"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 43

• 68 156
  • 755
  •   1
Отговори
# 75
Айча излезе схватливо момиче...Joy

# 76
  • I Love You 3000
Поне дадоха , че има сватба, че слд такава мизерна серия, видиш ли някой се отказал да гледа финал #Cussing out #Cussing out

# 77
# 78
О, боже! Какъв откъс?!

Аз ще си поплача другата седмица, за вас не знам 😂
Тази вечер гледах на пресекулки, та не мога да кажа нищо за епизода, но се изкефих Санем как отряза Джан накрая.

Лека нощ момичета 🤗🤗

# 79
  • I Love You 3000
Джан бей бая,бая,бая...бая опънал костюма, всеки момент ще го пръсне  Laughing Laughing Laughing

Това бюджета яко отънял, щом и дрехите повтаряме за трети път.  ooooh! Яко са я изкарали тази серия през просото #Cussing out

Дано поне финала си струва!

# 80
# 81
На мен серията не ми хреса! Вместо да дават повече Джан И юсанем те дваха махалата. Защо са наблегнали толкова на мхалата. Можеха да покажат повече откаси от вечерта на морето и много други моменти. Не рзбрах защо го отряза накрая но си беше хубава сцена! Лека вечер от мен!

# 82
Превод на откъса....

Отрывок c финальной серии «Ранняя Пташка» с русскими субтитрами

https://vk.com/dizimedya?z=video-132999259_456243932%2Fc8cf8a4b3 … l_wall_-132999259

# 83
Започнах епизода от някъде, но го докарах до никъде. Не ми хареса, освен Джан и Демет...От мен толкова, за финала не знам , има време до тогава.

# 84
Kaк новите сценаристи не можаха да измислят поне една,  свястна , нова сценарна нишка..Confounded. само вкараха образа на Селим  и около него изтъркани интриги...Smiling Imp

Съсипаха и последните , толкова чакани серии!:tired_face:

Само Джан и Демет ги правят гледаеми.Kissing Heart

На цялата вълшебна атмосфера на ранните серии ,това си е издънка от всякъде.Weary

Точно на време идва финалът.Smirk

Беше ми приятно да гледам с вас, лека нощ!:full_moon_with_face:

# 85
Момичета Hug,благодаря ви за компанията и коментарите и тази вечер! Hug Hug Hug

Лека нощ! smile3524

# 86
Момичета Hug,благодаря ви за компанията и коментарите и тази вечер! Hug Hug Hug

Лека нощ! smile3524

Тази снимка да не я публикувате повече, че сякаш сестра си изпращам в Сибир, толкова ми е мъчно. Добре, че СЦ развалиха последните епизоди, че не знам как бих се разделила с тези двама чаровници и тяхната любов!

# 87
  • София
Не съм запозната  но да не би   СЦ  да имат забрана да гледат заснетите готови епизоди .Едва ли биха били доволни зрители на собствените си творения.

# 88
Добро утроо! Hug Hug Hug

Преводът на епизода е готов,но за сега могат да го гледат само  спонсорите! Peace

Желая ви приятна сряда! Hug Hug Hug

# 89
Добро утро и от мен! 🤗😗

Минавам да си взема кафето от Злати!
Чета тази сутрин коментари от чуждестранните фенове - масово се опасяват, че откъса е и финалната сцена на сериала 😬 и са доста ядосани и разочаровани, че са ни показали именно края на епизода.
Аз се надявам да има и “5 години по-късно”, но от двамата СЦ всичко може да се очаква.
Изгледах с превод само края, но браво на Санем. Зададе правилните въпроси. Джан разбира се не е виновен за това, че не я помни, но и действията му спрямо нея я огорчават още повече. Радвам се, че тя се отдръпна - наясно е, че всичко ще е фалшиво и защото така трябва, а не защото и двамата изпитват едно и също.

В крайна сметка, за да се омъжи тя за него си мисля, че ще приеме само ако той си е спомнил - така че нямам търпение да видя как точно ще стане това.

Хубав ден 🌞

Общи условия

Активация на акаунт