16.07 - 27.07.2019 СЕДМИ КЛАС Успех на второ класиране!

• 123 287
  • 1 854
  •   1
Отговори
# 825
  • София
Средноариметичното на годишните оценки по.... или годишна средноаритметична оценка на оценките, ха сега! JoyJoyJoy
Гледам я тази справка и се чудя, кое е нередното в 5ти ред? 73 СУ, НЕ и АЕ, девойки.
Само той се различава по нещо от общата картинкА. Дали е възможно само той да е верен? Не вярвам! Това би означавало, всички девойки в тази паралелка, без 1, да са се записали и да не са се борили за НЕГ.
Има ли някой, който се е придвижил точно в този профил?

# 826
  • Русе, София
Средноариметичното на годишните оценки по.... или годишна средноаритметична оценка на оценките, ха сега! JoyJoyJoy
Гледам я тази справка и се чудя, кое е нередното в 5ти ред? 73 СУ, НЕ и АЕ, девойки.
Само той се различава по нещо от общата картинкА. Дали е възможно само той да е верен? Не вярвам! Това би означавало, всички девойки в тази паралелка, без 1, да са се записали и да не са се борили за НЕГ.
Има ли някой, който се е придвижил точно в този профил?

Момиче от класа на дъщеря ми е прието на второ класиране в 73 то НЕ, АЕ бал 461

# 827
Не е мръднал младежа, остава в Испанската с италиански. Ще се запише, но ще чакам статистиката и свободните места за 3то.
Иначе някой друг в тази паралелка има ли?

# 828
            Току що по БНТ дадоха статистика за първита 10 у-ща в Сф.Тази,която някой цитира в предишни постове.

# 829
  • София
Чета си тук при вас, телевизора работи за фон. Дочувам нещо за класирането, вдигам машинално поглед и виждам набора, а той не е вкъщи от няколко дни. Rolling Eyes Не можаха да си направят поне един нов репортаж. Всеки път като заговорят за седмокласници и класиране все едни и същи кадри показват.

# 830
  • столицата
По коя Тв да гледаме набора?😁

# 831
Някой от съобщеното по новините чу ли мин бал момичета 91ва НЕГ? Страшно ми е любопитно...

# 832
  • София
В случая е само масовка. Чакат всички пред входа, за влизане на НВО. Иначе със собствено участие беше преди 7 години. С нас двамата правиха репортаж за бъдещите първокласници и раниците Yum

# 833
Някой от съобщеното по новините чу ли мин бал момичета 91ва НЕГ? Страшно ми е любопитно...
                  Върни се назад и ще го видиш.Същото като цитираното в темата в предишните страници.
                   Ето :         Второ класиране - 455,първо-458.5. Мисля,че някой писа ,че това е за момчета.Нищо ново не казаха.Това вече го бяхме прочели.

# 834
Не е мръднал младежа, остава в Испанската с италиански. Ще се запише, но ще чакам статистиката и свободните места за 3то.
Иначе някой друг в тази паралелка има ли?
Дааа, и моят младеж е за същата паралелка, също не мръдна при второто класиране, утре отиваме да се запишем Hug

# 835
  • Бг-мама
Колко точки даваше 3-ката от дипломата.Гледам има училище в Пловдив с бал 35. Mr. Green Mr. Green

# 836
15. То има училища и с 30. Не говоря специално за Пловдив.

# 837
Колко точки даваше 3-ката от дипломата.Гледам има училище в Пловдив с бал 35. Mr. Green Mr. Green
Има 2.5 точки общо резултат от НВО, не знам в какво съотношение - но е преди удвояването, и по 15 точки за тройка по БЕЛ и МАТ.

# 838
  • Бг-мама
Не ми се ще да си представя какво ще бъде нивото. Не ,че за лозаровинарство се изисква чак много , амам.... Laughing
Сега дано не обидя, някой от бранша. hahaha hahaha

# 839
Обиждаш потребителите на бранша. При толкоз бЕло в темата...Добре е там да са с по-височък бал. Joy

Общи условия

Активация на акаунт