Къванч Татлъту-/след "Сблъсък"/- минали и бъдещи проекти, партньори - 87

• 35 569
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Привеет Hug

Къванч е единствен, който има 2 сериала с награди "Сребърна птица" от Сеул - ДК и Сблъсък Peace

плюс това има 2 номинации за най-добър актьор от Сеул Peace
и една номинаци за Ейми - за ДК Peace
добре се развива в международен план!! smile3521

и Иво е споделил в ИГ си  Peace

а миналия ден-ЗП беше на първо място в рейта на Сомера Wink
повтарят го следобед

Последна редакция: чт, 29 авг 2019, 11:13 от Airra

# 556
Добро утро от мен, макар и по- късничко тази сутрин! Heart Eyes

Мене радостта от вчера още ме държи. Забравих да кажа, че Алперен е голям сладур - нормално е да се притеснява толкова. Може да се каже, че все още свиква в тази сфера. Grinning Очаква ли се нов проект с него? Thinking

Айре Heart Eyes , Фенче Heart Eyes , благодаря! Flowers Bouquet
Пиша каквото усещам и чувствам. Много харесвам сериали, които като този ме карат наистина да размишлявам.

Айре Heart Eyes ,
страхотни новини си донесла и обобщения. Flowers Bouquet
Браво на Киво. Няма как да не остане незабелязан, а ДК и Сблъсък наистина трябваше да бъдат оценени.
За ЗП не се изненадвам и хем след толкова много време... това е просто класика в жанра. Heart Eyes

Олеее, значи да се подготвям за момента, когато Кадир разбере кой е баща си... Confused

Много хубав ден ви желаяя! Heart
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 557
Привет и от мен!  Hug

Айре  Heart Eyes  wavey благодаря, благодаря!  bouquet
Ако искаш вярвай, но вчера именно за Иво си помислих, даже щях да те карам да видиш дали не е споделил нещо, но забравих  Laughing И Елка и Киво са го отбелязали, представям си колко са щастливи всички от екипа  Heart Eyes

Така е, единствения е и то все за "провални " проекти според някои hahaha
Следващият път вече трябва наистина да вземе наградата, надявам се, защото никой не я заслужава повече от него  Heart Eyes
Хареса ти песента, нали ? Една от най-любимите ми е, и телефона ми така звъни  Wink  Ако можех да правя клипове, вчера щях да направя такъв с " We Are The Champions " честно!  Laughing Защото за мен Къванч е такъв, във всичко, с което се захваща Heart Eyes

Много се радвам за ЗП! Ами легендарен си е този сериал, това е истината  Peace
Ире  Heart Eyes  bouquet Ммм ... няма да откажа и твоето апетитно кафенце  Peace
И мен още ме държи еуфорията от вчера  Laughing
Да, предстоят ти много вълнуващи сцени, ще ми е любопитно как ще възприемеш ти татко Джансъз  Thinking
И малко старо, поради липса на ново  Peace

Хубав ден!  Hug

# 558
Елчин ще е на корицата на септ. брой на

Ире Heart Eyes, Алперен го спрягаха за новия сериал на Хилял Сарал, но нещо не се говори за него...май ще почне по-късно Thinking
ООО нали виждаш Кадир колко е боен, когато стане въпрос за любимите му хора, представи си като научи, че мафиота убиец на семейството му е собствения му баща.
По времето на онлайна имаше много хубави и задълбочени коментари тук....просто сериала те кара да разсъждаваш Peace

Фенче Heart Eyes, хареса ми идеята с " We Are The Champions "
да вмъкна и едно фенско гифче по случая Wink

Цитат
Следващият път вече трябва наистина да вземе наградата, надявам се, защото никой не я заслужава повече от него  
Peace Peace
в сравнение с предишните двама, които я вземаха, ролята на Къванч като Кадир беше много по-сложна и по-майсторки изиграна./мое мнение Mr. Green/ Но корейците наградиха Сблъсък......

Последна редакция: чт, 29 авг 2019, 14:44 от Airra

# 559
Айре  Heart Eyes идеята ми е супер, ама не мога да я изпълня  ooooh! Освен да помоля Дидка  Hug когато има време, да събере най-вълнуващите кадри от всичките му сериали и филми, заедно с прекрасните му партньорки и да го сглоби, така, както направи Анна  Praynig Praynig Praynig

Диде  Hug какво ще кажеш ?  Wink Гаранция, че ще го харесат хиляди!  Heart Eyes
Колкото до наградите - абсолютно! Дори и с ролята на Джесур не можеха да се сравняват, а какво остава за Кадир  Peace
Но, всичко е пред него, убедена съм  Peace
 hahaha колажа е един път !  Peace
Прекрасна Елчинка  Heart Eyes Ще има и интервю, доколкото разбрах  Peace

Последна редакция: чт, 29 авг 2019, 14:42 от queen_fenka

# 560
Айре  Heart Eyes идеята ми е супер, ама не мога да я изпълня  ooooh! Освен да помоля Дидка  Hug когато има време, да събере най-вълнуващите кадри от всичките му сериали и филми, заедно с прекрасните му партньорки и да го сглоби, така, както направи Анна Praynig Praynig Praynig

Скрит текст:
Диде  Hug какво ще кажеш ?  Wink
Колкото до наградите - абсолютно! Дори и с ролята на Джесур не можеха да се сравняват, а какво остава за Кадир  Peace
Но, всичко е пред него, убедена съм  Peace
 hahaha колажа е един път !  Peace
Прекрасна Елчинка  Heart Eyes Ще има и интервю, доколкото разбрах  Peace
олеле, ти нищо не искаш Whistling, много си скромна Joy Joy Joy
Тоя клип Анна, предполагам го е правила, коствайки й много труд и време.
Тя Диди, толкоз време се бъхти в/у клипчетата от ЗП Wink
но ако има желание, няма да имам против Wink

интервю с Елчин предполагам ще има...дано каже нещо интересно за последния си сериал!

най-култовата сцена

от коментара на Ранини за наградата
http://www.ranini.tv/haber/37801/1/carpisma-14-uluslararasi-seul … ule-layik-goruldu
Цитат
Uluslararası dizi sektörünün en prestijli ve kapsamlı ödüllerinden biri olarak gösterilen Uluslararası Seul Drama Ödülleri’nde en iyi dizi kategorisinde 19 ülkeden 45 finalistle birlikte yarışan Çarpışma’nın ödülü 28 Ağustos’ta gerçekleştirilen ödül töreninde takdim edildi.
google
Състезавайки се с 45 финалисти от 19 държави в категория за най-добра драма на Международните награди за драматургия в Сеул, която се счита като една от най-престижните и всеобхватни награди на международния сериален сектор. наградата беше връчена на церемонията по награждаването, проведена на 28 август.

Последна редакция: чт, 29 авг 2019, 15:06 от Airra

# 561
Айре  Heart Eyes е, много добре зная, че искам много, че е много труд и време, за това именно написах, ако има желание за това някога, не, че трябва да го направи непременно
Peace И именно заради клипа за ЗП се сетих, че ако някой може да го направи, това ще е тя. Но, само ако прояви интерес, разбира се, ще я разбера, ако не го направи, защото действително е къртовска работа  Peace
Пише, че ще има ново интервю на Елка, и за това го споменах.
Цитат
В связи с трансляцией в Испании и других странах Европы и Латинской Америки сериалов Кыванча Татлытуга, возростает интерес к нему у зарубежных зрителей и в прессе всё чаще публикуют статьи о нём.
Вот небольшая выдержка из репортажа о Кыванче в испанской прессе.

📝 В настоящее время у Татлытуга плотный график. Телевидение и кинематограф - два его главных страстных увлечения. Не смотря на это, приезд в Голливуд он не относит к своим приоритетам: "В 2014 г. мне предложили роль в голливудском фильме " Искатель воды", где режиссером и исполнителем главной роли был Рассел Кроу, а съемки проходили в Турции, но в тот момент я был занят на съемках "Курта Сеита" в России, поэтому был вынужден отказаться".
Помимо этого он также не забывает уделять время и своей гуманитарной деятельности в качестве посла Юнисеф: "Я являюсь послом еще с 25 лет. Работать на благо детей для меня честь. Все дети заслуживают лучшей жизни".
Перевод: Елена Криуля для vk.com/kivanc_tatlitug

Така, така, нека всички се запознаят с нашата красота  Heart Eyes

# 562
  • AMS

Привет, дружки!!!
Благодаря ви за интересните постове!!!
Не му се ядосвайте на Алперен.
Много сладък беше още на червения килим
и като застана да го снимат пък си тръгна, ... , пък го върнаха да помаха.
Фестивалът в Сеул и наградите, така ми се случи, че ги следя отдавна.
В началото това е бил фестивал само с азиатско участие,
на по-късен етап се включват други, в това число и AY.
Регламентът се променя, участниците от страна на комшиите нараства.
Прави ми впечатление в последните години, че  номинациите са много силни,
но до награди американците не стигат там.
Обаче продукция, или участник в нея от страна на AY и Керем Чатай -
винаги са отличени с по нещо.
В смисъл всичко е утъпкано в тази пътека, като се започне от
Кенан И., Едже, Ча, ...  ЕА, Керем Б, Али Билгин, ...
Не, не казвам, че Сблъсък не заслужаваше!!!
Напротив бях сигурна, че ще има награда!!!
Само се чудех кой ще отиде да я вземе. Къванч и Керем Чатай изключвах,
съмнявах се за У. Байрактар, не бях сигурна и за Али Айдън.
Е, приятно ме изненадаха с Алперен и той се справи отлично!!!
Та той си беше в роля още!!!
Показа, че AY са изпратили участникът, който изяде най-много бой >>>

Сега се върнах да търся това гифче и попрочетох какво сме писали.
Наистина много интересни постове, интересна дискусия имахме.

Сблъскаха се съдбите на деца, майки, бащи ...
Сана, бана - отърване няма,
беше най-голямата подсказка в самото начало.

Последна редакция: чт, 29 авг 2019, 16:52 от * Diva *

# 563
Айре  Heart Eyes е, много добре зная, че искам много, че е много труд и време, за това именно написах, ако има желание за това някога, не, че трябва да го направи непременно
Peace И именно заради клипа за ЗП се сетих, че ако някой може да го направи, това ще е тя. Но, само ако прояви интерес, разбира се, ще я разбера, ако не го направи, защото действително е къртовска работа  Peace
Скрит текст:
Пише, че ще има ново интервю на Елка, и за това го споменах.
Цитат
В связи с трансляцией в Испании и других странах Европы и Латинской Америки сериалов Кыванча Татлытуга, возростает интерес к нему у зарубежных зрителей и в прессе всё чаще публикуют статьи о нём.
Вот небольшая выдержка из репортажа о Кыванче в испанской прессе.

📝 В настоящее время у Татлытуга плотный график. Телевидение и кинематограф - два его главных страстных увлечения. Не смотря на это, приезд в Голливуд он не относит к своим приоритетам: "В 2014 г. мне предложили роль в голливудском фильме " Искатель воды", где режиссером и исполнителем главной роли был Рассел Кроу, а съемки проходили в Турции, но в тот момент я был занят на съемках "Курта Сеита" в России, поэтому был вынужден отказаться".
Помимо этого он также не забывает уделять время и своей гуманитарной деятельности в качестве посла Юнисеф: "Я являюсь послом еще с 25 лет. Работать на благо детей для меня честь. Все дети заслуживают лучшей жизни".
Перевод: Елена Криуля для vk.com/kivanc_tatlitug

Така, така, нека всички се запознаят с нашата красота  Heart Eyes

е така си е!! извинявай, ако те засегнах с този мой майтап Blush Rolling Eyes Wink

за другото споделено! bouquet
във връзка с тая статия от Чили

от ВК>>/подобно/
Цитат
Репортаж о Кыванче в Чилийской прессе😊
Хорошая статья, но ничего нового - кроме, может быть, пункта об отказе Расселу Кроу от проекта в 2014 году, так как он уже был готов к съемкам KurtSeyitveŞura в России, когда он получил от него предложение.
Цитата Кыванча: - «Жизнь продолжается, и я знал, что мне нужно найти новый фокус. Во времена отчаяния или когда человек теряет мотивацию , нужно научиться заменять одно на другое, чтобы жить полноценной жизнью ». (Об уходе в модели после травмы)( из ТТ)

Диве, благодаря bouquet
Алперен и на червения килим май не е разбирал, какво му говорят на английски Wink
но,че е сладур, няма спор Peace
изяде най-много бой в Сблъсък и го пуснаха на големите лъвове в Сеул Joy Joy

Ойкю я спрягат в новия сериал на Мурат Й.
https://twitter.com/TurkeyCelebs/status/1166658680873525249

Последна редакция: чт, 29 авг 2019, 17:29 от Airra

# 564
Здравейте, момичета 😀
Ох, още ме държи от вчера, но днес цял ден се мотая по разни данъчни, общински и не знам какви си администрации и луда станах🙃🙃🙃
Колко много новини !!!
Елчин е прекрасна. Да видим кога Къванч ще ни изненада с Mavi. А може и на някоя корица на списание??? !!!
Интересно ми стана тази част от интервюто му за Ръсел Кроу. Това филма за битката при Галиполи ли Е, защото не можах да разбера заглавието?😲
Някъде бях гледала видео, където Ръсел Кроу казва, че майка му е голям фен на Къванч, но Вие сигурно сте го гледали 😁
Фени , много благодаря за клипчето с музиката на Куин🤗🤗🤗
Ще бъде страхотно да се направи такова каквото ти предлагаш. Аз в момента имам голяма мотивация да се науча да правя и клипчета, само да тръгна на работа, там има кой да ми покаже как става. А и по принцип обичам да се занимавам с "новите технологии "🤣🤣🤣 Ти със сигурност разбираш за какво ти говоря 😄😄😄
Хубав ден 😍
Прекрасници 😍😍😍

# 565
Айре  Heart Eyes неее, изобщо, разбрах, че се бъзикаш, нали за това са тези емотиконки в края на краищата  Wink, просто исках ясно и точно да се разбере какво имах предвид Peace
Колкото до статията, едно време се носеха слухове, че Киво е отказал на Ръсел, защото не му е харесал сценария  newsm78 Но, щом сега това излиза от неговата уста, значи е била друга причината - снимките в КСШ  Peace
Ойкю я спрягаха и за Чукур, да видим  Thinking Колко ми е смешно сега, като чета как някои съфорумки на времето я определяха като бездарна и равна в играта си актриса и , че никога повече нямало да и поверят главна роля  Laughing
Диве  Hug аз поне не прочетох някоя от нас тук да му се е ядосвала на Алперен, напротив  Thinking Обаче си мисля, че щеше да е по-добре да си беше говорил на турски, нямаше да е първия, който не знае английски. Но, той милия толкова се беше притеснил, че сигурно и на родния си език щеше да забрави какво да говори. Нейсе, мисля, че публиката разбра, че всичко е от вълнение, нищо страшно не е станало, а той си беше сладурче  Heart Eyes Не съм следила този фестивал, докато не номинираха ДК за него. Само ми направиха впечатление грозните коментари, че КЧ си плаща, за да му награждават сериалите, сега наскоро отново го прочетох в една тема Sick А, и още, че добре, че била Туба, в противен случай нейните партньори нямали шанс да ги номинират, за това именно държали да играят с нея  Joy Joy Joy  Е, видя се, че и без нея го номинираха отново Къванч Mr. Green

Страхотни гифчета! Двамата сладури  Heart Eyes

Много са ни готини и двете партньорки Peace

Пепи  Hug  wavey  spoko Не разбрах и аз за филма какъв е бил - " Водотърсач "  newsm78  Thinking За пръв път чувам, че майка му на Ръсел била голям фен на Киво, аз знам, че той го намира за много добър актьор, такъв клип съм гледала  Thinking И реакцията му, след слуховете, че Киво ще играе Ататюрк

https://twitter.com/russellcrowe/status/949377062132908032
Еее, ами хайде, научи се да правиш клипове и ще ме зарадваш някой ден, нали ?  Laughing Аз новите технологии ги използвам в работата, няма как, но съм си откровено боса в това отношение, иначе имам и аз желание да се науча, но няма кой да ми обърне внимание и да ми обясни, синовете ми нямат това търпение  Wink
Поздрав за теб, днес съм на тази вълна  Wink

Последна редакция: чт, 29 авг 2019, 19:34 от queen_fenka

# 566
и аз не съм чувала, че майката на Р.К е фенка на Киво Wink
едно клипче от американките за него Peace

трейлър на филма му-The Water Diviner
https://www.youtube.com/watch?v=grIiiHuetis

Фенче Heart Eyes
Скрит текст:
Не съм следила този фестивал, докато не номинираха ДК за него. Само ми направиха впечатление грозните коментари, че КЧ си плаща, за да му награждават сериалите, сега наскоро отново го прочетох в една тема Sick А, и още, че добре, че била Туба, в противен случай нейните партньори нямали шанс да ги номинират, за това именно държали да играят с нея  35 35 35  Е, видя се, че и без нея го номинираха отново Къванч
Peace Mr. Green
Ойкю по времето на КГ са я сравнявали с Мерве тук, с доста подигравателен тон. В момента Ойкю е много по-напред като успехи и изиграни роли.

лека Hug

Последна редакция: чт, 29 авг 2019, 21:57 от Airra

# 567
  • AMS

Като писахте за Ръсел Кроу, та се сетих, че тогава, когато започва да снима филма
The Water Diviner /„Търсачът“, бяха го питали, кои от турските актьори
са му направили впечатление и той отговаря - Къванч.
Та от тогава си имат приказката.
Ръсел е роден в Уелингтън, Нова Зеландия през 1964 г.
На четиригодишна възраст, семейството му се мести в Сидни, Австралия.
За първи път  участва в американска филмова продукция през 1995 г.
През 2014 г.  дебютира и като режисьор.
Той избира да направи това с австралийско-турската продукция „Търсачът“.
Лентата представлява пътешествието между различни култури на един баща,
който иска да погребе у дома синовете си, загинали на фронта
при зловещата битка при Галиполи / Чанаккале.
Победата е на османската армия и Ататюрк се проявява като успешен военен командир.
Освен Кроу играят още Олга Куриленко, Джай Кортни, Джем Йълмаз, Йълмаз Ердоган, и ...
Та по този повод, на връчването на наградите на списание GQ,
последните двама си спомняха снимките и се шегуваха с Къванч.

Лекинка!!!

Фенче, Айре, благодаря ви!!!
Малко се повтарям за Ръсел и Къванч,
но дано пък сега е ясно и се запомни.
Не искам да се помнят такива глупости,
както за наградите в Сеул!!!

Последна редакция: чт, 29 авг 2019, 22:14 от * Diva *

# 568

Като писахте за Ръсел Кроу, та се сетих, че тогава, когато започва да снима филма
The Water Diviner /„Търсачът“, бяха го питали, кои от турските актьори
са му направили впечатление и той отговаря - Къванч.
Та от тогава си имат приказката.
Ръсел е роден в Уелингтън, Нова Зеландия през 1964 г.
На четиригодишна възраст, семейството му се мести в Сидни, Австралия.
За първи път  участва в американска филмова продукция през 1995 г.
През 2014 г.  дебютира и като режисьор.
Той избира да направи това с австралийско-турската продукция „Търсачът“.
Лентата представлява пътешествието между различни култури на един баща,
който иска да погребе у дома синовете си, загинали на фронта
при зловещата битка при Галиполи / Чанаккале.
Победата е на османската армия и Ататюрк се проявява като успешен военен командир.
Освен Кроу играят още Олга Куриленко, Джай Кортни, Джем Йълмаз, Йълмаз Ердоган, и ...
Та по този повод, на връчването на наградите на списание GQ,
последните двама си спомняха снимките и се шегуваха с Къванч.

Лекинка!!!

Фенче, Айре, благодаря ви!!!
Малко се повтарям за Ръсел и Къванч,
но дано пък сега е ясно и се запомни.
Не искам да се помнят такива глупости,
както за наградите в Сеул!!!

е няма проблем, че се повтаряме Wink
това за филма не го знаех, благодаря! bouquet

ужас, пак се почна ooooh! ooooh!

...........
Онур в Кузгун

като Вели беше по-готин Wink

Последна редакция: чт, 29 авг 2019, 22:57 от Airra

# 569
Айре  Heart Eyes Дааа, в момента Ойкю е къде по-успешна от Мерве  Peace Тя след КГ имаше някаква роля във ВВ май и после в един сериал, който го спряха предсрочно, в който здраво ми преиграваше, и май нищо не е снимала след това  newsm78 Не зная, не ме вълнува кариерата и. Но, Ойкю направи толкова роли ... и доста награди получи  Peace
Между другото бях забравила това  Thinking
Цитат
Well, the person who choose Oyku for this role without casting is Kivanc himself. He went at the theatar show and sow her acting. Next day he took Ece and Hilal to see her. So only for Oyku there were no casting. She was choosed by him directly. Lovely isn`t it?! Fate?
Цитат
Да човекът , който избира Ойку за тази роля без кастинг , е самият Къванч.
Видял играта й на театрална сцена.
На следващия ден завел Едже и Хилял да я видят.
Така че, само Ойку е взета без кастинг.
Директно е избрана от него . Не е ли чудесно ? Съдба ?
За ролята на Джемре я бил избрал Киво  Thinking Нямам идея дали е вярно, сега срещнах тази информация в архива. Те за всичките му партньорки пишат, че той си ги избира, ама аз честно казано, хич не вярвам в това  Laughing
 Joy Joy Joy на края ще вземат да го съберат със Серенайка,само с нея още не е играл от по-известните, не знам какво ще правиш тогава, на мен ми е все едно , аз май я харесвам като актриса Thinking Е, мааалко ми е бозава във фейса, но нямам проблем , важното е да играе добре Peace До Киво и тя ще ти е красива, ще видиш  Mr. Green Но, не се отчайвай предварително, де  Wink
Я, виж какви са ни сладурки всички  Heart Eyes

Благодаря за трейлъра на Гарван  bouquet
Е, нали Дила се застреля от упор в сърцето ??? Остава да е жива  Laughing Оф, ама хич не обичам, когато започнат с измишльотините  ooooh! Но, щом Бурджу отново ще играе, ще го гледам, аз заради нея го и гледах, де  Laughing Онур интересно какъв ли ще го играе  Thinking Няма как да е като Вели , той си беше уникат   Mr. Green
Диве Hug благодаря за интересния пост!  bouquet И аз не знаех нищо за този филм, значи Пепи  Hug правилно е предположила за действията във този филм  Peace Да ти кажа, не си и спомням за какво са се шегували Джем Йълмаз и Йълмаз Ердоан с Киво, спомням си, че Йълмаз нещо го бъзикаше на сцената за цвета на костюма, за снимките нямам спомен newsm78 Те и не преведоха много тогава, де. Ако знаеш нещо конкретно, а явно знаеш, би ли ни припомнила, моля ?  Praynig
А някои неща, които са ме издразнили яко, си ги спомням и още как, особено ако засягат Къванч  #2gunfire
Лека нощ, дружки!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт