Къванч Татлъту-/след "Сблъсък"/- минали и бъдещи проекти, партньори - 87

• 35 558
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Пепи  Hug  bouquet
Айре  Heart Eyes благодаря за всичко споделено!  bouquet Ще се чуе, ако са си вече в Истанбул КБТ  Peace
Гости  Hug  wavey Радвам се за теб! Май идеята да смениш местожителството и работата беше супер идея  Peace До коя серия си ?
Диве  Hug благодаря за отговорът ти!  bouquet Беше ми много интересно  Peace Ти наистина си енциклопедия, машалла!  Peace
Нещо не разбрах ... кого сме обидили от другите актьори  newsm78
Цитат
Та този елемент на майтап наистина е трудно да се разбере за тези, които следят само един артист.
Абсолютно си права Peace Аз съм именно от тях и не се срамувам от това. Съжалявам, но не мога да раздавам вниманието си на няколко актьори, избрала съм си най-добрия за мен и това ми е достатъчно. Ти може и да не го споделяш, но първо - мен действително не ме вълнуват другите актьори и актриси, за да ги следя, може да гледам нещо с някои от тях, но до там. На Къванч може и да не е присъщо, но аз съм си аз, такава съм. Второ - нямам  физическата възможност да гледам и следя всичко, което става в техния дизи сектор, а и да имам, няма как да стане, след като не ме вълнува. Както и не мога да следя всички сериали и филми, които бълват комшиите. Избирам си какво да гледам много внимателно и то с актьори, чиято игра ми импонира и ме докосва, а те не са много в интерес на истината. Нито съм гледала премиерата на ЧИ - предполагам, че иде реч за Червения Истанбул, щом спомена Ферзан Йозтепек / все пак и аз съм чула нещо  Wink / нито съм гледала самия филм. Отново, защото не ме вълнува.
Няма как да пиша за всяка снимка в нета от кога е, от къде е и с кого е Laughing
Не мога да си пълня главата с толкова инфо, и без това ми е достатъчно това, което попивам в работата, едва ли можеш да разбереш какво е 30 деца да ти задават по десетки въпроси на ден, на които ти няма как да не отговориш, отделно са другите неща, които трябва да помня. Просто механично с времето се научих да изтривам излишната информация, в противен случай хард диска ми ще гръмне  Laughing За това не ми се сърди, че не мога да участвам в играта ти Peace Но твоите снимки са свързани с Уницеф  Peace
 Пък , като не зная нещо, винаги мога да разчитам на теб, както в случая, нали ?  love001 newsm51
Няма да обяснявам от кога и от къде са  Wink

Айре  Heart Eyes а, пълна информация, евалла!  Peace Е, аз нямам широк поглед, признах си вече  Wink
Лекинка!  Hug

# 586
  • Плевен / София
Пепи  Hug  bouquet
Айре  Heart Eyes благодаря за всичко споделено!  bouquet Ще се чуе, ако са си вече в Истанбул КБТ  Peace
Гости  Hug  wavey Радвам се за теб! Май идеята да смениш местожителството и работата беше супер идея  Peace До коя серия си ?
Диве  Hug благодаря за отговорът ти!  bouquet Беше ми много интересно  Peace Ти наистина си енциклопедия, машалла!  Peace
Нещо не разбрах ... кого сме обидили от другите актьори  newsm78
Цитат
Та този елемент на майтап наистина е трудно да се разбере за тези, които следят само един артист.
Абсолютно си права Peace Аз съм именно от тях и не се срамувам от това. Съжалявам, но не мога да раздавам вниманието си на няколко актьори, избрала съм си най-добрия за мен и това ми е достатъчно. Ти може и да не го споделяш, но първо - мен действително не ме вълнуват другите актьори и актриси, за да ги следя, може да гледам нещо с някои от тях, но до там. На Къванч може и да не е присъщо, но аз съм си аз, такава съм. Второ - нямам  физическата възможност да гледам и следя всичко, което става в техния дизи сектор, а и да имам, няма как да стане, след като не ме вълнува. Както и не мога да следя всички сериали и филми, които бълват комшиите. Избирам си какво да гледам много внимателно и то с актьори, чиято игра ми импонира и ме докосва, а те не са много в интерес на истината. Нито съм гледала премиерата на ЧИ - предполагам, че иде реч за Червения Истанбул, щом спомена Ферзан Йозтепек / все пак и аз съм чула нещо  Wink / нито съм гледала самия филм. Отново, защото не ме вълнува.
Няма как да пиша за всяка снимка в нета от кога е, от къде е и с кого е Laughing
Не мога да си пълня главата с толкова инфо, и без това ми е достатъчно това, което попивам в работата, едва ли можеш да разбереш какво е 30 деца да ти задават по десетки въпроси на ден, на които ти няма как да не отговориш, отделно са другите неща, които трябва да помня. Просто механично с времето се научих да изтривам излишната информация, в противен случай хард диска ми ще гръмне  Laughing За това не ми се сърди, че не мога да участвам в играта ти Peace Но твоите снимки са свързани с Уницеф  Peace
 Пък , като не зная нещо, винаги мога да разчитам на теб, както в случая, нали ?  love001 newsm51
Няма да обяснявам от кога и от къде са  Wink

Айре  Heart Eyes а, пълна информация, евалла!  Peace Е, аз нямам широк поглед, признах си вече  Wink
Лекинка!  Hug
Фенче,
Скрит текст:
получи се страхотно с новата работа...Дай боже да е все така....Сега остава да намеря работа и за ММ....и цялото семейство ще сме отново заедно. Синът ми е доволен от работата си в София и не иска да чуе да учи редовно....
На Сблъсък съм до 10 серия...Напредвам бавно, но се наслаждавам  на видяното спокойно.....без да бързам

# 587
Добро утро  в този хубав съботен ден, момичета! Heart Eyes

Благодаря ви за споделеното! Flowers Bouquet :*

Аз явно пак съм била разсеяна, щом не съм разбрала, че е ставало дума за К. Чатай. И едно хубаво се разпралих, че приписват такива грозни неща на нашичкия. Ама злите езици никога не спят и са готови да заливат този, който не харесват, с всякакви грозни измислици... Но няма кой да им се върже - от мен остава само възмущението към подобни хора. Grinning

И аз се надявам да ги видим скоро нашите прекрасни. Heart Eyes
И чакам рекламата на Мави също - сигурна съм, че пак ще е нещо супер готино, както винаги.
Не знам Къванч какъв човек е - на всяка възраст през, която за сега е минал, е истински красив. Всяка визия му отива, въобще дори, когато е по джапанки и обикновени домашни дрехи, пак е хубав. Честно казано май не съм срещала друг такъв човек до сега... Thinking Grinning Heart

Скрит текст:
Аз тези дни нещо болежки. От друга страна асистентката чакам да ми провери работата вече една седмица, но все още не я е, а до вторник ми остават много малко дни. Притеснена съм си честно казано. Стискайте ми палци, момичета всичко да бъде наред. Flowers Four Leaf Clover

И аз като Гости Hug  напредвам бавничко със Сблъсък. Heart
Днес, ако всичко е наред, смятам да изгледам следващия епизод.

За сега толкова от мен, момичета.
Много усмихнат ден ви желая! Heart

# 588
Хубава събота! Hug

Ире Heart Eyes мерси за кафенцето! bouquet
Скрит текст:
всичко ще бъде наред, бъди сигурна, стискам палци! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
ааа и Киво са го обвинявали, че плаща за наградите си Wink
изгледай клипчето, където той говори за детството си..и ще ти се повиши настроението! Simple Smile
https://www.youtube.com/watch?v=xTKAK6OVKu0&t=153s

Гости Hug, не знаех, че гледаш Сблъсък, супер, как ти се струва, харесва ли ти?

Фенче Heart Eyes
инфото за снимката го вземах от чичко Гугъл Wink
Мен ме търси за неща, които са след 2014, от тогава го следя патрона Wink

Американките са постнали в сайта си, един анализ на Сблъсък, който вкл. и писанията на Анна
Може да го преведа по някое време Peace
https://www.kivancnorthamerica.com/post/carpisma-a-message-of-hope

за съжаление няма нови снимки..... Whistling

Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: сб, 31 авг 2019, 13:44 от Airra

# 589
Привеет!  Hug
Ире  Heart Eyes  bouquet  smile3521
Приятно гледане!  Peace И не се притеснявай, всичко ще е ОК  Peace А от мен  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Гости  Hug супер, много се радвам за теб!  Peace
Значи си още в началото ... очакват те супер серии  Peace

Айре  Heart Eyes  bouquet Много ще се радвам!  Peace
Хубав ден!  bouquet

# 590
Фенче Heart Eyes Peace

нова/Мави/ Wink
в ИГ питат
готови ли сте за уикенда с @kivanctatlitug?
https://www.instagram.com/p/B10zOTTlCPH/

Пепи Hug, е сбъдна ти се желанието под някаква форма Peace Joy Joy

и сериите по Лейдито с Джеско са супер Grinning

Последна редакция: сб, 31 авг 2019, 16:22 от Airra

# 591
Айре Heart Eyes , Фенче Heart Eyes ,
Благодаря ви, милички! Heart

Изгледах клипчето още вчера, ама забравих да кажа. Grinning
Ей,  голяма работа е било хлапето Къванч. Много ме забавлява разказът му. Heart:heart_eyes:

Благодаря и за готините снимчици. Flowers Bouquet
А новата от Мави е много, много хубава.
Добре де, бива ли такова нещо- много е красив.
На тази снимка точно все едно е на 25 години, бе.  Даже тийнейджър. Heart Eyes
Много харизматичен и красив мъж е наш Киво. Башак е голяма късметлийка. Simple Smile))

# 592
  • Плевен / София

Гости Hug, не знаех, че гледаш Сблъсък, супер, как ти се струва, харесва ли ти?

Айра, не можах да го гледам по време на излъчването, защото от телефона трудно гледам, а още нямам лаптоп в София/ говоря за личен/ та реших по време на отпуската да наваксам....Бях гледала само две серии, но четях коментарите ви и съм гледала фраговете....Наясно съм горе долу с историята, но сега като гледам спокойно и то с превод е друго нещо. Това не е сериал, който можеш да го изгледаш на "маратон". Поне аз не мога... Не е типичният сериал, който гледат комшиите и се радвам, че не го разводниха, 23-25 серии за мен са достатъчни да се разкаже една история...Къванч е съвсем различен, друго не съм и очаквала от него....А преживяванията му ги усещам като свои...така ме грабва и потапя в своя си свят....С една дума харесва ми.....Ще си го гледам още една седмица спокойно и после ще "рапортувам" за видяното до финала....

# 593
Ох изчетох ви и му намерих края! Благодаря за всичко споделено.Ох аман от хабери които ме карат да се радвам ,а после ми се тръшкат надеждите като врата в лицето.Аз минавам само да пусна тези гифчета на моята Пети която се е затъжила за Кузей и Джемре.Колкото до клипа вижда му се края,но аз наистина бая се изморих от търсене на мелодий,песни и тн...,но се оказа,че доста мелодий съм знаела и харесвала.Има и няколко песни ще добавя и още.
Дано тези които го гледат да не ги отнесе на сънена няма да им го простя.....Sweat SmileSweat SmileSweat Smile
Колкото за това което ме помолихте може и да мога,но малко по натам защото сега ще събирам сили за фалшивия мултифандом....след този клип.

https://i.imgur.com/9vRexch.gif

https://i.imgur.com/dl83CyK.gif

# 594
Айре  Heart Eyes ех, че е готин на новата снимка!  Heart Eyes
Казвам ти аз, че не са в Истанбул, ама ти не вярваш ... иначе щяха да са заедно с КК и Седеф  Peace
Ирка  Heart Eyes ами очевидно може  Wink Той си ни е хамелеонче, може да изглежда всякак, убедили сме се, и не само във филмите си, но и в реала никога не е един и същ. За това понякога се питам това от коя година ли е  Laughing
Гости  Hug да, този сериал трябва да се гледа бавно и спокойно, нищо да не ти убегне. Между другото сега си давам сметка, че Киво няма сериал, на който можеш да люпиш семки и да не разсъждаваш  Thinking Сигурно за това са ми толкова любими Thinking
Дидко  Hug много ти благодаря, че обърна внимание на молбата ми и че ще опиташ някой ден да го направиш този клип, джанъм!  bouquet Изобщо не бързам, когато ти дойде музата, може и догодина даже, просто ме осени тази идейка онзи ден, така се израдвах на наградата  Laughing
А клипа ти за ЗП съм сигурна, че няма да приспи никого, очаквам го с нетърпение този мини филм!  Peace
Благодаря за страхотните гифчета, този сериал и тези двамата няма да ми омръзнат никога!  bouquet

Последна редакция: сб, 31 авг 2019, 18:39 от queen_fenka

# 595
Фенче Heart Eyes, ами те сем.Касабалъ, май не са правили баш откриване, нямаше никакви снимки....
Аз не съм убедена, че КБТ не са в Истанбул, нали Къванч е правил някакви подобрения в двора за животните им Wink
и тук пишат Mr. Green
http://www.medyafaresi.com/foto-galeri/kivanc-tatlitugdan-hayvan … k-malikane/920273
какво си преведох Joy
Според Ajanimo'nun haberine, известният актьор, вдъхновен от Парис Хилтън, построил малко имение за животните си в градината на къщата си.

Гости bouquet
Цитат
Не е типичният сериал, който гледат комшиите и се радвам, че не го разводниха, 23-25 серии за мен са достатъчни да се разкаже една история...Къванч е съвсем различен, друго не съм и очаквала от него....А преживяванията му ги усещам като свои...така ме грабва и потапя в своя си свят....С една дума харесва ми.....
Peace мерси , че сподели, беше ми интересно дали ти харесва, все пак не е типичната любовна история.
Диде wavey
е не си давай толкова зор де...ама нямам търпение да видя клипа Wink
Ире Heart Eyes
да, много е сладко! Simple Smile
а Башачка е късметлийка, ама си е изработила късмета Wink

липсват ми.... Heart Eyes

приятна вечер Hug

Последна редакция: сб, 31 авг 2019, 20:04 от Airra

# 596
  • AMS

22.12.2011

23.03.2015

07.12.2016

30.07.2019

Привет, дружки!!!
Благодаря ви за интересните постове и за новините!!!
Фенче, винаги на твоите услуги!!!
Особено поради това, че превеждаш най-много неща свързани с Къванч, за което ти благодаря!!!
Нали ви казах, че не ставам за учител, особено сред толкова много учители.
Нямах предвид никой конкретно, че само тук отсъства по-широк поглед.
Може би незнанието на езика от моя страна, ме води към търсенето на такъв.
Всичкото това делене в подфорума не е добре за пълната картина, която търся.
Всичкото това - само за нашият любимец, като превод от едикоя си минута,
само от неговия профил, само за него, само той спечелил тази награда,
само благодарение на него е открита топлата вода, ...си е изкривяване на картината.
От там идва и неразбирането, и обидите, и пренебрежението към другите.
Това имах предвид - Лошите практики във форума, лошият стил на изразяване,
с цел да  изпъкне един любимец за сметката на друг.
А още по-неразбираемо за мен е, по две-три теми за един и същ любимец и проектите му.  
Или нова тема за нов проект, защото феновете в темите на двамата главни,
водят луда битка кой е по-главен. Или един проект коментиран в две-три теми,
само и само, защото не се приема чуждото мнение.
Да не говоря за наличието на няколко превода на даден сериал, което ме изумява.
Няма да ги изброявам и да давам примери, че да не ... ама надали.
За мен по-интересно е да търся допирните точки с артистите,
в проектите,  във фестивалите, в наградите, в признанието, ...
Така постъпих, когато за пръв път влязох в уикито.
Не само страницата на Берен и Къванч редактирах, а и на Керем Бюрсин.
Намерих обединяващото в това, че на тримата восъчните фигури са в Мадам Тюсо.
Използвах и  ДК особено с появяването на Искрите на отмъщението,
за да се редактира и страницата на Туба.
Ами даже ходих на кино и гледах ЧИ, отразих и наградата му на Синелибри в София.
Гледах и Can Feda и с много ентусиазъм споделих впечатленията си, но ме огорчиха фенките,
които прекрасно знаят езика, но ме убеждаваха, че не си струва филма,
че единия е по- по- от другия и превеждаха  негативни мнения като доказателство.
Е, според мен,  именно поради липсата на по-широк поглед и до сега не го преведоха на бг.
Изгледах и Родината ..., не само защото го даваха в един ден с ДК,
не само защото Халит каза, че са приятели с Къванч, а и защото исках да разбера повече
за историческия период на КСШ. Три допирни точки си намерих.
Не, не си мислете, че гледам всичко, че всичко ми харесва еднакво, но чета доста теми във форума.
Прави ми впечатление еднаквите лоши негативни и заядливи  изрази, в които само имената се сменят.
Стилът на отрицанието е заразителен и не ми харесва. Игнорирането на всеки друг, също.
Ама няма да му падне реномето, няма да измениш на  любимеца, ако погледнеш с добри очи и на друг.
Особено се чудя, когато те са приятели в живота, а се сипят подигравки и обиди напук в съответните теми.
Къванч, според мен няма кой да го надмине в момента и в кариерата му и в популярността му!!! Факт!!!
Много глупаво се получи на времето, когато и друг стана посланик на УНИЦЕФ, да се напише,
че Къванч бил бивш, или предишен.
Слагам линка, за да се види, че няма бивши. Жалко, че от българска страна виждам само един.
https://www.unicef.org/eca/unicef-ambassadors-europe-and-central-asia
Къванч /за тогава 2011 г./ е най-младия посланик на добра воля и продължава да работи за деца.
"Kıvanç Tatlıtuğ is the youngest Unicef Goodwill Ambassador ever in the world and continues working for children."

И накрая не си мислете, че не съм правила грешки и не съм се увличала в негативно писане.
Признавам - правила съм го - архивите са живи. Поводи бол и не съм устояла.
Не съм и енциклопедия, но като съм се наела да пиша за Къванч,
трябва да имам по-широк поглед, обективност и отговорност.
А инфо за Къванч черпя най-вече от вас и за това държа на дати, кой, кога, с кого.

15.01.2017

25.03.2017

17.09.2018

12 .12.2018

Извинете, още веднъж!!!
Извинете, че не ви споменавам всички по именно!!!
Страх ме е да не пропусна някой и така неволно да го обидя!!!
Лека и приятна вечер, дружки!!!

Последна редакция: сб, 31 авг 2019, 20:44 от * Diva *

# 597
Айре  Heart Eyes е, де да знам, ти каза, че ще откриват двамата  свое заведение, та за това предположих, че щом не са отишли, не са си в Истанбул  Wink А къщата с кабинки за животните може и да не ги е правил тия дни Киво, пък и си има хора за тази работа, да не би той да ги изработва. Ще се чуе, ако са се върнали, все ще ги изловят по някое време Thinking
Искаш да кажеш, че Башачка си е спечелила късмета,нали ? Щото не ми хрумва как ще го заработи  Wink
И на мен ми липсват, ама ...
Една много стара снимка на Киво от студентските години, някой го е снимал, но с доста лошо качество Wink

И един хубав колаж от Деспина  Peace

Диве  Hug благодаря, джанъм!  bouquet Знам си, че винаги мога да разчитам на теб  Heart Eyes Е, не си енциклопедия, ама за мен си  Wink Много благодаря за всичко споделено!  bouquet Ето, и за Графа нямах представа, че е станал посланик на добра воля за Уницеф , или не съм чула или не се е коментирало, факт е, че едва сега научих ooooh!
Цитат
Ама няма да му падне реномето, няма да измениш на  любимеца, ако погледнеш с добри очи и на друг.
Вярвам, че нямаш предвид  нас  Wink Така е, всеки си гледа неговия любимец и аз ги разбирам. Но, пренебрегването на партньорите особено и аз не го разбирам, никой не играе в моноспектакъл  Peace
За по - широкия поглед на нещата си права, аз вече си признах доброволно и без да ме визираш Wink На мен и това, че не зная езика ми пречи доста в това отношение, а и английския ми е пълна скръб, не съм го учила, само от обща култура поназнайвам някои думички  Wink А на немски няма нищо, можех да си опресня и него заради Киво, ама йок, още не са се усетили германките  Wink За това най-вече разчитам на подругите bouquet Както не веднъж съм казвала, имат доста талантливи актьори комшиите, но аз гледам единствено тези, които ме докосват с играта си. Някои може да имат огромна фенска маса, това изобщо няма значение за мен, ако не ми допада маниерът им на игра, нищо не може да ме накара да ги гледам, та ако ще да са най-добрите приятели на моя любимец  Wink

Лекинка!  Hug

Последна редакция: сб, 31 авг 2019, 22:20 от queen_fenka

# 598
  Привет...обичам ви ,и ми липсвате ,защото съм в планините и нета е много бавен  и не мога да съм с вас писмено Wink Hug Hug Hug

И все пак има много Кузей днес в страницата и аз не мога да остана безразлична.Благодаря за всичко и на всички  за него и изобщо за Къванч bouquet

И на мен много ми липсват Башак и Киво, но проявявам  търпение .

Лека нощ с Курт Wink Laughing

# 599
Отношения Зейнеп и Кадира! Kivanc Tatlitug имеет то редкое качество, которое вызывает химию от каждой романтической пары. Его химия с каждым романтическим лидером была разной и мощной по-своему. Но химия между Зейнеп (блестяще сыгранной Эльчин Сангу) и Кадиром превосходит все остальные. Это очень трогательно. Это любовь родственных душ. Она глубока, полна знания и понимания. Она находится на совершенно ином уровне, чем все остальные, и максимально приближена к реальной жизни. Единственная истинная критика шоу заключается в том, что между Зейнеп и Кадиром было недостаточно сцен.
Част от коментара на американките, бъдете живи и здрави.

Общи условия

Активация на акаунт