Къванч Татлъту-/след "Сблъсък"/- минали и бъдещи проекти, партньори - 87

• 35 566
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Здравейте момичета,
Втори път награден филм с Къванч на фестивал - независимо къде - си е голям успех. Много се радвам за всички, които участваха, всички имат заслуга за успеха.
Филмът на Ръсел Кроу съм го гледала няколко пъти, страшно ми хареса. Но там всъщност няма подходяща роля за Къванч.  Бащата отива да търси телата на синовете си в Галиполи, за да ги погребе на родна земя до майка им, която не можа да понесе загубата на децата си. Намира единия жив, който живее при дервишите. Ролята е общо за 10 минути. Нищо особено, а и момчето е на около 25 години.  Това си е епизодична роля, не подхожда на Къванч, който има вече няколко чудесни сериала. Може тогава  да е отговорил, че е зает, защото не се отказва на Ръсел Кроу, но аз се надявам да му предложи пак.  Всъщност това е първия филм на Ръсел като режисьор и е прекрасен. Ако не сте го гледали, направете го.

Последна редакция: пт, 30 авг 2019, 00:23 от Kethen ?

# 571
Привет, нощни птици 😅
За Ръсел Кроу и майка му съм сигурна, че някъде съм го гледала, ама къде ????People Eyes
Може би, в някоя от многото групи във ВК ?! Ще се опитам да потърся .🙄
А филма за битката при Галиполи е наистина много интересен и сравнително скоро го даваха по БТВ. Скоро, скоро някъде в началото на Сблъсък. Направи ми впечатление, че и Къванч , а и други техни звезди отбелязваха тази победа в ИГ на 19 май .
Лека🤗

# 572
Здравейте, сладурки Flowers Hibiscus! Тази сутрин първото кафе е от мен Kissing Heart! Благодаря ви за всичко споделено Heart Eyes!

Да го обогатим малко, за да има за всички Wink

Няма да съм на линия няколко дни, но съм мислено с вас Simple SmileHug!

# 573
Добро да е утрото ви, милички! Heart Eyes

Ммм, благодаря за кафето и вкусната трапеза, Ани Heart Eyes!
Приятно да ти е, каквото и да правиш, чаакаме те! :*

Айре Heart Eyes, Фенче Heart Eyes ,Диве Heart Eyes , Ани Heart Eyes ,Пепи Heart Eyes , Кети Heart Eyes
Благодаря ви за споделеното, милички! Дано не съм попруснала някого, ако е така дано да бъда извинена...

Че Киво си плащал - е това е най- абсурдното нещо, което съм чела. Grinning Да, има всякакви комплексари, които могат да направят подобна тъпотия, ама Киво да го направи- няма никакъв шанс. Все още се изумявам на хората, как може да пишат такива тъпотии неземни. Grinning

Елка и аз я чакам с нетърпение и интервюто, де. Heart Eyes Много готина актриса е - лъчезарна, слънчева.

Аз не гледам Гарван и почти никои от последните сериали , само Сблъсък си доглеждам и Чукуровата ще следя.
Проекта на Бу за Осман - също? Ами вие, момичета, към какво сте се насочили?

Няма новинки, ама наистина има бая стар материал, който е прекрасен. Heart
И все има нещо, което да си обсъждаме приятно, приятно.
Не се оплаквам, но все пак ще бъде много готино, ако си зарадваме очите с новички снимки. Grinning

Хубав да ви е петъчният ден! Heart

# 574
Добро утро!  Hug
Ани  Heart Eyes благодаря за прекрасното кафе и сладки изкушения!  bouquet Приятно изкарване, където и да си! Hug И те чакаме да се върнеш с нетърпение!  Heart Eyes
Понеже вече има поднесено кафе, от мен клипче за добро настроение с пиещ кафе патрон  Laughing

Пепи Hug  bouquet
Кет  Hug  bouquet Ще взема да го изгледам този филм  Peace

От снощи ме гложди едно нещо - защо на миналия фестивал отидоха всички - КЧ, Едже, Али Билгин и Туба, кефеха се страхотно с наградата, а тази година оставиха Алпче сам  Thinking Нямам обяснение ... А Дивето писа, че не е очаквала КЧ да е там, аз мислех, че ще отидат и той и Али Айдън и Улуч, нали бяха номинирани и те  Thinking Няма значение, де,  минало е вече. Но, все пак се подразних, за мен лично Сблъсък си заслужава повече , а все едно го пренебрегнаха  Whistling
Още стари снимки,които сигурно някои не сте ги виждали. А  Киво отново се покри ooooh! Дано поне скоро го видим в МАВИ поне Peace

И нещо за душата  Hug

Хубав ден, дружки!  Hug
Ире  Heart Eyes аз докато се натутам ще стане обяд  Wink Благодаря и на теб за суперските кафенца!  bouquet
Не, не си разбрала - Керем Чатай си плащал, за да му награждават сериалите Laughing Киво си плаща само Пеперудите и неговите си награди Joy Joy Joy Joy Joy
Нещастници, какво да кажа  Sick Когато гроздето е кисело, всичко може да се издрънка  Mr. Green
Това ни е хубавото на нас, че сме си избрали патрон, който не се спира и все върши нещо, дори и да не снима, за това си имаме мнооого материал, който да си обсъждаме. Колкото до снимките ... сигурно две години да ги постваме тук, пак ще има какво да гледаме и няма една, която да не харесаш  Laughing
Аз нищо няма да гледам, ще погледна само Гарвана заради Бурджу и Онур, но ако не ми хареса, никакъв шанс да го довърша. А допускам, че така ще стане, историята се изчерпа отдавна, не знам за какво им беше този втори сезон, при това с плачевен рейтинг на края ... Предпочитам да си преговарям любимите сериали на патрона, винаги намирам нещо, което преди не съм забелязала  Peace

Последна редакция: пт, 30 авг 2019, 11:04 от queen_fenka

# 575
Хелоуу Hug
Ани Heart Eyes, ммм мерси за вкусното кафенце Simple Smile
и на теб приятен уикенд bouquet

Пепи Hug, Кет Hug-за филма на Ръсел Peace bouquet

Ире Heart Eyes
и на мен ми се иска някоя нова снимка Whistling
бързо Пепи да си пожелае Joy
аз имам няколко зарязани сериала от миналия сезон, сега ще видя от новите кой ще ме грабне.
Конкуренцията ще е жестока, като гледах вчера програмата по дни....
ако Алперен играе в сериала на Хилял, сигурно ще го погледна. И Бурак ще погледна от любопитство.

Фенче Heart Eyes, обърка се джанъм Grinning
КЧ, Али Билгин, Едже и Туба бяха за номинацията на ДК за Еми-в Ню Йорк Peace
Цитат
Това ни е хубавото на нас, че сме си избрали патрон, който не се спира и все върши нещо, дори и да не снима, за това си имаме мнооого материал, който да си обсъждаме. Колкото до снимките ... сигурно две години да ги постваме тук, пак ще има какво да гледаме и няма една, която да не харесаш  
Peace Simple Smile
мерси за старите снимки, много са готини! Heart Eyes
хаха това, че Киво е харесал Ойкю в театъра е интересно, но кой знае дали е вярно. Уж Едже и Мелек са я харесали там.
И аз не си спомням ЙЕ какво се е шегувал с Киво-на наградите
GQ-2016 Thinking
Сера, ако обичаш, не ми я споменавай  Stop Tired
А Дила в Кузгун, наистина ли мислеше, че ще умре?.....няма логика да продължат без главната си героиня...и без такава актриса като Бурджу.

Къванч е публикувал в ИГ си/хванах го на 1-та мин Wink/
във връзка с 30 август-честити денят на победата
https://www.instagram.com/p/B1x_7WbADRy/

и нещо готино от ТТ Heart Eyes

Последна редакция: пт, 30 авг 2019, 12:34 от Airra

# 576
  • София
Фенче, гледай филма с Ръсел, няма да съжаляваш. Според мен този режисьорски дебют е толкова успешен, че чакам с нетърпение следващите му филми. А не е изключено да покани Кавънч.

# 577
Айре  Heart Eyes така ли стана ?  Joy Joy Joy Ми кой беше в Сеул тогава  newsm78 Трябва да си пия гинко билобата  редовно Mr. Green Е, успокоих се  hahaha
Ами наистина, я - да се стрелне в сърцето от упор и да оживее си е жива фантастика  hahaha И аз се чудех какво ли ще дават 2 сезон без нея, а има и такъв сериал без главната героиня - Ферихата  Laughing Но, подозирам, че и Кузгун ще завърши като нашия, и без това го копират яко, та и финала очаквам да е като на нашия ooooh! Онур явно ще играе бащата на Кузгун, да видим и той какви ще ги надроби.
Ако Алпче играе в нов сериал и аз ще го гледам  Peace
Добре, добре няма да я споменавам Сера  Joy Joy Joy Ти се моли да не познаят  Laughing
Кет  Hug ще го гледам, хареса ми много трейлъра  Peace Надявам се да покани Киво в следващия си филм и аз  Praynig
Красотата ни  Heart Eyes

# 578
Фенче Heart Eyes Laughing нямах спомен кой е вземал наградата на ДК, не можах да намеря и видео в Ютуб/не търсих и много задълбочено Wink/
но в ИГ на Али Билгин
https://www.instagram.com/p/BYxyF3cHOXP/

той е бил в Сеул Peace
явно, че тогава не сме обърнали толкова внимание на Сеулските награди Blush, чок аип Laughing

а за филма.... си мисля, че Киво е отказал на Р.К, защото наистина е бил зает с КСШ,ако не беше зает предполагам би се съгласил. Все пак е супер престижно да играеш в негов филм и то първи като режисьор-ако ще и ролята да е 10 минутна.
аз не очаквам Ръсел да го покани отново..... Blush
е иска ми се разбира се Praynig

пълно е с подобни колажи Simple Smile

..........
сетих се и още нещо Peace
Седеф и КК откриват собствено заведение в Истанбул
klarcoffeecompany
и откриването е май тази вечер
та надявам се КБТ да са там Peace

Последна редакция: пт, 30 авг 2019, 14:34 от Airra

# 579
Айре  Heart Eyes да, явно сме обърнали повече внимание на номинациите на ЕММИ  Laughing
Не се учудвам на колажите, харесаха ги много хората като двойка, нищо, че нямаха много моменти заедно, не им даде възможност Али Айдън ooooh!
Еха, много ще се радвам, ако са на откриването, стига да са в Истанбул, а аз мисля, че не са  Thinking Ще видим, дано!  Praynig
Благодаря за споделеното от ИГ на Киво  bouquet

И това клипче на американките са превели подружките  Peace

# 580
Здравейте, момичета Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз днес пак бях по задачки и чак сега се прибрах 😓😓😓
Нов филм мисля да не почвам. Ще гледам каквото дават по телевизията. А този Сълзи от рая е наистина голяма боза😀
Поглеждам Вътре , но не много задълбочено.
Айра, много, много си пожелавам снимка днес или утре People BabyHands PrayPeople Baby
Ама тия хора наистина умеят добре да се скрият 😀
Все си мисля, че Киво вече трябва да обмисля бъдещ проект и да си е в Истанбул. А и Башак,няма ли работа тази жената?😂
Да се прибират , че да ги видим и ние😃😃😃
Снимките на Елчин са много хубави. А френските творения още повече.
Фени, това интервю съм го гледала, ама пак ми беше забавно 😄
Лек ден на всички и приятен уикенд 🤗🤗🤗

# 581
Фенче Heart Eyes, аз пък мисля, че са в Истанбул, нали Киво скоро снима реклама Thinking
дано пък ни изненадат приятно!
Седеф почна да слага някакви снимки с приятели в ИГ.
и аз видях, че рускините са превели това видео, в което Киво разказва как като малък е направил скандал в Ист, че майка му не му е купила играчка и е казал,че не е негова майка Laughing
гледайте го, много е готино!! Simple Smile
тук е с англ. превод
https://www.youtube.com/watch?v=xTKAK6OVKu0
тук е с руския Wink
https://www.youtube.com/watch?v=970gbmyVARo&list=LLBks-ibs9q … ;index=3&t=0s

Пепи Wink
кой да ти каже, какво подготвя....или още е на вълна почивка Whistling
а Башак, ако ще обличат някой сериал на АЯ- трябва да работи или ако отговарят за промото на някой тв.канал, както беше преди. Затова много й се сърдя, че нищо не поства вече в ИГ Crossing Arms Crossing Arms
Като ще гледаш каквото дават по тв.- по бтв би трябвало да започне Истанбулската невеста-един от най-стойностните турски сериали, които съм гледала изобщо./а те не са малко Wink/

хмм, нещо интересно Peace
https://www.emlakgundemi.com.tr/emlak-magazin/kivanc-tatlitug-ko … e-IO5zajVK5ND-LJs

Цитат

Из газеты EMLAK MAGAZİN
Известный своей любовью к животным, красивый актер построил хижину, напоминающую усадьбу для комфортного передвижения своих животных.
Известно, что небольшой особняк для животных стоит во дворе виллы Теперь его две собаки, три кошки и несколько птиц не делят территорию и живут мирно. Хозяин постарался и создал для всех комфортную среду обитания.
Кыванч Татлытуг заплатил за этот клуб 50 тысяч лир.
Wink
От вестник EMLAK MAGAZİN
Известен с любовта си към животните, красивият актьор построил колиба, наподобяваща имение за удобното движение на животните си.
Известно е, че в двора на къщата му стои малко имение за животни, а сега двете му кучета, три котки и няколко птици не споделят територията и живеят спокойно. Собственикът опита и създаде комфортна среда за живот за всички.
KТ плати 50 хиляди лири за този клуб.

Последна редакция: пт, 30 авг 2019, 20:17 от Airra

# 582
  • Плевен / София
Фенче Heart Eyes, аз пък мисля, че са в Истанбул, нали Киво скоро снима реклама Thinking
дано пък ни изненадат приятно!
Седеф почна да слага някакви снимки с приятели в ИГ.
и аз видях, че рускините са превели това видео, в което Киво разказва как като малък е направил скандал в Ист, че майка му не му е купила играчка и е казал,че не е негова майка Laughing
гледайте го, много е готино!! Simple Smile
тук е с англ. превод
https://www.youtube.com/watch?v=xTKAK6OVKu0
тук е с руския Wink
https://www.youtube.com/watch?v=970gbmyVARo&list=LLBks-ibs9q … ;index=3&t=0s

Пепи Wink
кой да ти каже, какво подготвя....или още е на вълна почивка Whistling
а Башак, ако ще обличат някой сериал на АЯ- трябва да работи или ако отговарят за промото на някой тв.канал, както беше преди. Затова много й се сърдя, че нищо не поства вече в ИГ Crossing Arms Crossing Arms
Като ще гледаш каквото дават по тв.- по бтв би трябвало да започне Истанбулската невеста-един от най-стойностните турски сериали, които съм гледала изобщо./а те не са малко Wink/

хмм, нещо интересно Peace
Къванч построи частна къща/приют за кучета
https://www.emlakgundemi.com.tr/emlak-magazin/kivanc-tatlitug-ko … e-IO5zajVK5ND-LJs

+1
Здравейте момичета
Наваксвам със недогледаните сериали Wink
Благодаря ви за споделените емоции....."Перла" винаги ще остане в сърцето ми, а дълги години саундрака му ,беше мелодия на звънене на телефона ми Stuck Out Tongue Winking Eye

Прекарвам си страхотна отпуска...
Скрит текст:
от 17 г. никой не ме търси за нищо и като се върна на работа, няма да ме чакат планини от документи.... Grinning
Хубава вечер на всички в темата

# 583
  • AMS

Привет, дружки!!!
Благодаря ви за интересните постове!!! Благодаря и за реакциите към моя!!! Благодаря и за въпросите!!!
Ама как да ви отговоря, като имам един недостатък - Не ставам за учител.
Та, благодаря за обясненията за филма на Ръсел Кроу, за самото му изказване за Къванч,
както и за клипа, в който той говори за направата на филма.
Фенче, няма да гледам още веднъж церемонията на GQ, но ще се опитам да обясня.
Наистина тогава имаше малко превод, но не само трябва да се проследи изцяло церемонията,
а и да си в течение на предишните печеливши и на номинираните.
Впрочем писах по въпроса и сега ще ми е за последно.
Защо Йълмаз, Берен и Джем бяха там?
Ами защото двамата Й и Б са първите, които получиха тази награда,
а Дж. беше водещ на церемония преди това.
Те правиха шоуто, те разказвахa за тези, които ще им бъдат връчени наградите.
Имаше нещо като техен сценарий.
Та този елемент на майтап наистина е трудно да се разбере за тези, които следят само един артист.
Спомням си, че като излезе Берен и спомена Къванч, всички настръхнаха.
А тя просто подхвана майтапа, като каза, че когато е получила наградата,
церемонията е била много скромна, а сега явно в чест на Къванч залата е страхотна. Нищо лошо.
Тогава е взела набързо нещо от закачалката, а сега благодари на стилиста си за тоалета,
защото това списание GQ е за стил!!! Тя връчи наградата за най-добър режисьор.
Предварително беше обявено, че Йълмаз ще връчва наградата на Къванч.
По-късно темата за стила се "доразви" с излизането на Джем Йълмаз.
За разлика от другите, които бяха спазили дрескода, той беше целия в черно
и със спортни обувки. Самоиронизираше се, подаваха си реплики с Йълмаз
и тогава спомена за Ръсел и филма, и някакъв комичен момент по време на снимките,
където вплете и Къванч. Един вид ние сме се снимали с Ръсел и знаем какво е стил.
А и Къванч явно знаеше нещо за случката и камерата го даваше непрекъснато.
Ето едно видео от преди това, където Джем и Йълмаз се бъзикат с Ръсел:
https://www.youtube.com/watch?v=ViuGqb7RnFo
и където Ръсел говори за Къванч >>>

Спомням си и  още нещо наскоро след това, на премиерата на ЧИ.  
Йълмаз Е. подвикна на Ферзан Йозпетек - Къванч само в главна роля!!!
Така, че съм на мнение, че Ръсел е харесал Къванч и би се радвал да играе в негов филм,
но в този няма роля за Къванч, освен,  ако  Ръсел не пожелае да покаже Ататюрк.
Филмът обаче е по книга и е поглед от другата страна за въпросното събитие.
Това е битката, в която загиват изключително много австралийски войници.
Водата и небето са се слели.  Отстъпващите не са могли да приберат труповете на жертвите.
За комшиите това е началото на борбата за независимост,
която е свързана с Ататюрк и се увенчава с победа на днешната дата.
Дружки, не ми се сърдете, но това -
другите не ме интересуват, важен ми е само нашия, не го споделям!!!
Просто такова поведение не е присъщо на Къванч!!!
За да се знае всичко подробно за Къванч, трябва по-широк поглед.
И без обиди за другите артисти, моля!!!
И на мен не всички са ми приятни, но държа на нивото на Къванч!!!
Ей, не ги научихте тези фестивали и награди, ей.
Ама снимки бол.
Сега да ви помоля, да слагате снимките с пояснение, от къде, кога и с кого.
И задачка но с друга тематика >>>
Oт кoга  са снимките в поста ми,  по какъв повод и кои са другите? >>>

Ако не ви се играе, другия път ще продължа да питам.
Не ми се сърдете, моля!!!
Лекинка!!!

Последна редакция: сб, 31 авг 2019, 01:02 от * Diva *

# 584

60 години- УНИЦЕФ.. Бал, организиран на 5 януари 2012 г. в хотел Истанбул Хилтън, за да събере пари за образование на нуждаещи се деца.
Посланиците на добра воля на УНИЦЕФ-Turkan Soray, Yildiz Kenter, Ayse Kulin, Gulsin Onay, Tayfun Talipoglu и най-новия посланик на добра воля на УНИЦЕФ в Турция Къванч Татлъту, също Селчук Йонтем, Зулфу Ливанели, Рахми Кок и Международният посланик на добра воля на УНИЦЕФ - Amii Stewart бяха сред гостите на бала, заедно с много хора от света на бизнеса и изкуството.

Диве Hug, мерси искрено за разясненията Peace bouquet
така е като нямаше тогава превод и не знаем някои подробности.
Цитат
Дружки, не ми се сърдете, но това -
другите не ме интересуват, важен ми е само нашия, не го споделям!!!
Просто такова поведение не е присъщо на Къванч!!!
За да се знае всичко подробно за Къванч, трябва по-широк поглед.
аз претендирам, че имам доста широк поглед Hands Thumbsup
и с фестивалите съм достатъчно запозната Wink

Гости Hug, добре си наминала wavey

Последна редакция: пт, 30 авг 2019, 22:18 от Airra

Общи условия

Активация на акаунт