16.07 - 27.07.2019 СЕДМИ КЛАС Успех на второ класиране!

• 123 162
  • 1 854
  •   1
Отговори
# 1 590
  • София
Добър ден!
Изпих си кафето и подадох!
Чудя се време ли е да попитам кога ще излязат резултатите Laughing

# 1 591
  • София
Защото, все повече деца до 7 клас, са стигнали прилично ниво на АЕ.
Няма смисъл да отиват в английска гимназия и да тъпчат още 5 години на едно място. Най-грубо казано...

# 1 592
Защото, все повече деца до 7 клас, са стигнали прилично ниво на АЕ.
Няма смисъл да отиват в английска гимназия и да тъпчат още 5 години на едно място. Най-грубо казано...

Позволявам си да не се съглася. Достигането на прилично ниво на владеене на АЕ до 7 клас по никакъв начин не обезмисля езиковата гимназия. Начина, по който се научава един език там не може да бъде постигнат другаде. Изучаването на предметите на език обогатява изключително речника и познанията по езика. Моето мнение е, че ако идеята е да се продължи с някакъв вид обучение в чужбина в последствие, нивото на вледеене на АЕ трябва да е доста високо. И то не за друго, а за да е лесно на самото дете.

# 1 593
Добър ден!
Изпих си кафето и подадох!
Чудя се време ли е да попитам кога ще излязат резултатите Laughing
И ние. И ние...
Само да спомена за драмата с НЕГ. Написах е номера и се появи. За проба. Та може да си го пишете в заявлението. Не преживявайте!

# 1 594
  • София
Само да спомена за драмата с НЕГ. Написах е номера и се появи. За проба. Та може да си го пишете в заявлението. Не преживявайте!

И аз го пробвах, за спорта, после го изтрих Smile
Та, anelim13, спокойно си го избирай.
И УСПЕХ!!!
На всички.

# 1 595
Моя приятелка е ходила да изтегли от 18-то училище документите на детето си и което много ме учуди и смятам, че не е така, директорката е казала, че като освободи мястото детето веднага ще го пуснат в системата още на това класиране, аз и казах, че излиза на четвърто. Тя разчиташе, че ако не я приемат в желаните училища сега ще може отново на четвърто да кандидатства за това място, смятам, че това е правилното.

# 1 596
  • София
В училището не ни дават да си изтегли  документите. Казали са  на таткото че дипломата е вече в мон.
Какво да правя?
Моля помогнете...

# 1 597
Моя приятелка е ходила да изтегли от 18-то училище документите на детето си и което много ме учуди и смятам, че не е така, директорката е казала, че като освободи мястото детето веднага ще го пуснат в системата още на това класиране, аз и казах, че излиза на четвърто. Тя разчиташе, че ако не я приемат в желаните училища сега ще може отново на четвърто да кандидатства за това място, смятам, че това е правилното.
Според мен не може. Навсякъде указанията са ясни, Дидева ще каже как е в наредбата. Справката е публикувана, системата заредена, хора вече може би са си подредили желанията и подали заявление, как ще променят така в движение? По-скоро не е разбрала или е лек блъф, възможно е.

# 1 598
Na_Vesi_Pateto , аз също смятам, че леко я пързалят. Отговорили са и общо и неконкретно, за да я объркат и да не изтегли документите смятам. Обяснявали са, че е огромен риск и т.н.
annio, ама това е своеволие, не могат да откажат. Обади се в РУО и подай сигнал.

# 1 599
  • София
В училището не ни дават да си изтегли  документите. Казали са  на таткото че дипломата е вече в мон.
Какво да правя?
Моля помогнете...
Аз пък не знаех,че дипломите се съхраняват в МОН.
Никъде не е упоменато,че дипломата може да се изтегли най-късно на 23.07.
По-скоро от училището не желаят да изпуснат ученик.

# 1 600
  • София
Звъня на 9356065
 Това ли е номера?

# 1 601
  • София
В училището не ни дават да си изтегли  документите. Казали са  на таткото че дипломата е вече в мон.
Какво да правя?
Моля помогнете...
НАРЕДБА № 8 от 11.08.2016 г. за информацията и документите
за системата на предучилищното и училищното образование
Чл. 50. (Изм. - ДВ, бр. 75 от 2017 г., в сила от 15.09.2017 г.)
Удостоверенията, свидетелствата, дипломите, справките, служебните
бележки, ученическите лични карти, бележниците за кореспонденция,
ученическите книжки и другите индивидуални документи, както и
техните дубликати се съхраняват от лицето, на което са издадени.

Аз бих вдигнала скандал до небесата.

Последна редакция: ср, 24 юли 2019, 12:58 от sanaka

# 1 602
  • София
sanaka очевидно не е съвсем така,защото дипломите на всички осмокласници са събрани от училищата,в които са записани.
Доколкото знам,ако не изтегля дипломата по-рано,ще бъда върната в края на осми клас.

Едно допълнително инфо извън контекста на последните обсъждания,евентуалните неучебни дни и ваканции за следващата учебна година:
https://dnes.dir.bg/obshtestvo/chetiri-sa-predvidenite-vakantsii-za-uchenitsite

# 1 603
Толкоз хвалби за туй 125то. Глей какви ги вършат значи...

# 1 604
Annio, искат да ви задържат!!! Висок ви е балът и те са амбицирани да сформират силна паралелка по математика... как от другите училища ги дават..

Чета ви, не ви изпускам, премислям вашите казуси...
Cool_baby, при вас нещата се развиват блогоприятно..
Мисля си за aniK и jenap, толкова преживяхте  и изстрадахте.
Ани, знам, че се отказахте, но твърдо  мисля, че при вас си заслужава да опитате. Напълно оправдан риск, ако изобщо може да се каже, че е риск при вас. Вашето място си ви чака.
Докато при jenap не е точно така, могат много да загубят, а тя самата е убедена, че сегашното място е по-добро за девойката.

Както беше казала Шарлот, желая ви мъдрост!

Rady, ако мястото се появява, то всички ще чакат да подадат в последните минути  на 25-ти Simple Smile не би трябвало да е така, че е така, а специално в 18-то има доста места и не мисля, че има риск за детето.

Последна редакция: ср, 24 юли 2019, 12:47 от 6tiplio

Общи условия

Активация на акаунт