16.07 - 27.07.2019 СЕДМИ КЛАС Успех на второ класиране!

• 123 292
  • 1 854
  •   1
Отговори
# 330
  • София
А аз пък искам да попитам, може да сте го разисквали и преди, но не съм чела, ако сме се придвижили на първо желание, но все пак си харесваме второ, може ли да си останем на второ. Joy Joy

# 331
  • София
А аз пък искам да попитам, може да сте го разисквали и преди, но не съм чела, ако сме се придвижили на първо желание, но все пак си харесваме второ, може ли да си останем на второ. Joy Joy

Може JoyJoyJoy....ама друг път

# 332
Не.
Губите второто си желание, и записвате първото.
Ако не си харесвате вече първото желание отивате на трето класиране за свободните останали места.

# 333
  • София

Леле, че сте бързи Wink

jenap, дано е опит да ни разведриш, а не се подиграваш с изтерзаните ни души и прокъсани нерви.

Последна редакция: чт, 18 юли 2019, 10:47 от Fair Lady

# 334
  • София

Simple Smile))
Може, на четвърто класиране Innocent

# 335
  • София
Jenap, нещо не ти оцениха хумора Hug

# 336
  • София
Jenap се майтапи, хора, със сигурност е наясно с класиранията. Simple Smile

# 337
  • Бг-мама
jenap , не четат с разбиране в темата. Не ти хванаха сърказма. Joy Joy
Успех и стиснати палци от мен! bouquet

# 338
мда, има някакво масово будалкане в темата Grinning

пия трето кафе, тези от мон не изпиха ли тяхното?
не ми се седи закотвена цял ден пред компютъра

# 339
И аз се надявах към 10.30.да излезе, но уви, още го няма...

# 340
  • София
Аз и втора вода приключвам, ама още няма.

# 341
Чакаме, чакаме ....Оммммм....Благодаря на МОН, че ми дава възможност да тренирам търпението си Grinning

# 342
  • София
Аз трето парченце торта с маскарпоне (малки са) и пак го няма..Да не се наложи да изям цялата тортена форма..

# 343
  • София

И аз това се чудех. Thinking Почти съм сигурна, че не е обсъждано досега. Чета много внимателно. Joy

Русалка, внимателно с маскарпонето - ще ти отеснее опашката. Joy

# 344
Отново се появи бутон трети етап. Всеки момент ще излязат може би

Общи условия

Активация на акаунт