Лидл 130 - Августовска отпускарска

• 85 986
  • 1 288
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Отдавна не бях взимала от маслините каламата в зехтин (в буркан)...то и не взех де, може ли такава цена да им сложа т:( А са най-хубавите маслини, които съм купувала...като от едно време.
teta75, да организираме лек протест, а?
Да, това са най-добрите, но в Лидл са на отвратителна цена.

# 406
  • Перник
Отдавна не бях взимала от маслините каламата в зехтин (в буркан)...то и не взех де, може ли такава цена да им сложа т:( А са най-хубавите маслини, които съм купувала...като от едно време.
teta75, да организираме лек протест, а?

Затварям очи и си вземам. Това са ми любимите маслини Blush

# 407
Аз имам още един буркан...на промоцията взех 5. Като го изям....тогаз ще дойда на протеста
Joy

# 408
Каква е актуалната им цена?

# 409
  • София-Младост
Каква е актуалната им цена?
Бяха 5.49лв., сега са над 6лв. мисля.

# 410
  • shumen
Тези в Лидл са се оляли с цената им.Маслини за над 6 лева килото не знам дали има другаде.

# 411
  • София
Тези в Лидл са се оляли с цената им.Маслини за над 6 лева килото не знам дали има другаде.
То за под 6 лева няма на кг,освен някакви смотани. Тези са 6 лв за 450гр.

# 412
  • София-Младост
Даже 415 грама...ох, гледам някаква снимка, миналата година септември са ги пуснали на промоция по 3.55лв. Дано и тази година:)

# 413
  • shumen
Миленски,аз съм в грешка правилно.
Ала-Бала,дано ги пуснат,но аз не вярвам.

# 414
Висока е лидлската цена, да. Този клас маслини ги има по пазарите на доста по-прилична цена. Аз ползвам много маслини и няма да им чакам намаленията определено. Но вчера целнах от зелените с бадем на -30%.💚

# 415
Сега ми се доядоха...ще трябва да отварям буркана без време Joy
И плескавица с шунчица ми се похапва....оох.

# 416
  • София
И аз съм и фен на тез Каламон, преди 2 седмици открих и тези с аншоа, не бях яла такива, и опитах с предубеждение. Но са страхотни, вкуса на рибата е почти не се усеща.

# 417
Ох, тези не бяха ли с нитрит или глутамат...на някакво намаление ги гледах и направо ми се приплака, бях се наточила да взема 10-ина бурканчета. Не трябваше да казваш, че са чак толкова хубави. 😃

# 418
  • София
Ох, тези не бяха ли с нитрит или глутамат...на някакво намаление ги гледах и направо ми се приплака, бях се наточила да взема 10-ина бурканчета. Не трябваше да казваш, че са чак толкова хубави. 😃
Даааа, права си, не съм ги проверявала. Ами няма да купувам , то вече толкова е ограничен избора на свястна храна, всичко е отровно.

# 419
😭 Поне си ги опитала. Точно тези съставки са ми в черния списък и ако знам, че са вложени, няма преглъщане. 🤐

Общи условия

Активация на акаунт