Весела ще е лятната почивка, защото ще съм бременна щастливка! - Бебеправим - Тема 356

• 26 146
  • 748
  •   1
Отговори
# 135
calinista, явно този метод е такъв и се прави на 17-ти ден. Ако не ти вдъхва доверие, отиди на друго място, за да ти направят нормалната процедура. Това за пресмятането, че мъжът ти го няма и затова не си бременна ми е малко странно, едва ли това са имали предвид.
И да, според мен (а и както пише в това, което ти пейстнъх горе на английски), целта и да са сигурни, че не си бременна.
Джули, не е да се прави на 17-ти ден, защото на други момичета са я правили същата процедура в същата клиника на 8 -10 ден. Прочетох още преди малко какво си ми пейстнала на анг. Благодаря ти! Това е единственото, което и аз намирам като информация - опасението на лекарите за евентуална бременност. И това ме поуспокои до някъде, защото ако е само това и иначе не би навредило, не е проблем. На друго място не я правят точно тази процедура. Другият ми вариант беше хидротубацията, но тя е по-ненадеждна. Там се използва обикновен физиологичен разтвор. Иначе лекарката е и в някакви отпуски началото на август също. Това също може да е повлияяло на датата.
Благодаря на всички, които се включиха по темата до сега.

# 136
Аз се извинявам, че се включвам по средата на темата на калиниста!
Обачее няма как да не си споделя радостта. Ходих на док и каза, че края на седмицата ще съм в О и трябва яко да действаме. Каза също, че този месец всичко е по план и не вижда причина да не стане бебето. Направо съм на 7-то небе! Надявам се да успеем още сега, защото другия месец съм малко сама за около 3 седмици и ще изтървем О със сигурност. 😁😊🌞

# 137
Обачее няма как да не си споделя радостта. Ходих на док и каза, че края на седмицата ще съм в О и трябва яко да действаме. Каза също, че този месец всичко е по план и не вижда причина да не стане бебето. Направо съм на 7-то небе! Надявам се да успеем още сега, защото другия месец съм малко сама за около 3 седмици и ще изтървем О със сигурност. 😁😊🌞
Страхотни новини! Желая ти да стане още този месец. Приятно щракане тогава JoyHug

# 138
  • София

Охоооо, маратон се задава Grinning !
Успех желая от сърце !
А би ли споделила каква схема за действие ти даде док ?

С пожелание за прохладна и свежа вечер - като вечерята ми Smirk !

# 139
Blackwidow, страхотно, действайте и ще чакаме + тест.
Calinista, не исках да те засегна ни най-малко. Сори ако така си го почувствала. Приятна вечер на всички Blush

# 140
Rave, схема нямам. Каза "борихме се за О между 13 и 15 ден и го постигнахме. Сега между петък и неделя ще ти е О и действате. Вече не идвай всеки месец, а след 7-дневно закъснение, то ми стига." Явно беше раничко да каже точно кога ще е, ама и по-добре за мен да не се напрягам излишно.. Освен малко тестове за О да правя, че да засека кога ще е. 😄 Ама пък не искам да се вглъбявам толкова, че да не се получи обратен ефект и нищо да не стане накрая. Каза ми и да си полежавам 10-15 мин, без да вдигам крака или да правя челни стойки. 😁

# 141
Мале, Блекче супер новини!! Дано да набарате яйчицето!! Направо ме зарази с твоя ентусиазъм! Нека всички сме така, момичета! 🥰 Аз вече позабравям при кого как бяха нещата - при тебе нямаше О ли? Как я постигнахте, ако е така? Ще припомниш ли набързо?
Марианка не разбирам за какво ми се извиняваш 🙂 Май от толкова караници превантивно си се извиняваме, ей така за всеки случай 😄 С абсолютно нищо не си ме засегнала. Даже напротив - благодаря ти, че взе отношение по темата ми, както и на другите момичета 🤗

# 142
Момичета,аз пък съм в много голяма дилема дали да пускам изследвания за хламидия,уреаплазма и микоплазма.
На изписването ми споменаха,че мога да ги пусна по желание,въпреки че най-вероятно ще излязат отрицателни 🤔

# 143
Момичета,аз пък съм в много голяма дилема дали да пускам изследвания за хламидия,уреаплазма и микоплазма.
На изписването ми споменаха,че мога да ги пусна по желание,въпреки че най-вероятно ще излязат отрицателни 🤔
А защо мислиш, че най-вероятно ще са отрицателни? Някога правила ли си въобще? Аз правих например преди седмица точно същите изследвания, но заради предстоящата проверка на тръбите. По принцип може да са причина за безплодие. Отдавна ли се опитвате за бебе? Ако паричките не са проблем си ги направи за твое лично спокойствие.

# 144
Калиниста, да - не ми растеше фоликула нормално и го задържах, което пък пречеше на другия за О.. Иначе цикъл на 27-28 дни, всичко точно (без основната част 😁).
2 месеца бях на дуфастон. Първо за изчистване на ЗФ - 15 дни 2 пъти по 1 таблетка. Сега началото на юли пак пих, защото не растеше с необходимото темпо и с идеята да не го задържа - за 10 дни по 3 хапчета на ден. Сега ми каза, за да задържим ефекта да пия от 14 до 24 ден по 3 хапчета. Ако не стане този месец да пия и другия пак за 10 дни по 1 хапче.
Надявам се, да съм ви заразила наистина с ентусиазма си! Много пъти някоя от вас ми е действала така и знам, че когато при някоя се покаже макар и малка светлинка, тя огрява във всяка една от нас! ❤

# 145
Блек прекрасна новина ! Пожелавам ти да ни се похвалиш в началото на август с 2 хубави тлъсти чертички !!
Аз както казах този месец не съм правила абсолютно нищо . Нито тестове за О, нито БТ само си пия добавките Феми флора , фолиева киселина и витамин Ц . От онзи ден забелязвам белтъкообразно течение , което не ми се беше случвало до сега . По принцип съм доста суха там долу . Освен когато имах БВ , но това е друг въпрос. Та сигурно Феми флора е помогнала за това , нямам идея 😁. Абее дано другия месец да раздвижим темата с + -чета , че много се застояхме тук (Не,че не ни е приятно) . Пожелавам на всяка да се "разкара" от тук в най-скоро време !! 🍀❤

# 146
Добро утро! Блек, дано си имаш едно хубаво Майче след тези хубави новини за О!
Пожелавам успех на всички!
Аз подраних с един ден и лелята ме навести рано сутринта Cry Така се надявах поне до четвъртък да изчака, че ще се чудя как да отида да ми вземат кръв и да не разберат на работа. Confused
Според приложението този цикъл ми е бил 26 дни. Не е ли много къс?
Записвам се за следващото късметлийско списъче:
Ц- 23.07.
О- 05.08.
Т- 18.08.
Желая ви прекрасен ден! Hug

# 147
Привет, момичета!
Аз пак с моите драми- тези дни очаквам овулация, или се надявам много. Като си споделяхме килограмите ви споделих, че тренирам доста и с тежести. Тази сутрин съпругът ми ме помоли да не тренирам по време на овулация. Но.. зачетох се в старите теми и там по- скоро спират да тренират, да пият кафе, алкохол и т.н.  но след овулацията до цикъл. Аз много харесвам тренировките и се чувствам адски заредена от тях и хич не ми се иска да спирам, за целта бебе съм готова на всичко обаче.
Вие как мислите?

# 148
Привет, момичета!
Аз пак с моите драми- тези дни очаквам овулация, или се надявам много. Като си споделяхме килограмите ви споделих, че тренирам доста и с тежести. Тази сутрин съпругът ми ме помоли да не тренирам по време на овулация. Но.. зачетох се в старите теми и там по- скоро спират да тренират, да пият кафе, алкохол и т.н.  но след овулацията до цикъл. Аз много харесвам тренировките и се чувствам адски заредена от тях и хич не ми се иска да спирам, за целта бебе съм готова на всичко обаче.
Вие как мислите?

Аз не съм голям спец, но мисля, че няма никакъв проблем със спорта. Но все пак не се пресилвай и не вдигай тежко.

# 149
Добро утро.
Специално за тренировките със тежести подкрепям ТМ. Не е добре да ги правиш.
Но от друга страна съм с две ръце ЗА тренировки от сорта на аеробика и т.н. Чела съм, че подобни тренировки са препоръчителни, тъй като спомагат добрата циркулация на кръвта. Заради инсеминациите съм питала акушерката и ми каза, че абсолютно няма повод да прекъсвам подобни тренировки, само да няма силови.

Общи условия

Активация на акаунт