Антисоциални, интровертни, темерутковци - 2

• 62 864
  • 838
  •   1
Отговори
# 825
Аз тъкмо си мислех, че вървя по улицата и цялата суетня и хора наоколо ме задушават. Много ми е хубаво вкъщи.

# 826
  • В Космоса
Джуд, малко търпение и ще се подобрят нещата. В началото винаги е по-трудно, после ще посвикнеш. Hug

# 827
Значи, може и да не съм най-добрата на този свят, но съм убедена, че има огромно количество тъпизьози около мен. Всеки ден 20 човека врява, кой какво го досърбяло, всеки знае и кътните зъби и интимните отношения на другия. Ми това е ненормално.   И това става въпрос за работна среда. Радиото бумти малоумното но възхвалявано радио Енерджи. На моменти съм като наказана да ги търпя.  Простаците се повличат един друг. Щастливи са. Излях си го.

# 828
Късметлийка си, че при вас е Енерджи... При нас беше Веселина. Много пъти ми се е искало да вдигна радиото и да го трясна в земята.

# 829
На мен ми липсва музиката на работа. По-добре някаква станция да върви, отколкото да слушам хора. При мен е обратното. Пет човека сме и все нещо не е така: ако си мълчиш - надул си се, ако много говориш - тоя к'ви ги говори, не е в ред. Това с обсъждането на живота разбира се го има. Всеки бачка на нерви, майтап неразбран, напрегната обстановка. Отделно темите, до които се свеждат разговорите са да не коментирам. Това хоби и интереси е няма как.

# 830
  • София
Към момента съм сама в стая, от ковида насам. Щели да ми вземат помощник. Казах им, че не ми е нужен, ще си оправя нещата сама, пък дори и спешни и за вчера.
Да видим...

# 831
Не мога да си представя случай, в който работя в една стая с хора и слушам "Веселина" или "Енерджи" FlushedFlushed Да си слагат слушалките и това е.

# 832
Ами то при нас радиото е "централно" така да се каже. Част от офис атмосферата е озвучаването.

# 833
Ох, аз имах етап с "Вероника". Ужас! За човек,, ненавиждащ чалга, направо беше кошмар! Добре, че колежката си занесе радиото вкъщи, след няколко разговора на високо ниво. По-добре никаква музика.
Сега нямам такива проблеми, просто е забранено.

# 834
Как чалга, хора, това е повече от убийствено.

# 835
Аз бих "ескалирала" всякаква музика. Всеки да си пуска на слушалки, каквото му е кеф. Така е било досега, когато съм била в офис. Самата аз съм си пускала различна музика на слушалки според настроението, а бг радиата извън чалагата масово са с плейлисти от 90те, няма да го издържа.

# 836
И при нас всеки слуша на слушалки. Може да слуша музика. Може да е в среща в Тиймс и нея да слуша.
Модата с общите офиси е много неприятна. Чудила съм се, колко ли икономисват, големи тавани и навсякъде стъкло, отворен офис. Климатици. Обикновените стари канцеларии са били по-рентабилни.

# 837
Късметлийка си, че при вас е Енерджи... При нас беше Веселина. Много пъти ми се е искало да вдигна радиото и да го трясна в земята.
Аз,не бих издържал но за съжаление е масово,добре е при мен ,че се отдадох на селския живот на пилетата и дърветата говоря и по се разбираме без напрежение.Не ми липсва човешката пошлост от време на време я срещам но не е ксто в големия град.Мразя много безмислени разговори които срещам на площада когато съм навън с децата едвам изтрайвам този вод комуникация

# 838

Общи условия

Активация на акаунт