WIZZ AIR - 35

• 50 920
  • 983
  •   1
Отговори
# 690
Имах предвид други нискотарифни, не помня кои бяха даже. Joy

# 691
И на мен ми се е случвало да променят часа, излиза ми в профила и в имейла да потвърдя, ако съм ОК с промените.

donsita, ако не възразяваш, ще ти драсна ЛС, че много ме заинтригува с тези мачове на Барса.

# 692
  • София
Мога ли да взема в ръчния си багаж самобрасначка при полет с WizzAir
Да. Няма значение полета с коя авиокомпания е. Това е въпрос относно проверката за сигурността.

# 693
Мога ли да взема в ръчния си багаж самобрасначка при полет с WizzAir
Да. Няма значение полета с коя авиокомпания е. Това е въпрос относно проверката за сигурността.

Благодаря, Vanian

# 694
Виждам че Уиз вече не летят до Виена.

В какъв смисъл не летят? Ние ще летим началото на април от Варна до Виена с Уиз....

# 695
  • sf
Предполагам, че има предвид , че не летят от София .

# 696
Миналата година от октомври до края на март нямаше полети до някои дестинации. Да не би и с този така да е?

# 697
  • In transit
Миналата година от октомври до края на март нямаше полети до някои дестинации. Да не би и с този така да е?
Не, тази година не са спирали никакви полети зимата, поне от Варна.

# 698
  • Монтана
Относно питането за обещетение:
До къто си чакахме полета, излезе рекламна фирма във феисбук, веднага се свързахме с тях на шега.
След 2 седмици имахме превод в сметката. С нищо не сме се занимавали и сме много доволни

# 699
  • Варна
Не, тази година не са спирали никакви полети зимата, поне от Варна.
Спряха Копенхаген до Април. Може и други да има, но тези го следих и знам.

# 700
  • Варна
А как така сменят дата за полета? Това наистина ли е възможно и как информират пътниците???

Ами сменят. До нова година Варна -Бове летят в четвъртък и неделя. Купих билети за февруари за тези дни. После ги смениха и от януари ще летят в сряда и неделя. В случая мен ме устройва идеално +1 ден. Simple Smile

# 701
  • Бургас
Относно питането за обещетение:
До къто си чакахме полета, излезе рекламна фирма във феисбук, веднага се свързахме с тях на шега.
След 2 седмици имахме превод в сметката. С нищо не сме се занимавали и сме много доволни

Благодаря,

то и на мен така ми излезе рекламата. Сега ще видим дали ще се получи.

# 702
Аз не виждам изобщо полет София-Виена.
От Варна може и да летят. 

# 703
Здравейте,
Имам купен двупосочен билет Сф-Нюрнберг за 29.10-02.12 на стойност 170лв. Ако не успея да пътувам какви са възможностите ми - гледам, че за да сменя датата дължа по 60-80лв на полет плюс разликата в цените на билетите. Така много се оскъпява - таксите стават повече от стойността на самия билет... Не видях в какъв срок мога да сменя полета - дали може новата дата е през януари/февруари, когато билетите са по-евтини? Мога ли просто да не ползвам билетите?

# 704
Можете да не ползвате билета, не дължите обяснение на никой, просто не отивате. Смяната на дата винаги оскъпява, аз не виждам смисъл, просто си купувате нов билет без да плащате допълнителни такси.

Общи условия

Активация на акаунт