Самотен съм... Не знам даже дали е мястото тук на темата...

• 13 292
  • 493
  •   1
Отговори
# 135
  • Sofia
Ето, пак пробваш да манипулираш. Но ... спирам дотук. Simple Smile

# 136
  • Агент под прикритие
Ти нямаше ли някаква работа? JoyJoyJoy
Не знам кой какво манипулира, обаче ми прави впечатление как културно беше коментирана частта, която уж "манипулирала" и която беше някак си второстепенна, а останалата част от поста, която беше всъщност съществената част, беше удобно пренебрегната...
Не знам кое е по-смешно - опитите за "манипулация" (според думите ти, естествено) или тази избирателна пропускливост. Ама много ясно, когато не е в полза на този, който трябва да отговаря...

Гал, не разбирам защо продължаваш да се напъваш, не разбра ли, че с нарицателни не можеш да ме засегнеш? Ама давай, поле на изява тук бол. Sunglasses

Последна редакция: сб, 03 авг 2019, 13:47 от AgentProvocateur

# 137
Емотиконите ли са индикатор за хумора? 😉 Не покриваш дори първа точка значи.

Това поведение също е много типично за компромисната маса от 80-90% от мъжете - казва нещо тъпо, а когато му кажат, че е тъпо - започва да се обяснява как било майтап.

Ако не ме лъже паметта, Братан пък имаше тема, че не искал да се жени, в която звучеше повече от прилично... А във всички други теми, в които пише, лъсват женомразство и комплекси. Иначе пита за влечуги, нямащи нужда от мъжка ласка. Те, които нямат нужда от женска любов, се наричат хомосексуалисти, не влечуги.

# 138
За жените това е от онези неща, които изслушваме, както се изслушва гукането на 3годишно - то е безсмислено, но си снизходителна и разбираща.
Много добро сравнение.

Още млад и зелен, приятелката ми тогава ми изневери и го направи публично достояние. Живеехме заедно от скоро и няколко пъти имах желанието да разбера мотивите й за действията й, как да поправим нещата - изобщо онзи разумен разговор между възрастни. Разбира се, абсолютно безсмислено и безрезултатно 😁 Запознах се с онзи празен и изслушващ поглед на куче, което гледа телевизия.

Чудя се дали Агента ще разбере цитата на Гал или ще продължи със спора и научните обяснения 😁 Някои неща е добре да си ги спестяваме за нас си, особено когато са въпрос на гледна точка и добър тон. Жените си знаят всичките недостатъци и пороци, бъди сигурен, Агент Simple Smile

# 139
  • София
Има още едно базово изискване- да не е мизогинист. Все пак за да обичаш жена, трябва да цениш жените, не да ги мразиш и смяташ за по- низши същества.
Тук се включват всякакви приказки за как жените остарявали, пък мъжете оставали страхотни на еди- каква си възраст, натякване на репродуктивния прозорец и обясненията как 100% от жените се борят за 10% от мъжете, внушавайки,че са специални. Ми, не е вярно, и мъжете гледат хубавото и се стремят към него. Приказмата, чв хубавите ябълки свинете ги ядат, а тя е вярна доста често, показва, че дори скапаняците искат готина и добра жена. Пък камо ли другите, дето имат повече качества.

# 140
  • Агент под прикритие
Мизогинист е твърде крайно понятие. Ти колко такива познаваш и ако да, как определи, че са такива? Аз такъв човек не съм срещал още.

Много добро сравнение.

Още млад и зелен, приятелката ми тогава ми изневери и го направи публично достояние. Живеехме заедно от скоро и няколко пъти имах желанието да разбера мотивите й за действията й, как да поправим нещата - изобщо онзи разумен разговор между възрастни. Разбира се, абсолютно безсмислено и безрезултатно 😁 Запознах се с онзи празен и изслушващ поглед на куче, което гледа телевизия.

Чудя се дали Агента ще разбере цитата на Гал или ще продължи със спора и научните обяснения 😁 Някои неща е добре да си ги спестяваме за нас си, особено когато са въпрос на гледна точка и добър тон. Жените си знаят всичките недостатъци и пороци, бъди сигурен, Агент Simple Smile

Аз това го разбрах още преди няколко страници, когато започна да се чете между редовете, да се вадят части от контекста и да им се прави тълкувания заедно и поотделно. Прав си, теорията трябва да приключи дотук. Sunglasses
Само не ми стана много ясно, къде беше точно това "спестяване, въпрос на гледна точка и добър тон" от отсрещната страна на спора, но предполагам, че това е още едно нещо, което нямам особено желание да знам.

Последна редакция: сб, 03 авг 2019, 12:46 от AgentProvocateur

# 141
  • София
При доста от от мъжете се прокрадва това мислене. Може да не е патология чак, че да им се лепне диагноза, но не са рядко срещани еднорози. А това върви наред с други проблемчета. Та, базово си е.

# 142
  • Агент под прикритие
Ясно, разбрах. Още теория...
Аз съм дотук.

# 143
  • София
Добре че табелките със скалъпени "статистически" феномени са практика. Joy

# 144
  • Агент под прикритие
По-скалъпени от това да лепнеш на някой етикет "Мизогинист"?

# 145
  • София
По- добре етикет, отколкото диагноза Peace
Ок, провoкаторе, I'll bite

Мисленето и постоянното натякване, че жените еди- какво си, а мъжете еди- как си в полза на мъжете не е нормално и отива в тая посока. Аз, примерно, обичам животни, в частност котки и кучета. И не злорадствам, че живеят само по 15-20 години. Дпри ми е тъпо, щото са сладки и мили животинки. Същото е с жените и отношението на мъжете към тях. Ако обичаш и уважаваш жените, няма злорадо да повтаряш (не ти конкретно), че могат да се плодят само до към 40, а ти си целунат от природата и правиш деца и на 50. Включително и някакви измишльотини как мъжете изглеждали по- добре от жените на 40, примерно. Особено за ширините на България това е смешно, но дори тук във форума често се прокламира. Това е една мнооого фина и трудно обозрима неприязън към противоположния пол.

# 146
Включително и някакви измишльотини как мъжете изглеждали по- добре от жените на 40, примерно.

Сетих се за едни типажи, които са се самоизтъквали, че кожата им била по-млада, сети се за що иде реч. Отвратително. Joy Не е измислица, наистина съществуват такива. Close

# 147
По- добре етикет, отколкото диагноза Peace
Ок, провoкаторе, I'll bite

Мисленето и постоянното натякване, че жените еди- какво си, а мъжете еди- как си в полза на мъжете не е нормално и отива в тая посока. Аз, примерно, обичам животни, в частност котки и кучета. И не злорадствам, че живеят само по 15-20 години. Дпри ми е тъпо, щото са сладки и мили животинки. Същото е с жените и отношението на мъжете към тях. Ако обичаш и уважаваш жените, няма злорадо да повтаряш (не ти конкретно), че могат да се плодят само до към 40, а ти си целунат от природата и правиш деца и на 50. Включително и някакви измишльотини как мъжете изглеждали по- добре от жените на 40, примерно. Особено за ширините на България това е смешно, но дори тук във форума често се прокламира. Това е една мнооого фина и трудно обозрима неприязън към противоположния пол.

Само да се включа за това как изглеждали мъжете и жените на 50. Елате да видите майка ми как изглежда на 50 и ми покажете 1 мъж на нейната възраст, който изглежда по-добре. Това са пълни глупости и са типично мъжки мантри, с които се самоуспокояват.

# 148
  • Агент под прикритие
Абсолютно съм съгласен, само че някой може ли да даде пример кой какво е натяквал в полза на мъжете в конкретната тема, защото темите бяха първо материалните момичета (която отново напомням, че не аз я започнах), след което забихме в хипергамията и накрая дори бях изкаран и мизогинист (или поне натам щеше да тръгне работата)? Sunglasses

# 149
Познавам една 50-годишна, обаче й дават около 30 и кусур години. Също и един на 40 и кусур години - пак... хм, как да кажа, не си му личат годините изобщо. Каквито и години му дам - ще е малко.

Кой имал по-млада кожа - за мен това не е фактор, а "мъж" тръгне ли да говори за тези работи - отсвири го. Факторите ми са акъл и други качества.

Общи условия

Активация на акаунт