16.07 - 27.07.2019 СЕДМИ КЛАС Успех на второ класиране!

• 123 206
  • 1 854
  •   1
Отговори
# 900
Cool Baby, ако в момента сте в Джон Атанасов- системно програмиране се запишете. Имам познат с момче там и са доволни. Момчето допълнително кара и курсовете към Софтуни .
Иначе нищо не ви е сигурно и много рискувате.
Приложно програмиране бяхме писали след ТУЕС и сме там. Дуално. И затова се дърпа е. Не знам кой дявол ни накара

# 901
  • София
Lemon butter, не можеш да ги сравняваш по това колко точки не са ви достигали първия път, защото децата не са подредили желанията по еднакъв начин.
А минималният бал за паралеката е объркан.

# 902
Lemon butter разбрах. Ами този бал 446 не е верен явно, ако гледате излезлите днес статистики. Те, ясно, са грешни.
Да, ясно е, че справката е сгрешена, но дори само ако гледам подредбата на желанията и разликата, която трябваше да стопим между първо и второ пак ми се вижда нереално да не влезе във Втора (където има разлика само 4 точки спрямо първо), а да влезе във ФЕГ, където явно балът се е сринал.
Явно са им се сторили много 4 точки

# 903
Cool Baby,  ако се замислиш то реално и по математика може да си ходи на курсове щом ще ви трябва за университет. Приложно програмиране никак не е лошо. Помислете да не стане по- зле.

# 904
Cool Baby,  ако се замислиш то реално и по математика може да си ходи на курсове щом ще ви трябва за университет. Приложно програмиране никак не е лошо. Помислете да не стане по- зле.
Подкрепям!

# 905
Cool Baby,  ако се замислиш то реално и по математика може да си ходи на курсове щом ще ви трябва за университет. Приложно програмира никак не е лошо. Помислете да не стане по- зле.
В приложното е 2ри по бал и разчитам да влезем отново, ако всичко друго се провали. Затова искам мястото да е свободно и затова няма да записвам и описвам.
Иначе благодаря за съвета за приложното. Стана ми по леко

# 906
Cool Baby, както си пишете бала в темата, току виж на някое момче с по- висок бал му хрумне, че не иска вече френската , а приложно програмиране , щото негов приятел примерно е влязал там. Не знам. Но щом искате пробвайте.
Риск печели, риск губи. Късмет!

# 907
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Cool Baby,  ако се замислиш то реално и по математика може да си ходи на курсове щом ще ви трябва за университет. Приложно програмира никак не е лошо. Помислете да не стане по- зле.
В приложното е 2ри по бал и разчитам да влезем отново, ако всичко друго се провали. Затова искам мястото да е свободно и затова няма да записвам и описвам.
Иначе благодаря за съвета за приложното. Стана ми по леко
Успех каквото и да решите

# 908
Благодаря за съветите и отговорите. Утре пак ще говоря с него.

# 909
Lemon butter разбрах. Ами този бал 446 не е верен явно, ако гледате излезлите днес статистики. Те, ясно, са грешни.
Да, ясно е, че справката е сгрешена, но дори само ако гледам подредбата на желанията и разликата, която трябваше да стопим между първо и второ пак ми се вижда нереално да не влезе във Втора (където има разлика само 4 точки спрямо първо), а да влезе във ФЕГ, където явно балът се е сринал.

Аз си мисля друго - ако отгоре надолу търси софтуера, как прескача приетото на първо класиране и тлиза на по-долно? Няма логика - винаги казват - можеш да се качиш нагоре или запазиш желание, ноне и да слезеш напо-долно. Независимо от баловете за всяко

# 910
Аз си мисля друго - ако отгоре надолу търси софтуера, как прескача приетото на първо класиране и тлиза на по-долно? Няма логика - винаги казват - можеш да се качиш нагоре или запазиш желание, ноне и да слезеш напо-долно. Независимо от баловете за всяко

На първо беше приета в желание под посоченото ФЕГ, така че поне това е наред в класирането. Просто съм ви посочила 3 желания, за да илюстрирам, че класирането не ми се вижда ок.

# 911
  • София
Стана ясно, че статистиката е грешна, така че изчакайте поне утре да пуснат нова, за да се видят правилните най-ниски балове и тогава търсете логика в подреждането.

# 912

На първо беше приета в желание под посоченото ФЕГ, така че поне това е наред в класирането. Просто съм ви посочила 3 желания, за да илюстрирам, че класирането не ми се вижда ок.
Ама малко и вие вече се чудите как да останете оптимисти... Приемете го и толкова... Класирането си е наред и всичко е ок. Статистиката е грешна. Не мисля, че има какво повече да се изяснява по този въпрос...

# 913
  • София
Публикуваната статистика прилича на MIN/MAX бал ,на записалите се на първо клaсиране деца . Laughing

Последна редакция: пт, 19 юли 2019, 00:38 от bouba

# 914
Bouba изглежда си с правилно предположение. Така има обяснение и за повишаването на бала за някои паралелки. Просто последния записан може да не е последния приет.

Общи условия

Активация на акаунт