Самотен съм... Не знам даже дали е мястото тук на темата...

• 13 223
  • 493
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Свърши забавлението, вчера беше пикът. Laughing

Господа, радвам се, че вашите компании не са такива, но това не означава, че масово няма поне по един, дето башва другите, че са с жените си в даден момент, а не запиват нон стоп с негова светлост.

Последна редакция: нд, 04 авг 2019, 19:56 от The Catcher in the Rye

# 286
Да, липсва твоя грешка, пишеш страхотно и който ти е посочил грешка черно на бяло, е защото много желае форумните ти спаринг партньори, ревнува и естествено ти завижда, както всички останали, които те мислят за кукувица с 3 профила. Айде, нЕма нужда.

Надявам се, че за женската злоба също има лечение

Защото колкото повече задълбаваш, толкова повече показваш злобата си

Не вярвам проблемът на живота ти да са моите изречения, които даже не са отправени към теб, така, че това говори само по себе си Laughing

Не разбирам заядливите жени във форуми. Явно си има причина и за това

Последна редакция: нд, 04 авг 2019, 21:28 от Tamarau

# 287
  • Агент под прикритие
Предположих, че се подразбира, че визирам теб, защото нямам спомени някой друг да е споменавал за статистиките и генерализациите? Всъщност, статистиките не предоставят ли данните чрез теорията на вероятностите, анализ? Така, както казваш на еди-кой си потребител, че е генерализирано мнението му, публикувал си статистики...
Така си и помислих....
Добре, на постовете ти:
Продължавам да не разбирам излиянията на този потребител. Вика, че звучело твърде генерализирано, ами картинките, които беше публикувал - какво са?
А, да, този потребител публикуваше някакви статистики, ама пак не разбрах защо ги публикува? Защо? Какво придават?
ще отговоря с няколко въпроса:
1. Според теб, ама честно, колко време би ми отнело, за да обясня на някой значението на "статистиките", за който думите "изследване" и статистика" очевидно имат едно и също значение?
2. Според теб, струва ли си да тръгна да се занимавам да обяснявам?
Ще ти дам малък жокер: и на двата въпроса се отговаря с по една дума !!!

Последна редакция: пн, 05 авг 2019, 00:58 от AgentProvocateur

# 288
  • Варна
Agent, не съм конкретизирала за синтезирани данни или анкети. Но е забавно да твърдиш, че генерализира жена, която отхвърля стъкмистики, модели и предрасъдъци. Аз харесвам индивидуализма при хората, именно той мотивира променя в света, стандарти, табута, догми и т.н.
Сега представете на  автора практичните си мъжки съвети, какви жени да предпочита  и съответния подход към тях ? Grinning

# 289
практичните си мъжки съвети,
А?

# 290
  • Агент под прикритие
Agent, не съм конкретизирала за синтезирани данни или анкети. Но е забавно да твърдиш, че генерализира жена, която отхвърля стъкмистики, модели и предрасъдъци. Аз харесвам индивидуализма при хората, именно той мотивира променя в света, стандарти, табута, догми и т.н.
Сега представете на  автора практичните си мъжки съвети, какви жени да предпочита  и съответния подход към тях ? Grinning
Съгласих се. След като твърдиш, че отхвърляш всичко това, можеш ли да кажеш дали познаваш хора, подобни на тези, които описа и как точно това ги прави представителна извадка за всички мъже, а не просто някакъв частен случай, какъвто най-вероятно е?

"Практичен съвет" за това какви жени да предпочита е все едно ти да вземеш да даваш съвет на приятелка какви мъже да предпочита. Строго индивидуално и същевременно абсурдно. Ако автора няма изградена някаква (каквато и да е) ценностна система, към какво ще тръгне да сравнява? Единствено мога да му кажа, че с тая нагласа за "нематериалните жени" далече няма да стигне. Съветите на bratan между другото бяха много на място.

И аз щях да кажа първоначално "А?", но Гал ме изпревари. Grinning

Последна редакция: нд, 04 авг 2019, 23:15 от AgentProvocateur

# 291
След прочитането на отговорите,автора сигурно вече е щастлив,че е сам Smile

# 292
  • София
Давайте по същество, де. Laughing
Вече 5 стр обяснения защо статистиката не е вярна или защо не може да се даде отговор на отговора на третия въпрос.

Последна редакция: пн, 05 авг 2019, 01:05 от The Catcher in the Rye

# 293
  • Агент под прикритие
Ти сега масло в огъня ли ще наливаш (пак)?  Laughing

# 294
  • София
Koй, аз? Close

# 295
Авторе, чакай да те разведря - когато ММ е бил на твоите години - 25 - аз съм била дете (дори не тийнейджърка). Smiley Човек не знае каква му е съдбата. Когато му дойде времето, ще срещнеш половинката си (разбира се, пожелавам ти да е скоро, а не след 2-3 петилетки). Wink Естествено той ММ е имал връзки, преди да се срещнем, но доколкото знам е бил безобразно повърхностен и неангажиран в тях, докато не си намери майстора. Blush

Последна редакция: пн, 05 авг 2019, 07:54 от Lorelada

# 296
Авторе, чакай да те разведря - когато ММ е бил на твоите години - 25 - аз съм била дете (дори не тийнейджърка). Smiley

15 години разлика ли 😱
Играч е твоя Smiley

# 297
Давайте по същество, де. Laughing
Вече 5 стр обяснения защо статистиката не е вярна или защо не може да се даде отговор на отговора на третия въпрос.

Нещо ли изпуснах? Каква невярна статистика? Господинът е отговорил на всеки тук, какво толкова? Joy

# 298
  • Варна
Агентурният господин очаква следния отговор :
" - Виждала съм извънземни, но те не съществуват." Joy
Примерът да не се приема буквално. Grinning

Последна редакция: пн, 05 авг 2019, 13:39 от Viviana91

# 299
Авторе, чакай да те разведря - когато ММ е бил на твоите години - 25 - аз съм била дете (дори не тийнейджърка). Smiley

15 години разлика ли 😱
Играч е твоя Smiley
Късметлия е, че ме е преварил.
Lorelada е моята любимка тук.

Общи условия

Активация на акаунт