16.07 - 27.07.2019 СЕДМИ КЛАС Успех на второ класиране!

• 123 275
  • 1 854
  •   1
Отговори
# 345
Чакаме, чакаме ....Оммммм....Благодаря на МОН, че ми дава възможност да тренирам търпението си Grinning
                    Не само ти! Аз приключих кафето у дома и ММ иска да отиде да купи,но....не давам,че ще се отровя вече!

# 346
  • София
А аз пък искам да попитам, може да сте го разисквали и преди, но не съм чела, ако сме се придвижили на първо желание, но все пак си харесваме второ, може ли да си останем на второ. Joy Joy

И аз това се чудех. Thinking Почти съм сигурна, че не е обсъждано досега. Чета много внимателно. Joy
Но явно без разбиране Stuck Out Tongue Closed Eyes Joy

# 347
  • София
Чакам пратка и съм закована у нас. И вместо да си стягам багажа само следя какво се случва. Изядох 1/4 тава с баница заради пусто класиране.

# 348
Чакаме, чакаме ....Оммммм....Благодаря на МОН, че ми дава възможност да тренирам търпението си Grinning
Пробвай с ...Мммонннн...

# 349
  • София
Хайде, бре МОН, ракиено време стана, а вие кафето ли не сте изпили още?

# 350
  • София
Да разведря малко чакането... Утре ще трябва да се опитам да запиша синковеца без него. Ако ми се опълчат, ще ми трябва извадката от закона, според който сме законни представители на непълнолетните си деца и т.н. Някой да има извадката, цитата... Знам, че в предни теми съм го чела, някъде.... Благодаря предварително на отзовалите се!
Омммммм

# 351
  • София
desimira, Семеен кодекс:
Представителство и попечителско съдействие

Чл. 129. (1) Всеки от родителите може сам да представлява малолетното си дете и да дава съгласие за правните действия на непълнолетното си дете в негов интерес.
(2) При противоречие между интереса на родителя и на детето се назначава особен представител.

# 352
Аз успях без него. Трябва да се подпише, в този случай го подписвате вие с апостроф.
Изпуснах ви, 25 страници сте изписали, а аз даже не разбрах, че има нова тема. Ще следя баловете, интересува ме щеше ли да се премести напред при ново класиране.
При нас рискът беше, че синът под мое давление написа по-напред желания, които после каза, че не му били желания. За преместване с една паралелка нагоре бихме рискували да се премести с две и да цопне в първа английска, което автоматично щеше да означава ново участие на трето класиране.

# 353
ГПК

Процесуална дееспособност

Чл. 28. (1) Дееспособните физически лица извършват съдопроизводствените действия лично.
(2) Непълнолетните и ограничено запретените извършват съдопроизводствените действия лично, но със съгласието на родителите или попечителите си.
(3) Непълнолетните могат да водят делата си лично за спорове по трудови правоотношения или за спорове, произтичащи от сделки по чл. 4, ал. 2 от Закона за лицата и семейството, както и в други случаи, определени със закон.
(4) Малолетните и поставените под пълно запрещение се представляват от законните си представители - родители или настойници.

# 354
  • София

jenap, дано е опит да ни разведриш, а не се подиграваш с изтерзаните ни души и прокъсани нерви.

Моята душа е също изтерзана, а нерви не ми останаха. Не бих и  помислила да се подигравам на себеподобни. Joy

# 355
  • София
Русалче, а червената рокля?

M_I_A, добре, че ме подсети. И аз чакам. Съвсем я бях игнорирала.
Днес явно ми е един очаквателен ден.

# 356
  • София
Дъщеря ми ми се дразни "какво пък толкова съм се вълнувала от това класиране"!
Напрежението го поддържат и всички роднини и приятели - звънят и пишат час по час да питат за резултат Cold Sweat

# 357
  • София
Майната й на червената рокля, важното е да сме здрави Simple Smile

# 358
  • София
Днес имам много работа, не чакам класирането, но вместо да работя вися тук и тръпна с вас.

# 359
може ли да се эапише детето беэ неговото присъствие?

Общи условия

Активация на акаунт