Сватба, булките на 2019, тема 7

• 25 221
  • 748
  •   1
Отговори
# 600
    Аз не съм работила с тях,част от собствениците са мои близки.Кръстница съм на едното момче.Той прави снимки на нашата сватба,но за удоволствие.Обаче не си сгрешила,страхотни са и пипат професионално.
     ИМАМ молба към вас,момичета-на 14.09. сме канени на сватба.Младоженците живеят в Англия,жената е англичанка.дайте идея какво да подарим,освен пари/макар че и това ми е странно,защото те си тръгват на следващия ден след събитието,какво ще правят тези левове?!/.
    Искам нещо мило,което наистина да се отличава,да им бъде спомен.Но не искат подаръци,защото няма как да ги пренесат със самолет.Не сме достатъчно близки,за да имаме общи истории и да им направя флашка,или диск,абе трудна работа.Не искат и цветя.Някаква книга на АЕ?!
   Помислете с мен,моля ви!Обичам,когато правя подарък,наистина да съм го измислила и направила от сръце,не само да отбия номер.

Аз ще предложа това: https://www.fibank.bg/bg/page/704#CollectionSets-13 - говоря за сребърния сватбен медал, може да се гравират и имената на младоженците.
Преди време подарихме такава монета (с някой от светец, не помня с кой за съжаление) по повод кръщене с идеята да бди над мъника Simple Smile

Аз имам нужда от помощ за фотосесията - иска ми се да е нещо по-нестандартно и запомнящо се, така че моля ви за мнения. Засега фотографът ни е предложил конна езда и лодка в язовир, тъй като имаме предостатъчно време (около 3-4 часа)

Последна редакция: пт, 16 авг 2019, 19:44 от EnergY_DrunK

# 601
  • Варна
Момичета чували ли сте за ритуал, при който кумата захранва булката преди да й сложи булото. Никога не съм чувала нещо такова нито виждам някакъв смисъл или символика в това, но се сдърпах с майка ми. Някаква съседка на баба ми й била казала и майка ми сега решена, че трябва така да стане..

# 602
  • Варна
Energy_drunk, и на мен много ми се искаше да има някакъв сюжет в снимките и трейлъра. Аз измислих да си направим пикник на плажа за фотосесията и видео кадрите за трейлъра и  осигурих кошница за пикник, одеало,шампанско и сватбените чаши, плодове и цветя за украса. Ние заснехме кадрите при здрачаване на пясъка на плажа, но това е идея, която можеш да осъществиш и на някоя полянка или където и да е стига да е красива композицията Simple Smile
Още не са готови професионалните снимки (дадоха ни срок 3 месеца), но се надявам да са станали добре Simple Smile А ако ти харесва идеята, можеш да я вземеш и подобриш по твой си начин Wink

# 603
  • София
Не съм много наясно трябват ли ни питки в ритуалната зала или в църквата и ако, да, какво се прави с тях. Захранването от свекървата не е ли в ресторанта? Ние мислим да пропуснем в ресторанта и се чудя трябват ли ни въобще питки.

# 604
Не съм много наясно трябват ли ни питки в ритуалната зала или в църквата и ако, да, какво се прави с тях. Захранването от свекървата не е ли в ресторанта? Ние мислим да пропуснем в ресторанта и се чудя трябват ли ни въобще питки.

Аз съм подготвила три питки - за църквата една, за ресторанта две. Едната ще е за захранване, а другата ще разчупим с младоженеца. За ритуалната зала не трябва питка.
Момичета днес пък ще е моят ден. Уж всичко е готово. Последните дни бяха много дълги и наситени с емоции и дейности. Сега не мога да заспя, а скоро ще трябва да ставам Simple Smile Обзело ме е такова спокойствие, че чак не е реално.
Днес има много булки, ако не се лъжа. Желая им един приказен, слънчев и незабравим ден!

# 605
  • София
А какво точно се прави с питката в църквата, само се раздава на хората ли? Била съм на доста сватби, но явно съм забравила.

# 606
Дойде и моят ден! Вчера пак брах нерви заради гостите... Снощи не съм спала. Много ми е притеснено, чак не го очаквах от себе си. Дано всичко мине хубаво. И вчера много валя, сега е хладно и мрачно, дано не вали.   

# 607
Е4енсе и Тинити, дойде нашият ден, а толкова време имаше Grinning само булки може да са будни по това време в събота Wink аз чак се чудя, как спах 6 часа, после като започнаха едни мисли, какво къде кога Simple Smile

Прекрасен ден и на вас!

# 608
  • Варна
Момичета,пожелавам ви да се потопите в магията на любовта и изобщо да не се притеснявате.Всички ще мине както се искали.Забавлявайте се и нека времето е с вас.

# 609
Мили мои момиченца,от цялото си сърце ви желая днес да е най-прекрасният,слънчев,усмихнат и щастлив ден в живота ви!Поставяте началото на едно страхотно изживяване!Обичайте и бъдете обичани!
     Относно гримьорката-освен булката гримира и мен самата!Не си сгрешила с избора,това не го мисли.Просто се остави да те направи още по-прекрасна.Натали работи с много качествени материали,има визия за нещата,дава адекватни съвети.Тя е гримирала многократно дъщеря ми,никога не е имало издънка.радвам се,че и се доверих,аз не се гримирам,не търпя грим и мазила.Чувствах се страхотно,дори ми сложи мигли.
   Благодаря ви за съветите за подаръка,ще разгледам евентите.
   За фотостудио Марго-изключително идейни,креативни млади хора.

Последна редакция: сб, 17 авг 2019, 09:42 от марулета

# 610
Благодаря, Марулета ❤ И аз мисля, че с всички  професионалисти, които сме избрали не сме сбъркали.
Булките днес - момичета, желая ви да си изкарате най-страхотния ден в живота, да сте спокойни, усмихнати и да се насладите максимално на целия процес. Чакаме разкази и снимки!

Последна редакция: сб, 17 авг 2019, 09:57 от VanillaBarbie

# 611
  • Варна
Момичета, пожелавам ви един невероятен ден! Бъдете усмихнати, спокойни и му се насладете изцяло. С нетърпение ще чакаме снимки през седмицата Simple Smile
Относно питките, ние имахме 3 питки. Една (по-малка) за църквата и две за ресторанта. Тази,която е за църквата, попа ви я освещава и си я прибирате, да я изядете на следващия ден семейството (така ни каза на нас, така и направихме). Втората е за захранването в ресторанта и третата е за разчупването над главите ви. И двете питки ги разчупиха и ги сложиха по масите след това да се изяждат Simple Smile

# 612
Момичета, пожелавам ви един незабравим ден, дори по-прекрасен от колкото винаги сте си го представяли!
До нашия ден остава по-малко от месец и аз сънувах първия кошмар за сватбата. А иначе като четях вашите си казвах, че аз съм решила да не я взимам тази сватба толкова насериозно и да се побърквам, но уви снощи се будих сто пъти притеснена Grinning

# 613
Момичета,този вълшебен ден мина просто за миг , всичко беше супер красиво .Цялата огранизация мина без проблеми . Още не мога да повярвам чее сватбата ни е минала вече , след толкова много подготовки. Пускач малко снимки с не много добро качество [/img][/img][/img]

# 614

Общи условия

Активация на акаунт