AVON само за представители 2019 & 2020

• 31 026
  • 550
  •   1
Отговори
# 210
По Вайбър получавам съобщения от Avon, а по имейл получих от Венета Димитрова - мениджър- за кибер инцидент и проблеми със системата.

# 211
Здравейте! Днес се регистрирах с помощта на една добра жена.
Как мога да получа каталог хартиен? Заплаща ли се?
Как изобщо да поръчам нещо и имам ли отстъпка?

# 212
Здравейте! Днес се регистрирах с помощта на една добра жена.
Как мога да получа каталог хартиен? Заплаща ли се?
Как изобщо да поръчам нещо и имам ли отстъпка?
A тази добра жена не Ви ли обясни?

# 213
Въпросите ми са много и реших да задам няколко и тук. Simple Smile Ако съм създала някакво неудобство се извинявам.

# 214
  • Бургас
Добрата жена ще получава пари покрай Вас и е нейна работа да Ви обясни всичко от... до.... Или поне основните неща!  А така като гледам май нищичко не е разяснила...

Каталозите се заплащат. Поръчваме си ги с другите продукти. Може и от добрата жена да се купи или от офис неин или на зонален мениджър. Тъкмо да Ви разясни как се пуска поръчка, какви са отстъпките, условията и други по-основни нещица Wink

# 215
Същата добра жена трябва да ви е оставила своя телефон и други координати - фейсбук, вайбър, скайп - за да може да ви разяснява всички проблеми, които ще ви се случват от тук нататък а повярвайте те не са малко дори за стар представител. За новорегистриран пък като добавиш грешките - ще се наложи често да си говорите с нея докато свикнете на начина на фабота.
Като представител с дългогодишен опит, ви съветвам да я безпокоите постоянно с въпроси, защото в ейвън често се изпада в ситуации в чието разрешаване нейното участие изключително ще ви облекчи живота.

# 216
За брошурите - имате една безплатна на кампания, ако сега, в 8 кампания, пуснете поръчка, то в кашончето ще Ви пратят една брошура за следващата/9-та/кампания. Ако пуснете в 9та, ще получите за кампания 10. Ако пропуснете кампания- без поръчка в нея, брошура би трябвало да Ви пратят с плик по пощата, но това невинаги се случва или пък закъснява и идва в края на кампанията, което обезсмисля.
Първата поръчка трябва да я пуснете заедно с координаторката си/тази жена, която Ви е регистрирала/. Има си стъпки, има си подробности, които трябва заедно да огледате и обсъдите.

# 217
Здравейте! От скоро се регистрирах сама в онлайн платформата. Пуснах поръчка, която трябваше да дойде на 8-ми. Цяла седмица чаках, но нямаше нищо в пощата. Трябва ли някой да се свърже с мен при първа поръчка или просто забавянето е заради кибер атаката, за която се споменава в друг коментар в темата? Извинявам се за притеснението и Ви моля, ако имате яснота по въпроса, да ми обясните! Сърдечно Ви благодаря за отделеното време! ❤️

# 218
  • Бургас
Да, в момента има забавяне на поръчките точно заради това. Все пак може да им звъннете, за да сте сигурна че поръчката Ви ще дойде Wink

# 219
Да, в момента има забавяне на поръчките точно заради това. Все пак може да им звъннете, за да сте сигурна че поръчката Ви ще дойде Wink
Брадичке
Кол центъра не работи. Начинът за свръзка е лично съобщшение в фесбук, имейл на техния мейл и съобщение на вайбър. Според мен координаторите са най- в час. Така че нека ЕвиАрт се свърже с мнениджъра си.  доколото разбрах все още не е започнало дори фактуриране на поръчки отореди седмица.

# 220
EviArt,
Предполагам, че все още нямате връзка по вайбър s Avon,
 можете да им пишете на следния e-mail :  contact_avon.bulgaria@avon.com

# 221
Писах им в четвъртък миналата седмица, но все още нямам отговор. Освен да пробвам да се свържа чрез фейсбук. Днес сутринта пак ходих до пощата и жената ми каза, че други момичета също представители са и споменали, че пратката е била задържана на границата. И аз съм един карък ☺️ От доста време се каня да стана представител и тъкмо се реших, то взе че системата се срина 😂 Благодаря ви момичета за бързия отговор! Страхотни сте! Желая ви лека и ползотворна седмица ❤️

# 222
Ами, смятах и това да напиша...То и да получите отговор по ел.поща, не се знае дали ще е по същество, имат навика да отговарят шаблонно. А и май доста са ошашавени в сегашната ситуация и не знаят какво да отговарят.

# 223
Писах им в четвъртък миналата седмица, но все още нямам отговор. Освен да пробвам да се свържа чрез фейсбук. Днес сутринта пак ходих до пощата и жената ми каза, че други момичета също представители са и споменали, че пратката е била задържана на границата. И аз съм един карък ☺️ От доста време се каня да стана представител и тъкмо се реших, то взе че системата се срина 😂 Благодаря ви момичета за бързия отговор! Страхотни сте! Желая ви лека и ползотворна седмица ❤️

ЕвиАрт от профила ти на сайта на представителя можеш да провериш дали е фактурирана и дали е в движение поръчката ти, мениджърката ти ще ти обясни по- ясно как точно. Ще си спестиш разкарване. Предполагам че поръчката ти още не е обработена и фактурирана, а не че е задържана на граница. То в пика на корона ситуацията всичко беше фактурирвано и пристигаше по градовете нормално и само заради куриерите се бавеше локалната доставка. Ако имаш фактура те уведомяват с смс по телефона. Ако нямаш такъв то е както казах...

# 224
Официално каталог 8 се удължава до 24 юни. Скоро доставки на поръчки явно не се очакват, за съжаление 😏

Общи условия

Активация на акаунт