16.07 - 27.07.2019 СЕДМИ КЛАС Успех на второ класиране!

• 123 391
  • 1 854
  •   1
Отговори
# 705
  • В средата на времето
За да участвам вторник на 3-то класиране- не трябва да съм записана никъде, значи понед. трябва да се отпишем. Не е ли така?

Не е нужно да се отписвате още в понеделник. Ето го графикът от сайта на МОН:

Записване на приетите ученици на втори етап на класиране   до 22 юли 2019 г. вкл.
Обявяване на записалите се ученици и броя на незаетите места след втори етап на класиране   23 юли 2019 г.
Подаване на документи за участие в трети етап на класиране   24 - 25 юли 2019 г. вкл.

Подаването на документи за 3-то класиране започва от сряда.

# 706
  • София
За много близко момиче питам. Някаква информация за паралелката с немски език в 18-то дали имате? В чуденка са за трето класиране , дали да участват.
Тези дни четох темата за 18то, че е сред желанията на приятелско дете. Нещо не бяха много добри отзивите за паралелката с немски конкретно.
Иначе тези с японски и френски явно са добри.

# 707
  • София
Отписвате се евентуално чак като видите какви места са останали, не в понеделник Simple Smile
За да участвам вторник на 3-то класиране- не трябва да съм записана никъде, значи понед. трябва да се отпишем. Не е ли така?

Подаване на документи за участие в трети етап на класиране   24 - 25 юли 2019 г. вкл. - цитат от календара за 3то класиране - а броя на незаетите места се обявява на 23ти - т.е. вторник - значи вторник е вашият ден за решаване дали да се отпишете

# 708
Отписвате се евентуално чак като видите какви места са останали, не в понеделник Simple Smile

Подаване на документи за участие в трети етап на класиране   24 - 25 юли 2019 г. вкл. - цитат от календара за 3то класиране - а броя на незаетите места се обявява на 23ти - т.е. вторник - значи вторник е вашият ден за решаване дали да се отпишете

И ще се промени ли статуса на не записан че да може да се подаде за трето. Малко съмнително ми се вижда. Ако от училището не се подаде информация няма да светне бутона за 3то

# 709

Не е нужно да се отписвате още в понеделник. Ето го графикът от сайта на МОН:

Записване на приетите ученици на втори етап на класиране   до 22 юли 2019 г. вкл.
Обявяване на записалите се ученици и броя на незаетите места след втори етап на класиране   23 юли 2019 г.
Подаване на документи за участие в трети етап на класиране   24 - 25 юли 2019 г. вкл.

Подаването на документи за 3-то класиране започва от сряда.
Извинявам се, датите бях объркала.
Да предположим, че в желаната паралелка има свободни места. Как да си сметнем бала дали ще ни стигне / може да падне, а може и да се качи за свободните места ли ? /  На края на 7- ми клас нещо го изпуснах ученика и уроците за Вероятностите по математика ги пропуснах  Grinning  Grinning

# 710
  • софия
Здравейте и честито на всички приети 🙂
Седя и си размишлявам и вече съвсем се обърках,та ще помоля за съвет.
На първо и второ класиране сина ми е приет в едно и също у-ще,което е 10 желание.Мислех да го запиша, и когато излезнат свободните места за трето,евентуално да го отпиша.Но сега се чудя,не е ли по-добре да не го записвам,така че мястото там да е свободно на трето класиране и ако това му е късмета,пак там ще попадне 🙄

# 711
  • София
Няма гаранция, че няма да се заеме от дете с по- висок бал.

# 712
Здравейте и честито на всички приети 🙂
Седя и си размишлявам и вече съвсем се обърках,та ще помоля за съвет.
На първо и второ класиране сина ми е приет в едно и също у-ще,което е 10 желание.Мислех да го запиша, и когато излезнат свободните места за трето,евентуално да го отпиша.Но сега се чудя,не е ли по-добре да не го записвам,така че мястото там да е свободно на трето класиране и ако това му е късмета,пак там ще попадне 🙄
Аз така мисля да правя. Ще видим какво ще излезе

# 713
Здравейте, отново на всички. Въпреки, че ние приключихме продължавам да чета и да се вълнувам заедно с вас. Поздравления за всички деца и техните родители с успешно второ класиране. Дано и тези, за които борбата ще продължи успеят и достигнат мечтаното училище/паралелка.
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Русалка, много здраве и все така полезна и одухотворена 💐

Последна редакция: чт, 18 юли 2019, 17:34 от bubanka

# 714
  • София
Benast, не можеш да предвидиш дали ще ви стигне бала. Може да се впусне в риска и някой с много висок бал, който в този момент е решил, че иска вашето желано място и да ви изпревари.

# 715
Скрит текст:

И ще се промени ли статуса на не записан че да може да се подаде за трето. Малко съмнително ми се вижда. Ако от училището не се подаде информация няма да светне бутона за 3то
През предходните години отписалите се подаваха на място в училище- гнездо (център, помощник или както там се нарича).

# 716
Наистина ли няма да публикуват днес баловете, не мога да повярвам!

# 717
  • у нас
Русалка, честито помъдряване и от мен! Здраве и много щастливи мигове!

# 718
  • у дома с любимите си хора
Цитат на: Дидева

Да, най-вероятно ще е така, но мисля, че Б  и И клас ще имат щастието да им преподава той.

Дано,Дидева,дано! От твоята клавиатура в Божиите очи !!!

Последна редакция: чт, 18 юли 2019, 17:44 от bubanka

# 719
Да, всичко разбрах, но все пак ще се спра на варианта да не го записвам за да освободим бройката. Струва ми се по малко рисковано, при положение че е с висок бал за паралелката дето освобождава е. И евентуално... Пак там

Общи условия

Активация на акаунт