16.07 - 27.07.2019 СЕДМИ КЛАС Успех на второ класиране!

• 123 466
  • 1 854
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Да се похваля и аз - НПМГ мат НЕ. След добрите отзиви за учителя по мат, който ги чака стисках палци и се качихме на горе! Успех и късмет на всички деца!

Ако ви чака г-н Сталев, честито! Това си е късмет! Имаше време, преди около два месеца, говорех на дъщеря ми: Ще се върнеш в осми клас в НПМГ, тъкмо при Сталев и ще си супер!
Честито на всички НПМГениичета, които ще попаднат при господин Сталев! Присъединявам се към мнението на Яна!
Млад, умен, амбициозен и сериозен!
Честито на всички, които пребориха желанията си, честито и на всички, за които съдбата е избрала друго, различно от желаното! Успех на всички, които ще борят 3то и 4то кладиране!
Връщам се да ви чета, кой, къде, че накрая ви изпуснах. Язък ми за столкването! Joy

# 646
  • София
Много похвали има за този г-н Сталев. Синът ми беше приет мат с немски на първо класиране по 2ро желание. Заради тези отзиви много се чудих дали да не участваме на второ класиране за първото желание мат с англ. език, защото Сталев е бил класен на английската паралелка и има вероятност сега да вземе 8а, но в крайна сметка реших да остане в немския, защото ще напредне там, а английският му е доста добър и няма много смисъл да го учи отначало.

# 647
И аз мисля, че третото ще е новото второ.

# 648
Имаме си девойка в испанската с португалски Heart дано всички са се зарадвали така, както аз се радвам сега!
И моят младеж ще бъде в същата паралелка. Наесен ще се запознаем. 😊

с удоволствие Blush а сега едно голямо браво на децата и заслужена почивка

# 649
https://

Моля сподели с колко бал се преборихте, благодаря предварително! и ние за там се надяваме, същата паралелка!
446.5
stanislavchen, много се радвам!
Благодаря. Дъщеря ми е с 444.5 . Нз пъхнала ли се е..Сигурно съм единствената тука, която още не знае😀

# 650
И ние сме доволни. Минахме в паралелка с английки и немски в 32 ро. Трябваха му две точки за там. Преди това беше английски и руски в същото училище.

И моя син е в тази паралелка.На първо и на второ класиране .
Супер ще се запознаем наесен !

И ние, хайде да си направим тема на приетите в 32 - 2019. Гледам че в раздел Училища има няколко такива теми Simple Smile
И ние си оставаме в 32-ро АЕ и ИЕ Simple Smile Бал 379.5 момче. Предните желания бяха двете АЕГ и 133-то, но и в него не можахме да прескочим. Утре се записваме в 32-ро. Няма да си причиняваме 3-то класиране. Евентуално в 4-то ако нещо е останало в Първа или Втора, но надали! Чувам, че 32-ро било по-добре от 22-ро, където няма квоти и са повече девойки?

# 651
  • София
Бих искала да помоля някой да ме ориентира към тема за 164 ИЕГ, София. Трябва да попроуча традиции, изисквания. Трябва да сравним +/- с алтернативата ни - ЕГ Ловеч.

https://www.bg-mamma.com/?topic=984944

Благодаря!😀

Последна редакция: чт, 18 юли 2019, 15:38 от dimitrina73

# 652
  • у нас
РУО Бургас може да са първи, но.... Баловете на второ класиране трябва да падат, но забележете балът за Екскурзоводско обслужване на втори кръг се вдига с близо 100 точки

# 653
  • София
Синът ми не се е придвижил нагоре в желанията си, остава си в испанската, утре ще отида да го запиша. Има навършени 14 г, така че няма да развявам нормативни документи, ще пробвам с молба "от сърце" Smiley

# 654
  • София
РУО Бургас може да са първи, но.... Баловете на второ класиране трябва да падат, но забележете балът за Екскурзоводско обслужване на втори кръг се вдига с близо 100 точки
Скрит текст:

Скрит текст:

Не се е вдигнал. Просто детето  с посочения на второ класиране минимален бал не е успяло да се придвижи напред и е прекласирано отново там .

# 655
Шарлот, много се радвам и за вас!

# 656
  • София
Момичета, помагайте с инфо - приети сме в 30 СУ ИЕ/АЕ (и на двете класирания) - по желание на госпожицата писахме само паралелки с ИЕ, като 30-то го е писала след 2ра АЕГ, испанската и 22ро.
Ако дадете някакво инфо за това училище ще преценя дали да си се запишем или да рискуваме на 3то класиране.
Нямам идея как да постъпя...

Запишете се на второ, изчакайте обявяването на свободни бройки на трето.
Ако има свободни в желаните училища, и ако вашето училище също обяви достатъчно свободни места (за да кандидатствате и там за резерва - ако не ви приемат в другите), пробвайте се на трето.

Благодаря! Simple Smile

# 657
  • у дома с любимите си хора
Много похвали има за този г-н Сталев.
След тези похвали,ако и на паралелката СХН е учител,ще е супер!

# 658
  • у нас
Скрит текст:

Скрит текст:

Не се е вдигнал. Просто детето  с посочения на второ класиране минимален бал не е успяло да се придвижи напред и е прекласирано отново там .

Мен не ме касае лично, но ми направи впечатление, че само тук има фрапиращо скачане на бала. Навсякъде другаде е спад на бала.

# 659
И ние сме доволни. Минахме в паралелка с английки и немски в 32 ро. Трябваха му две точки за там. Преди това беше английски и руски в същото училище.

И моя син е в тази паралелка.На първо и на второ класиране .
Супер ще се запознаем наесен !

И ние, хайде да си направим тема на приетите в 32 - 2019. Гледам че в раздел Училища има няколко такива теми Simple Smile
И ние си оставаме в 32-ро АЕ и ИЕ Simple Smile Бал 379.5 момче. Предните желания бяха двете АЕГ и 133-то, но и в него не можахме да прескочим. Утре се записваме в 32-ро. Няма да си причиняваме 3-то класиране. Евентуално в 4-то ако нещо е останало в Първа или Втора, но надали! Чувам, че 32-ро било по-добре от 22-ро, където няма квоти и са повече девойки?
Нямам поглед върху учебния процес в 133-то и се чудя, защо английската му паралелка е по-предпочитана пред 32-ро. 32-ро разполага с преподаватели по разказвателните предмети с отличен английски.

Общи условия

Активация на акаунт