AVON само за представители 2019 & 2020

• 31 051
  • 550
  •   1
Отговори
# 255
Имам промен статут на поръчката. Сега пише натоварени. Това значи, че са изпратени или? Благодаря предварително!

# 256
Да, пратена е, провери си в сайта на представителя - има си проследяване, там се вижда къде е, дали в централна поща или пощ. ти клон.

Получих съобщение, че утре, на 30.06, ще получа кашона си, но в проследяването видях, че е в пощ. ми клон и вече я взех. В петък бе фактурирана, днес я получих. Имайте това предвид.

Да дам отзив за Attraction ONE -  нестандартен, впечатляващ, запомнящ се, изненадващ и сякаш траен, тествам още.
Сега ще пусна малка поръчка заради него - няколко бройки от по 10 мл за 3,99 за брой - удобни за чантата.

Последна редакция: пн, 29 юни 2020, 17:03 от *Камея

# 257
  • Пловдив
Потвърждавам.
Независимо от написаното "доставка на 3 юли", две от трите ми фактурирани поръчки от 8ма кампания вече са в пощенски клон.
За първи път се изкуших (понеже беше малка поръчка - за една колежка и за мен) да посоча "плащане при доставка", защото имаше илюстрация на три продукта като подарък.
Е, от тези три продукта наличен и ще ми е подарък - само един рол-он. Останалите два са "няма наличност, не поръчвай".
Отделно гледам такса във фактурата "такса плащане при дотавка" 2,20 лв.
Това, сигурно го е пишело някъде, но ....
Обръщам ви внимание да не се лъжете да плащате при доставка.

# 258
Ние май го обсъждахме че тази сума е за плащането а не за доставката. И тези, които бяха избрали опцията,  пресмятаха дали подаръка си заслужава като трябва да се платят тези 2,20.

# 259
Беше записана стойността на комплекта,точно до картинката, който промениха поне 2 пъти с продуктите, освен рол он. Явно изчистват стари продукти, една колежка е получила от 2018г

# 260
  • Пловдив
Аз съм пропуснала обсъждането на тази опция.
Избрах плащането при доставка спонтанно.
Ама, все си мисля, че можеше тези липсващи продукти да ги заменят с нещо, дето им е изостаналo. Все пак  "подаръкът" беше от 3 продукта.... Heart

Последна редакция: пн, 29 юни 2020, 21:56 от JiD

# 261
Преди месец се възползвах от офертите плащане при доставка и куриер до дома, получих трите продукта и синята чантичка през рамо. Да, с 2,20 се оскъпи. За чантата май 7 лв. беше.

# 262
Днес отидох до пощата и пратката беше там. Аз също бях отбелязала плащане при доставката и аз също получих някакъв рол-он.

# 263
  • о`майна лунна нощ е
Пълна подигравка. За това, че ги финансирате и си давате парите преди да сте получили вашите от клиентите, ви награждават с платен ролон, който на промоция, щеше да излезе даже и по-евтино от тези 2,20 лева доставка. Срам.

# 264
  • София
Поредна излагация. Аз поне получих трите неща, но беше преди срива.

# 265
Със сигурност ще ги заместят с нещо. Още не са решили с какво.

# 266
Имам питане - дава кампания 09, но със старата брошура от К08. Що така?

# 267
  • Сливен
Беше записана стойността на комплекта,точно до картинката, който промениха поне 2 пъти с продуктите, освен рол он. Явно изчистват стари продукти, една колежка е получила от 2018г
Да, и моите са от 2018 г Grinning

# 268
  • София
Да, и моите са от 2018 г Grinning

Моя слънцезащитен. Е от юли 2019. Поръчката ми дойде преди хакването тъкмо.

# 269
  • Пловдив
Имам питане - дава кампания 09, но със старата брошура от К08. Що така?
Към момента си е оправено!
Девета си е.
Само трябва да махнат уточнението на основния екран, за удължената до 01.07. осма кампания.

Общи условия

Активация на акаунт