16.07 - 27.07.2019 СЕДМИ КЛАС Успех на второ класиране!

• 123 143
  • 1 854
  •   1
Отговори
# 450
Сиси, страхотна идея, хахаха, Хитлер c автобиографичната "Mein Kampf" (Моята борба), Русалката  - със  стихосбирка "Ежегодна седмокласна борба". Знаех си, че отнякъде иде този афинитет към немския,  а то какво било - псевдописаталски умения като на Фюрера..
Няма случайни неща! Wink Само една забележка, твоите умения хич не са "псевдо"! Талант си е! Wink При Хитлер е диагноза. Simple Smile

# 451
  • нейде там, където ....
Русалке, честита да си! От всичко хубаво - по много ти желая и достатъчно пари - за всичко останало!

И много подаръци за чакащите второ класиране - най-хубавите и най-добрите за тях съученици, учители и емоции през следващите гимназиални години!

# 452
Аз за първото класиране не се вълнувах толкова, колкото за второто, голям съспенс Sweat Smile

ЧРД, Русалка Flowers Hibiscus

# 453
Да ни е честита рожденичката поетеса Русалка.
Ама така пишат тези журналисти, че нещо не ми се връзва цитирам:

Новини от Варна, региона и света
885 ученици от Варненско са класирани на втори етап за прием след VII клас
Днес, 18 Юли 2019 11:49
Източник: Moreto.net    (2)   (1)

Класиралите се ученици на втория етап за прием след VII клас във Варненско са 885, съобщи директорът на РУО в морската столица Венцеслава Генова за Moreto.net.

"Свободните места след втория етап са 772, като незаетите места за Варна са 420, а за региона 352", заяви Генова.

Може ли някой да го интерпретира. 772 места остават за трето класиране ли или 420. Не са ли много?

# 454
И аз чакам с вас, въпреки че класирането, което ме интересува най-много, ще излезе след около година Simple Smile. Успех на вас днес!
Русалке, да си жива и здрава! Чакаме те с твоята поезия и догодина в седмокласната тема!

# 455
Еййй, колко часа стана, и рожденик имаме, и търпението ми нещо почва да се изчерпва, така че - сипвам си, наздраве Cocktail

# 456
  • София
Присъединявам се към всички отправени пожелания до тук за Рожденият ден на Русалка. Бъди здрава, щастрива и с много късмет!

# 457

"Свободните места след втория етап са 772, като незаетите места за Варна са 420, а за региона 352", заяви Генова.

Може ли някой да го интерпретира. 772 места остават за трето класиране ли или 420. Не са ли много?
772, от тях 420 са в град Варна, останалите в други населени места от областта.

# 458
  • Бг-мама
Да ни е честита рожденичката поетеса Русалка.
Ама така пишат тези журналисти, че нещо не ми се връзва цитирам:

Новини от Варна, региона и света
885 ученици от Варненско са класирани на втори етап за прием след VII клас
Днес, 18 Юли 2019 11:49
Източник: Moreto.net    (2)   (1)

Класиралите се ученици на втория етап за прием след VII клас във Варненско са 885, съобщи директорът на РУО в морската столица Венцеслава Генова за Moreto.net.

Е как разбраха колко са свободните места след второ класиране , като децата първо трябва да се запишат. Joy Joy

# 459
  • София
Вероятно това са места, за които изобщо няма класирани ученици. И ще се закриват паралелки. Така го разбирам аз.

# 460
И аз така го разбирам, места, за които не са заявени желания.

# 461
Честит празник на Русалка, все така редовно да я спохожда музата.
И аз в кюпа с все по-изнервените. Изпих, изядох и изпуших всичко в офиса Sad

# 462
  • Бургас
Почти преполовяваме пъзела/500/.........няма и няма.Май и ние ще излезем в обедна почивка.

# 463

И аз в кюпа с все по-изнервените. Изпих, изядох и изпуших всичко в офиса Sad
                    И аз същото.Само дето прибавих един минискандал,когато ММ ми направи забележка за пушенето! Smiling Imp

# 464
Ще го пуснат по ракиено време, че да го преглътнете по лесно.

Общи условия

Активация на акаунт