Предстои ми замразен трансфер, да поговорим - Тема 7

• 56 106
  • 787
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Моят трансфер е в четвъртък, в Надежда съм, притеснена съм доста, пък да видим.
Лигавицата ми не стана повече от 7 мм с естрофем и виагра, това на 11 ден, на 12 вечерта почнах с утрогестана, отлагахме два месеца защото тогава пък хич я нямаше. Вчера бях да ми сложат PBMC, питах докторката как е, тя каза добре, даже супер за секреторна фаза.
В клиниката е като секретно поделение, пускат по един, на входа има списъци с хората, които имат часове, мерят температура, дезифенктант на ръце задължително, както и калцуни, всички на регистратурата с маски, ръкавици и очила, доста подтискащо е ...

# 616
Здравейте първи опит инвитро ще сме, пропуснахме свеж трансфер заради дебела лигавица, и остава да правим Зет,обаче въпроса ми е ако не стане с първия опит зет, кога може да направя веднага след това втори опит Зет? И преди Зет, как се процедира, какво точно се прави, пият ли се лекарства и кога? И самият зет кога се прави или кога се започва подготовка, в цикъл, след цикъл? Благодаря ви предварително

# 617
  • Варна
Има ли други луди като мен, които не искат да си отлагат ЗЕТ в настоящата ситуация? Сигурно и от клиниката няма да искат да стартираме подготовка, но аз ще питам другата седмица като дойде МЦ.

И аз се записвам към лудите Scream Smile

В петък ще ми правят трансфера, ако нещо извънредно не се появи предвид състоянието в държавата.... Mask

Желая успех и на другите момичета! Hands Pray След няколко седмици среща тук да се похвалим с две чертички Two Hearts People Angel

# 618
Noci Pashova,
подготовката започва с преглед на 2-3 ден от настъпването на МЦ, за да се види дали няма задържани фоликули. Док. преценява дали да предпише някакви медикамент. Следващия преглед е няколко дни преди да настъпи О.
Но всеки доктор има различен подход и схема (доколкото разбрах от форума).
Мисля, че при евентуален неуспех, може още следващия месец да има нов трансфер.
Life Is A Struggle, свеж или ЗЕТ трансфер ще правиш? Можеш ли да споделиш в коя клиника си? Желая от сърце успех!

# 619
  • Варна
ЗЕТ трансфер в МЦАР - Варна Simple Smile

# 620
Минавам да се оплача! Звънях в клиниката да питам за ЗЕТ, чиято подготовка трябваше да започнем около 24.03., но докторът каза НЕ. Вече имат изрична заповед да се довършат само започнати случаи и приключват. Всеки ден ще работят около 3 часа само с пациентки за прегледи, без бременни и без ЗЕТ. Още един загубен месец, но се надявам да е за добро!

# 621
Вече във всички клиники са по този начин. Не се отчайвай. Както са казали хората "Всяко зло за добро".

Минавам да се оплача! Звънях в клиниката да питам за ЗЕТ, чиято подготовка трябваше да започнем около 24.03., но докторът каза НЕ. Вече имат изрична заповед да се довършат само започнати случаи и приключват. Всеки ден ще работят около 3 часа само с пациентки за прегледи, без бременни и без ЗЕТ. Още един загубен месец, но се надявам да е за добро!

# 622
Аз май първа научих. Още не бяха обявени официално мерките и док ми звънна да прекратя приема на лекарства. ЗЕТ се отлага...
От тогава само за това мисля, опитвам се да се разсейвам, но не мога. Дори ми минава мисълта да звънна пак и да попитам дали пък няма някакъв вариант, че тук виждам момичета, които имат дати за трансфер...
Дано да е за добро това отлагане. Лошото е, че не се знае колко ще продължи. Дано да не е с месеци.
Тъкмо бях планирала отпуската около процедурата, а то... ще я изгърмя заради коронавируса.
Здраве да е!
Моля се да премине всичко по-бързо и без смъртни случаи.
А на всички от сърце желая чакането да си заслужава!

# 623
Е да, то друго не ни остава, освен това да си повтаряме. Все пак Е са на сигурно място във "фризера". Важното е ние да сме здрави и да си ги приберем. Но разочарованието все пак си остава, поне при мен.Kissing Smiling Eyes

# 624
  • София
Ако подготовката за ЗЕТ ви е бил само на естрофем или на естествен цикъл, такива процедури се отлагат.
Ако подготовката е започнала с блокираща инжекция (каквито не се бият туко така на никой), то предполагам подготовката и трансфера ще се осъществят.

Не съжалявайте! В тази криза стреса да опазите бебетата е голям. Нека се успокоят малко нещата, никога не знаеш какво може да се случи. Всяко зло за добро, опазете се здрави, защото последиците от вируса никой не ги знае все още в дългосрочен план. Опазете и мъжете си, че и те са важни Simple Smile

# 625
И аз няма да правя очевидно ЗЕТ този месец, а времето си минава Sad....,но както казвате всяко зло за добро. Отделно от стреса покрай тоя корона вирус и home office (чувствам се по-натоварена, отколкото като съм си във фирмения офис) все още си чакам цикъла.

# 626
Мен само ме притеснява, че свежия не ми се състоя, сега в понеделник правих хистероскопия, и уж се надявам за зет за следващия месец но като гледам с тоя вирус как са нещата... А и моите хормони все някой не е в норма. Обаче най лошото е, и ме притеснява това че април ми изтича заповедта, от Селена в Пловдив ми казаха, че заповедта като ми изтече почвам да си плащам зет и каквто там трябва, и съм много притеснена че цяла година мина а аз нито 1 опит не можах да направя.. Това ме е яд, все нещо не става, все нещо не ми е на ред......мота ме доктора че неспукан фоликул имам че пречил преди да почна стимулацията, мота ме сумати месеци и на края почна стимулация а фоликула си стои... Ето и заповедта ми изтича, януари беше пункцията, исках поне свежия да си направя да не ми отпада, той каза няма смисъл. Викам защо да си го губя този опит, така или иначе ми се полага а ако не го ползвам ми гори, остава ми правото само за 1 зет... Просто вече незнам какво да мисля и правя

# 627
  • София
ооо задължиттелно звъни във фонда, не вярвам да не са измислили нещо за такива случаи.
Като със заповед от министерството са забранени в момента подобни процедури, а твоята заповед изтича, то ти нямаш вина.
Ще има отлагане и няма да има проблем.
Тук във форума има тема за фонда, може вече да се обсъжда, провери Simple Smile

# 628
  • София/Севлиево
Малко да ви поразсея...Аз като ветеран в отлаганията на трансфери(с пореден отложен ,заради ковид) наричам и обричам всички,които сега сме в едно положение съвсем скоро да сме бременни и отправили се към отчетните за бременност.Реченото ми да бъде сторено!На тези,които все пак са в изчакващо положение след ЗЕТ желая успех!

# 629
Елислава , искрено ме развесели с тая "клетва". Нареждам се в първите редици на обречените. И пожелавам на всички с отложени процедури същото!:kissing_smiling_eyes:
Защо невинаги ми се получават емотиконите?Thinking

Общи условия

Активация на акаунт