Лидл 130 - Августовска отпускарска

• 85 594
  • 1 288
  •   1
Отговори
# 90
Какво странно има в печелившите?
Пенев и Димитров са доста често срещани фамилии в страната ни.
Вероятно е по-често Димитров и Пенев да печели пред Тъпчилещов и Карамихалев например.
Не ги защитавам, никога не се регистрирам за игри на различни компании.
Не ти е странно, защото не си запозната с историята. Съвпадението не е по фамилия, то е по първо име, фамилия и тел. номера. Във всяка игра.😏 И мен не ме касае пряко, но това не прави историята по-малко нередна.

# 91
Един троен чушкопек и в къщи седи на склад. Ни за чушки става, ни за патладжани, крайно неудобен.

# 92
Какво странно има в печелившите?
Пенев и Димитров са доста често срещани фамилии в страната ни.
Вероятно е по-често Димитров и Пенев да печели пред Тъпчилещов и Карамихалев например.
Не ги защитавам, никога не се регистрирам за игри на различни компании.

Те не са Пеневи ИЛИ Димитрови, а са с тире, просто в момента не ми се търси в какъв ред им бяха фамилиите. И са с конкретни малки имена, които се повтарят всеки път. И роднинските им връзки се знаят (кой е баща, син, внук и т.н.). Едни и същи хора от това семейство, се пишат ту Пеневи, ту Димитрови, за да могат да се регистрират повече пъти (повтарям - фамилията е двойна).
От Лидл много добре ги познават - подавани са сигнали многократно, но не ги интересува. Друга верига - Фантастико, неотдавна писаха, че са забранили на тази групичка да участва в игрите им, защото са установили измама. Не съм сигурна, че им вярвам, защото може и да е измама на организатора; но всеки път да избират едни и същи е малко тъпо, ако е организирано.

# 93
Teзи холански вафли как са като състав?

# 94
  • Точно където трябва
Момичета, някой купи ли си шевната машина? Интересува ме този модел има ли зачистващи бодове, може ли да шие по-дебели материи...изобщо къде мога да видя функциите?

# 95
  • София
elliee,  Виж тук, точно това се коментира малко по-напред.
https://m.bg-mamma.com/?topic=1122866.msg39096621#new

# 96
  • Точно където трябва
Благодаря, но във въпросната тема/ изчетох я цялата/ се споменава въпросната машина само като коментар, че потребителка я има. Има линк към друга тема, но тя е от 2011 и няма никакво инфо дали тогава се е продавал същият модел. Затова питам тук и сега, за тези машини, които сега продават. Моля, ако някой е запознат да пише.

# 97
В сайта на лидл няма ли упътването и инструкциите....виж там..

# 98
[quoteСигурно сте коментирали холандските карамелизирани вафли, но аз съм нова в темата и не съм срещала коментари. Та искам да ги похваля, страшно вкусни. Струват 3,99 редовна цена, но си заслужават, защото са 400гр. Дъщеря ми  е в Холандия и каза, че са и любими. И там струват 1.60€. Септември ще ми донесе и ще ][/quote]
Тях и местните ги обожават.Аз по принцип не ги харесвам,но взимам много за подарък.Най-евтините в АХ бяха по 0,69еу.
Не следя редовно темата и ме извинете ако сте коментирали.Интересуваме хубав ли е замразеният микс аспержи със скариди?

# 99
На мен не ми хареса.

# 100
  • София
Момичета, някой купи ли си шевната машина? Интересува ме този модел има ли зачистващи бодове, може ли да шие по-дебели материи...изобщо къде мога да видя функциите?

Освен видеото, има и ПДФ файл с инструкции и характеристика на машината https://video.sewingguide.de/bg/silvercrest-snm-33-c1

# 101
Не знам как стават тези измами с наградите, но са факт. Преди години имаше игра на Била /ако не греша/ с награда 5 дена на Алена. Моя позната ходи поне 3 години, ако не и повече. Дори ми обясняваше как го прави, но така и не се задълбочих да разбера.
За да съм по темата....вчера посетих новия магазин на Алабин - хареса ми, малък и въпреки това просторен, за разлика от този на Раковска.

# 102
Не знам дали е коментирано, защото не следя темата и нямам време да чета, но по-голяма глупост не може да продават в тоз лидл. Купих си тениска, на която етикета е зашит като при чорапите. Как пък никой в целия процес на производство и продажба не се сеща, че така се късат нишки... Не мога да намеря тъпата касова бележка, но и така ще им я подаря.

# 103
Благодаря!
Ако се все пак го взема (опция ''да сготвя'',когато ме мързи) ще пиша тук.

# 104
Коя е темата, където разконспирират измамниците от томболите?

Общи условия

Активация на акаунт