16.07 - 27.07.2019 СЕДМИ КЛАС Успех на второ класиране!

• 123 057
  • 1 854
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Аз понеже съм на маникюр и въртя ръцете, та прогнозирам, че ще излезе баш, когато включи машинката и грам телефон няма да мога да цъкна, хохо.

# 466
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Аз понеже съм на маникюр и въртя ръцете, та прогнозирам, че ще излезе баш, когато включи машинката и грам телефон няма да мога да цъкна, хохо.
Ами пускайте машинката и да се приключи

# 467
  • София
Ееее не препирайте,де!Обед е все пак.Хората трябва да хапнат първо,второ,трето,накрая и кафенце и тогава останалото.

# 468
От МОН ни разглезиха с това, че първо - резултатите от НВО излязоха ден по-рано, а после - първото класиране се виждаше в ранни зори .
Дано да е скоро това второ класиране!

# 469
От тези класирания нито мога да се съсредоточа да работя нито на плажа ме свърта, който буквално пред къщи. И вместо да съм в купона седя тук все едно ако го видя по- късно нещо ще изпусна Simple Smile Simple Smile а и хич не ми се отрази добре на килограмите МОН човеците са виновни, и снощи за Б6елото  към два през нощта вече нямаше тук кой да ми прави компания...
Според мен до16- 17ч със сигурност ще го пуснат. Даже прогнозата ми е до час..

# 470
Simple Smile Simple Smile а и хич не ми се отрази добре на килограмите МОН човеците са виновни
При мен за едни 3-4 килца вече са виновна.

# 471
  • Пловдив
Моята прогноза - в 13.30 ще го пуснат!

# 472
Час- два - пет! Класацията на седмокласниците се оказа икономически фактор. N бр. майки в трудово/служебно правоотношение стоят зад компютрите на страницата на МОН (бг-мамма).

# 473
  • Бургас
А моята прогноза е,че ще го пуснат...........днес.Sweat Smile

# 474
  • София
Дидевааа, ти баща, ти майка, прати малко положителна енергия към МОН да се побутнат! Мооооля те! Ммммоооннннннн!!!!!

# 475
  • София
Е, стига де! На кафе ходих, за да мине по-бързо това време и да не вися постоянно в нета, изчетох ви и пакняма класиране! Къщата ми е нагоре с краката, познати и близки само питат за пустото класиране, а МОН си питат ушите!
Русалке, жива и здрава да си ти и твоите близки! Зло да те забрави!

# 476
Моята прогноза - в 13.30 ще го пуснат!
                    Искам да се сбъдне твоята прогноза! Yum Защото ,ако продължи ще има убит! Smiling Imp От 3-4 часа водим /за сега/ мирна битка с ММ,защото той не одобрява ФЕГ,а има някаква вероятност.Опитвам се да кажа,че има друго желание преди нея с по-голям шанс,но.......никой не ме чува.

# 477
Дидевааа, ти баща, ти майка, прати малко положителна енергия към МОН да се побутнат! Мооооля те! Ммммоооннннннн!!!!!
Абе щом с лошо и бунтуване не става, дайте да им се молим! Отваряйте чакрите момичета, МОН желае да ви види третото око! Joy

# 478
  • София
Ама никаква вътрешна информация няма в тази тема. В предишните досега щеше да има: "Служител от  МОН каза, че ще го пуснат в...", "Мой човек от РУО каза, че до 10 минути" ... А при вас - тц! Много сте безконтактни. Joy

# 479
Дидева горката що да прави?!  Не  стига, че си троши времето с нас, че не показва грам нетърпение и ни дудндурка  като бебета... сега и на МОН внушения да прави. Виж, ако предлагаш превземане на властта, тогава Дидева  си има място!

Общи условия

Активация на акаунт