада деня? Ще съм благодарна, ако някой е бил в същата ситуация и сподели информация за процедурата.
Размразяват го на 6-ти ден, когато е трансферът. Нали си е замразен, могат да го размразят и на четвърти, и на шести, и на който и да е ден, подходящ за трансфер.

Общи условия

Активация на акаунт