Как се сваля мъж?

• 10 417
  • 155
  •   1
Отговори
# 105
Joy Joy Joy
Да, въпросът беше как той да не избяга. Защото моят опит показва, че много от мъжете (вероятно не всички, но голяма част) се страхуват от жени с по-директен или агресивен подход. И точно това правят - бягат с 200. Та въпросът е в този случай как да се свали мъжът, така че хем да го свалиш, хем да си мисли че той те е свалил. Ей това е сложното. Иначе е най-лесно да отидеш и директно да му изтресеш, че го харесваш, но това не работи в повечето случаи.

Можеш да го заговориш, това не е агресивен подход и не вярвам да тръгне да бяга. Така като се замисля не се сещам жена с какво може да изплаши мъж, че той да тръгне да бяга.

# 106
Мъж се сваля с флирт, както и жена впрочем.
Флирта обаче трябва да ти идва отвътре, а на който му се отдава не пуска подобни теми.
Интересна колекция от съвети за жени с по-малко опит.

# 107
авторката няма за цел да се учи да флиртува,не си прочел

# 108
Мъж се сваля с поглед ако не го познаваме,с поглед и приказка ако го познаваме.Оттам нататък той е на ход.
Не се ли *сеща* от теви похвати,значи не харесва жената.Да му тичаш и да му се сваляш,ако това не е проработило,е унизително.

Не знам, с тоя поглед много съмнително ми изглеждат нещата. Като ученичка в България така ходих по улиците без да смея да поглеждам към някой, сакън да не си помисли, че е покана да ме заговаря. От там понякога изпусках да видя свои познати и ми се обиждаха, че се надувам.

В други култури пък мъжът гледа и изразява интерес, а пък жената прави първата стъпка. Това за мен е по-нормално, защото в крайна сметка жената избира, защо да й се натрапват хора като в България. Ти му казваш "Не" той продължава да напира...
 Дори мъж да е поканил една жена, може пак да не направи първата стъпка към физическо сближаване, защото чака нейният жест, че тя го харесва, желае. Това не значи, че не я харесва или не я намира за привлекателна. В много култури балканското свалячество не е на почит, аз също не съм му фен. Малко или много нормалното е жената да дава някакви стъпки, дали ще си изпуска кърпичката, дали ще пърха с мигли, дали ще каже "хей, хайде на едно кафе?" няма кой знае какво значение, жената винаги е била основният играч, тя е избирала. Дали директно или индиректно.

Също така, на мен ми се е случвало да излизаме сто пъти с един колега американец къде ли не и той да не прави никакви стъпки към мен. Дори да спя до него на джаз фестивал и той да седи буден, да ме пази, но да не ме пипа с пръст. После след като се бяхме сгаджосали (доста месеци след това и то по моя инициатива) се разбра, че той през цялото време е очаквал да направя физическа първа стъпка, отново и отново се е оплаквал на свои приятели, че нищо не е станало и тн. Това не е изключение и многократно ми се е случвало и то все с мъже, които са ме харесвали.  Даже, като се замисля, никога не ми се е случвало мъж да прави първа физическа стъпка към мен, да ме хване за ръка, за задник, да тръгне да ме целува или каквото и да е.

# 109
  • Наблизо
Това за мен е много странно.И аз живея на север,но нямах никакъв проблем да бъда забелязвана,сваляна и харесвана.Има си едни кодове,усещания,отношение,което не може да се сбърка.При установяване на контакт са достатъчни няколко думи,за да прецени мъжът дали жената го харесва или не,особено пък ако я покани да излязат.
За мен е изключително унизително аз да се нахвърлям на мъж и изобщо някой си там да правя аз всичко и той после *Е,става засега*.Изобщо не ми е мъжко да обгрижвам някакъв като примадона и да му се пускам аз.АКо се е стигнало до там,значи просто че мъжът не те харесва достатъчно,но защото му се пускаш и няма друго наоколо - се съгласява.Току-виж се появи някоя да го натисне и той ще е съгласен.За мен това никога не е било опция за мъж.
И тук въобще не визирам някакви тъ,ни балкански субекти,които не разбират от не.Говорим са уверени в себе си мъже,които желаят точно тази жена (както и тя да ги желае).Моят мъж например леко и неусетно флиртувае,покани ме на среща,после още една и т.н. изчака да се сближим,за да минем на по-близък етап и без настояване,но с мъжествено поведение вече доооста години сме заедно и чакаме бебе.

# 110
  • Агент под прикритие
Социалните умения и комуникацията, по принцип са по-развити при жените, отколкото при мъжете. Идва от еволюцията. Мъжете са по-добри в други сфери, пак поради същата причина.
Абсолютно вярно. Езика има различно значение за мъжа и жената. При жената има чисто инструментален характер, жената ползва езика по начина, по който мъжа ползва примерно дърводелските инструменти, докато за мъжа езика е напълно тривиален и служещ предимно да изразява какво прави и какво смята да прави (отклонения от това са възможни).
И ето ти и иронията: мъжа трябва да "свали" жената, показвайки умения с нейния собствен инструментариум, след като това дори не му е силната страна !!! JoyJoyJoy
Не е чудно, че хората предупреждават, да не се вярва на приказки, а само на действия.

Последна редакция: чт, 25 юли 2019, 08:05 от AgentProvocateur

# 111
Сигурно затова на жената тук се дават съвети, и то от други жени, да използва чисто мъжки похвати от пред и пубертетния период.
После да не речете, че жените не ви разбирали.😀
Принципно се съгласявам, но тук-там се намират таквиз, дето усещат и знаят как да подходят с женския инструментариум

# 112
  • Агент под прикритие
После да не речете, че жените не ви разбирали.😀
Ако повече мъже гледаха повече какво прави една жена и обръщаха по-малко внимание на приказките и, тази фраза вероятно нямаше да съществува. Истината е, много от тях не гледат, пък после жените били виновни, че не ги разбирали.
То това принципно е вярно на всички без оглед на пол. Grinning

Принципно се съгласявам, но тук-там се намират таквиз, дето усещат и знаят как да подходят с женския инструментариум
Надявам се, че точно тези екземпляри нямат нищо общо с броя на темите и постовете тук, споменаващи лирическия герой "Мунчо". Sunglasses

# 113
Нямат Simple Smile
Отдавна ми се струва, да не казвам, че за себе си съм даже почти убедена, че този герой е продукт на влияние и намеса по женска родова линия.

# 114
  • Наблизо
Нямат Simple Smile
Отдавна ми се струва, да не казвам, че за себе си съм даже почти убедена, че този герой е продукт на влияние и намеса по женска родова линия.
Мда.Тези герои са и тези,които стоят като мъжки запъртък и чакат жената да им се подложи,свали,явно и да инициира секса и после да стане заместник на мама.

В днешното общество,което все повече патриархатът е изместен от равенството между половете,има все пак нужда да се осъзнае че равенство не означава еднаквост.Всяка уважаваща себе си жена има нужда да се чувства харесвана,желана,точно тя.Разните запъртъци,които чакат някоя да им се предложи обаче,са придобили тези женски качества и те и оттам са станали Мунчовци.

# 115
  • Най-красивата страна
Предпочитам мъжът да ме сваля и да покаже интерес към мен.
Аз след мъж не тичам.
Старомодна съм.

# 116
  • Sofia
Предпочитам мъжът да ме сваля и да покаже интерес към мен.
Аз след мъж не тичам.
Старомодна съм.
Е то всеки предпочита, но като харесваш някой, а той не те сваля - тогава какво правиш?  newsm78

# 117
Безсмислено е жената да седи и да чака някой да я забележи. Има си начини да накараш един мъж да ти обърне внимание без да тичаш подире му и да му се предлагаш.

# 118
Още ли има жени, които се впечатляват на външен вид при мъжете? Поне така изглежда на първо писане. Защото аз наистина не се впечатлявам от това, нито се захласвам, само знак ми дава, че е поддържан и толкоз. Ще трябва да извади повечето си качества, които харесвам и притежавам, ако иска да ме спечели, то било като уважаван приятел, то било като мъж и съпруг.

И все пак си мисля, че някой иска ли да има нещо общо с теб, то било запознанство, то било нещо повече или каквото да е там, ще го направи. И още едно нещо - всичко е индивидуално, не може да се подразбере кой какво цели - запознанство или нещо повече. Разбира се чак след като си поговорите за това. Simple Smile

Последна редакция: чт, 25 юли 2019, 14:44 от Анонимен

# 119

За мен е изключително унизително аз да се нахвърлям на мъж и изобщо някой си там да правя аз всичко и той после *Е,става засега*.

В описаните от мен случаи винаги мъжете са били по-влюбени от мен във връзката и нещата са продължавали много дълго време. Не мисля, че това кой я е започнал и инициирал определя кой кого ще харесва и колко. Много пъти се случва мъж да ухажва настървено, а да не е влюбен, както и да не инициира, а да си пада по жената. Даже май никак не е рядко. Явно всеки си има вкус, аз предпочитам аз да съм активната и да инициирам отношения с този, който ми се струва подходящ и когото харесвам и не го възприемам като преследване или унижение, тъй като нещата са се случвали по хубав начин.

Дренка, ами предпубертетски похвати са моите, но съм  и била на 19 години в един от описаните случаи. Той пък ме беше замерил със снежна топка, когато ме видя за първи път. Може да се каже, че ми беше пуснал сигнал Stuck Out Tongue Такова ни е било нивото Simple Smile)). Поначало не влагам нито мисъл, нито елегантност и изисканост в тези неща, а и не ме бива. По-скоро спонтанно и джаста-праста Simple Smile За мен това са естествени работи.

Общи условия

Активация на акаунт