WIZZ AIR - 35

• 50 880
  • 983
  •   1
Отговори
# 735
  • Варна
Съни, благодаря!

# 736
Здравейте, имам следния казус. Направих резервация на името на баща ми, платих по банков път. Сега когато получих пътния план, той е на мое име - и не е изписано цялото ми име, а както е по потребителско име. Чекнала съм мъж и в полето където виждам кода за резервация и полета виждам фамилията на баща ми. Звънях на импулсния телефон и съответно ми казаха заплати си смяна на името ... То е ясно, че ще го направя ако нямам друг избор. Но случвало ли се е на някой от вас ??

# 737
На въпроса ми дали мога да пренеса в ръчния багаж сирене камембер, оказа се че мога. Реших да опитам и на летището в Ница минах с 500гр Бри и 2 опаковки по 250гр камембер. Никой нищо не каза, въпреки че на ренгена присветна по различен начин. Както и да е. Ако има някой друг с моя казус, да знае Simple Smile

# 738
На въпроса ми дали мога да пренеса в ръчния багаж сирене камембер, оказа се че мога. Реших да опитам и на летището в Ница минах с 500гр Бри и 2 опаковки по 250гр камембер. Никой нищо не каза, въпреки че на ренгена присветна по различен начин. Както и да е. Ако има някой друг с моя казус, да знае Simple Smile

На летището в Ница има ли сирена? Ние ще летим другия месец, но ще сме само с ръчен багаж, а грехота да не си вземем малко оригинално. Малко не ми се рискува да минем скенер със сирене. Още ми е пред погледа момчето на летище Бове, на което изхвърлиха сиренето.

# 739
Здравейте, имам следния казус. Направих резервация на името на баща ми, платих по банков път. Сега когато получих пътния план, той е на мое име - и не е изписано цялото ми име, а както е по потребителско име. Чекнала съм мъж и в полето където виждам кода за резервация и полета виждам фамилията на баща ми. Звънях на импулсния телефон и съответно ми казаха заплати си смяна на името ... То е ясно, че ще го направя ако нямам друг избор. Но случвало ли се е на някой от вас ??
Нещо не разбрах. Пробвай да чекираш да видиш какво име ще ти даде. Ако е това на баща ти няма какво да сменяш.

# 740
Здравейте, имам направена резервация, като си платих и за багаж. Един куфар от 20 кг. Сега обаче искам да добавя още един за 32 кг. Това възможно ли е? Нещо не мога да се справя. Да не ми премахне 20 килограмовия, след като платя за 32.

# 741
Можеш да добавиш и другия багаж, нама да ти махнат вече платения.

# 742
На летището в Ница има ли сирена? Ние ще летим другия месец, но ще сме само с ръчен багаж, а грехота да не си вземем малко оригинално. Малко не ми се рискува да минем скенер със сирене. Още ми е пред погледа момчето на летище Бове, на което изхвърлиха сиренето.
Честно казано не видях никъде сирене, но не съм и търсила.

# 743
Пак съм аз, относно Wizz DSK. Grinning Одобриха ме и сега си чакам картата. Интересува ме, когато правя онлайн плащания получавам ли точки? Или само при плащане на пос терминал?
Попитах по телефона, но жената беше толкова заета да ми предлага още една кредитна карта, че въобще не ме отрази.

# 744
  • Гражданин на света
Пак съм аз, относно Wizz DSK. Grinning Одобриха ме и сега си чакам картата. Интересува ме, когато правя онлайн плащания получавам ли точки? Или само при плащане на пос терминал?
Попитах по телефона, но жената беше толкова заета да ми предлага още една кредитна карта, че въобще не ме отрази.

Точки се трупат и плащайки онлайн и на пос терминал.

# 745
Страхотно! Благодаря ти.  Hug

# 746
Относно тази карта Уиз ДСК, слагам въпросите си в скрит текст, да не досаждам. Ще съм благодарна ако някой отдели време да ми обясни.

Скрит текст:
Никога не съм имала кредитна карта и не съм запозната. Може ли някой да ми обясни принципът какъв е?
50 лв годишна такса, има ли други скрити такси?
При пазаруване при търговец - онлайн, или на пос, кога трябва да възстановя тези средства в картата, има ли гратисен период, или веднага започват да се трупат някакви лихви, такси и т.н. Четох някъде, че можело да заредиш свои средства в нея, и да не буташ 'чуждите'. Това как става?
Колко време отнема издаването? Колко време след това ти активират Дискаунта? Как се свързва профила ти в ДСК и Уиз?
Ние имаме действащ Уиз Дискаунт до май 2021-ва, групов. В такъв случай няма да получим такъв като бонус, нали?
Ако решим да прекратим в средата на годината, ще загубим ли Уиз Дискаунта? Това последното го питам не за мен си.

# 747
Относно тази карта Уиз ДСК, слагам въпросите си в скрит текст, да не досаждам. Ще съм благодарна ако някой отдели време да ми обясни.

Скрит текст:
Никога не съм имала кредитна карта и не съм запозната. Може ли някой да ми обясни принципът какъв е?
50 лв годишна такса, има ли други скрити такси?
При пазаруване при търговец - онлайн, или на пос, кога трябва да възстановя тези средства в картата, има ли гратисен период, или веднага започват да се трупат някакви лихви, такси и т.н. Четох някъде, че можело да заредиш свои средства в нея, и да не буташ 'чуждите'. Това как става?
Колко време отнема издаването? Колко време след това ти активират Дискаунта? Как се свързва профила ти в ДСК и Уиз?
Ние имаме действащ Уиз Дискаунт до май 2021-ва, групов. В такъв случай няма да получим такъв като бонус, нали?
Ако решим да прекратим в средата на годината, ще загубим ли Уиз Дискаунта? Това последното го питам не за мен си.

Кредитна карта, значи първо харчиш и после плащаш. Примерно харчиш до 15 число, пращат ти сметката, която трябва да платиш до 25 число. Ако я платиш
цялата до 25 число, не плащаш лихви, ако не - начисляват се лихви. Датите са примерни.
При нормална употреба не плащаш друго освен годишната такса, ако пропуснеш вноска или си превишиш лимита може да има още такси.
Може да внесеш предварително, примерно ако искаш да си вдигнеш лимита. Ако имаш лимит 1000 и искаш да купиш неща за 2000, внасяш още 1000 и имаш на разположение 2000. На края на периода ще трябва да внесеш само каквото си изхарчила над тези внесените 1000.
Като кандидатстваш им даваш и данните за Уиз профила и ги свързват бързо, обикновено преди да си получиш картата.
Мисля, че получаваш веднага една година дискаунт, без значение ако имаш вече такъв, тоест новия почва да тече веднага, ама не съм сигурен.

# 748
neuromancer
нещата, които си изброил са така. Мен ме одобриха вчера и днес вече ми активираха и дискаунта в профила.
Избираш си падежна дата - 10 или 20 число на месеца, като след нея имаш 15 дневен срок да си погасиш задълженията. Ако се вместиш в него, няма лихви.
Аз си я направих с минимален лимит - 500 лв, да не се отпускам много.
И понеже ще плащам един круиз, по който трябва да внеса 1500 лв, като добавя още 1000, точките които получавам върху цялата сума ли ще бъдат, или само по 500 от кредита?

# 749
Върху всичко внесено (без значение дали е предварително)

Общи условия

Активация на акаунт