Отдаване и наемане на имоти - какво се случва реално? ТЕМА 16

• 37 987
  • 768
  •   1
Отговори
# 555
А аз мислих, че само наемателите правят мизерии. Това е не допустимо да не се върне депозита, след приспадане на  битови сметки и евентуални  повреди в жилището.

# 556
  • София
Благодаря ви момичета за съветите! И аз мисля, че няма пари... иначе последния наем съм го платила сметките още не съм, но те са много ниски и да не ги платя явно не му пречи.
Със сигурност не плаща данъци, ще пробвам да говоря пак културно ако не стане ще спомена НАП.
Като цяло съм ги прежалила парите, но ги бях планирала да си ги ползвам за други разходи и мен ме оставя това без пари по празниците...

# 557
Нали е взел депозит и взима и наем. Нямал. Ами сопа?

# 558
  • София
Каква сопа бе Лъки. Ние сме модерни - спираме се на НАП  Mr. Green

# 559
Каква сопа бе Лъки. Ние сме модерни - спираме се на НАП  Mr. Green
А, да. Той сигурно не е плащал данъци и ще го обръснат.

# 560
  • София
Ами да и изплати дължимото от депозита на следващите наематели. Ако няма пари може да предложи да изчака. Малко като пирамида става, но Мери какво е виновна, че е опукал депозита.

# 561
  • София
Апартамнта ми е почти готов за отдаване и искам да ви попитам къде да пусна обява?

# 562
Апартамнта ми е почти готов за отдаване и искам да ви попитам къде да пусна обява?
Много внимавай, ще ти откраднат снимките.

# 563
  • София
А какво да направя?

# 564
  • София
Аз пуснах скоро в ОЛХ, Базар бг и Ало.бг. през седмицата ми се обаждаха само брокери. Частните лица се обаждаха след 18 ч и събота и неделя.

# 565
Аз пуснах само в имоти. бг.
От 100 (грубо) позвънявания само 4-5 бяха от частни лица. На 50-на (пак грубо) не съм вдигнала. На 3-ия ден свалих обявата. Ще споделям следващата седмица имам ли нов наематели или ще се налага пак да пускам обява.

# 566
Подробна информация, но малко снимки 4-5 макс. Задължително пишеш, че ако фирма ти присвои снимките ще бъде докладвана на съответните органи. Имот. бг е най популярния сайт, от там започни.

# 567
  • София
Благодаря!

# 568
За нищо.
Да допълня, ако може върху снимките да си сложите телефона и надпис "собственик". Те пак могат да ги присвоят, но не всички гражни брокери.

# 569
  • София
Пускам с фалшив профил в 2 фейсбук групи с по над 50к потребители за София.Телефон не оставям, давам на лично после след като разгледам профила им. Засега 2 от 2 съм доволна.

Общи условия

Активация на акаунт