Антисоциални, интровертни, темерутковци - 2

• 63 537
  • 838
  •   1
Отговори
# 795
Ако не разберат отказа първия път, спирам да отговарям изобщо. Ако продължат да ми досаждат, блок.

# 796
И аз така реагирам - отказ и блок.

# 797
Любезна,  кратка, обрана комуникация с най- студения тон и най-ледената физиономия.
Рядко продължават с досаждането.

# 798
Ако тези хора са колеги, които ви занимават с глупости?
Любезна,  кратка, обрана комуникация с най- студения тон и най-ледената физиономия.
Рядко продължават с досаждането.
Ще го поиграя така.

# 799
Пробвай, важно е тонът и изражението да са в унисон. При последващи опити да ме занимават с глупава комуникация само ледено синия ми поглед е достатъчен, дори не си отварям устата.
Все пак зависи от ситуацията и позицията ви в работата.

Последна редакция: чт, 04 юли 2024, 13:19 от ccvet

# 800
# 801
  • София
Почни да им искаш пари. Да им мрънкаш на главата, да ги експоатираш по някакъв начин и ще почнат да те отбягват. Звъни им по няколко пъти на ден, понякога непосредствено един след друг. За глупости.
И така достатъчно продължително време, повече, отколкото ти се иска.

# 802
Това с искането на пари - абсурд. Да тръгнат слухове после, една беля ли е... Но съветите са супер. Не очаквах толкова идеи. 😅

# 803
Почни да им искаш пари. Да им мрънкаш на главата, да ги експоатираш по някакъв начин и ще почнат да те отбягват. Звъни им по няколко пъти на ден, понякога непосредствено един след друг. За глупости.
И така достатъчно продължително време, повече, отколкото ти се иска.

Много неподходящи съвети.
И аз имам един фен, не спира да звъни. Не му вдигам, не връщам обаждане, той не спира.
Как ли пък не съм му звъняла за глупости, та той това чака, да си говорим. А аз мразя безсмислени разговори, тип мохабет, както той се изразява, много омразна за мен дума.
Пари, ако искам, ще ми даде.
Абе не работят тези съвети, не.

# 804
Нямам толкова енергия, която да вложа в такъв подход Laughing
Прекъсвам ги на първото изречение любезно, че имам работа и прекратявам зрителния контакт.

# 805
Имам една колежка,по-зле и от мен. Тя като не иска да говори или да й говорят( не че се скъсваме от приказки) просто те поглежда и си слага слушалките и се обръща. Никой не я закача.
Днес ММ ми се обади за стандартните неща-кой ще мине през магазина и кой ще вземе детето от градина. И взе, че се разприказва за нещо странично, цели 3 минути издържах и взеха да ме ловят нервите  и направо му казах чао и затворих. ТРИ минути на телефона, ужас ужасен!
П.П. на живо с него си говоря нормално😆

# 806
Това ме подсеща за едно клипче в ТТ дето ми се въртеше от няколко дни как един дава телефона на крадеца да говори с полицията, ама понеже го търся не го намирам.
Онези дни трябваше да се пита за резервации и се набираха номера, разбира се аз не се занимавах с това, какво щастие.
Сега умуваме да сменяме доставчика на интернет, но тук трябва аз да се занимавам по телефона. Persevere Какво стана не знам, не бях чак толкова...🤷🏻‍♀️

Оп.

Последна редакция: чт, 18 юли 2024, 22:42 от Анонимен

# 807
# 808
Скрих се на село за месец. Издържаха 2 седмици и на 3та почнаха с "Ама не ти ли е скучно? Кoга се прибираш?"
Не ми е скучно Grinning

# 809
Каква професия би била най-подходяща за интроверт/асоциален, като изключим програмиране и графичен дизайн?

Общи условия

Активация на акаунт