16.07 - 27.07.2019 СЕДМИ КЛАС Успех на второ класиране!

• 123 341
  • 1 854
  •   1
Отговори
# 510
  • Бургас
Приети сме.Първо желание.Юхуууууу.........

# 511
  • София
И на мен само първи етап!?!?

При мен излиза текста от първи етап
A пише ли "заявил участие" срещу първото класиране?

Да не би да означава, че сте останали на същото място?

# 512
девойката не е мръднала нагоре, тя е най-доволна

# 513
  • В средата на времето
На мен ми излезе бутон класиране но с първи етап какво да правя?

Няма ли втори ред под първия? Ако си остава в същата паралелка и училище,вторият ред ще е идентичен с първия, само под класиране пише "2".

# 514
И аз това си помислих. Ако не се премести нагоре, да показва същото.

Също искам да видя и колко деца са влезли на второ при нас. Т.е. колко са се отказали от записване на първо класиране.

Шарлот, честито на момичката и на теб! Много се радвам за вас, положихте много усилия! Явно сте се отказали от НГДЕК, не следя сериозно темата, и според мен това е по-доброто решение. Ама за мен освен немски и френски език друго не съществува като опция, така че ...

Скрит текст:
Евентуално АК само.

# 515
  • София
Русалчице, местим се в твоята тема! Хлапя от зор ревна! Честито на всички прекласирани! На другите . мъдрост!
Шарлотчеее, честитоо! Много се радвам за вас с девойката, тръпнех и съпреживявах с всички вас  bouquet
А  при Русалчето има много близки дечица, които ще са там, страхотен випуск ще е  Peace
Честито на всички, които имат поводи за празнуване, а за другите, чието желание не е осъществено- не се отчайвайте, валидна е приказката "всяко зло, за добро"!

# 516
  • София
Равносметката: на гимназия го докарахме, на паралелка - ще го преживеем.
Ами, ура! Отивам официално да се впиша при франкофоните.

# 517
  • София
И на мен само първи етап!?!?

При мен излиза текста от първи етап
A пише ли "заявил участие" срещу първото класиране?

Да не би да означава, че сте останали на същото място?
Не, синът на приятелката ми е на същото място от 1 класиране, но си пише незаписал се на втория ред за 2 класиране.

# 518
  • Бг-мама
Айде момичета споделяйте. Съпреживяваме с вас. Шарлот честито!Чакаме и дженап да сподели. bouquet

# 519
не показва същото
има ред "класиране 1" и ред "класиране 2"
съответно "заявил участие" и "незаписал се"

# 520
Както и очаквах, приеха го в 35 с немски, руски и математика (на първо класиране третият профил беше география). Доволни сме. Успех на всички!

# 521
Ако никъде не сте приети на първо класиране, вероятно никъде не сте приети и на второ ... но питайте задължително! Грешки може и да стават и сега е моментът за реакция.

# 522
Равносметката: на гимназия го докарахме, на паралелка - ще го преживеем.
Ами, ура! Отивам официално да се впиша при франкофоните.
Спунк, при нас ли сте? Супер, още един.

# 523
Леле леле, ние толкова го чакахме, а сега ни е страх да го отворим... Mask

# 524
Имаме си девойка в испанската с португалски Heart дано всички са се зарадвали така, както аз се радвам сега!

Може ли да споделиш бала?
П.С. Съгласили сме се с дъщерята тя да првери първо и тогава да ми каже, така че още не знам какво е станало! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт