⭐️Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги⭐️тема 21

• 15 370
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
 Емии , Мерси мила  love001

Бенсу с роклята е разкошна. Добър дизайн.   Искам и аз ама няма .

Скрит текст:
По утверждению турецких СМИ первоначально зарплата Чагатая Улусоя на Нетфликс была не настолько головокружительна, актер не ставил условия получить высокий гонорар. 500 тысяч лир (5 млн 689 тысяч рублей) за серию Нетфликс согласился выплачивать актеру в январе, подписав его на третий и четвертый сезон сериала Защитник / The Protector. Столь резкое увеличение гонорара было связано с успехом проекта (и это нормальная практика для американского кинобизнеса). Вызывающие доверие источники утверждают, что Нетфликс в настоящее время ведет переговоры с актером, опасаясь, что он может уйти к конкурентам. Платформа готова платить по американским расценкам. Однако учитывая, что для Чагатая вопрос о зарплате не является принципиальным и ему необходим карьерный рост, исход этих переговоров предугадать невозможно.
Пак му броят хонорара . Нетфликс искат да го задържът  не ходи в конкуренцията.

Последна редакция: вт, 27 авг 2019, 01:21 от femmi2

# 496
И аз виртуално ще ви пренеса в модерния Истанбул, където някъде там е и фирмата на Ийт Козан

Правена е от св. София

А тази от небостъргача ''Сапфир''

Скрит текст:

# 497

Този Истанбул - привлича като магнит. Винаги може да се види нещо ново, различно или да се потопиш в историята му.
    Цеце, благодаря ти за тези чудесни снимки!
Ще сложа и Толга, за да засиля магнетизма на този невероятен град.

(тези снимки не са от Истанбул, но скоро не съм ги пускала, затова реших да разнообразя)

Феми, Бенсу е красавица, но Джан не ми харесва с тази визия.

# 498
# 499
А това е най- новата джамия. Построена преди 1 година в азиатската част. Най- голямата джамия в Турция с 6 минарета по над 100 метра. Наистина много е красива.

И се сетих за думите на Софи, как в този свят живеят по религиозен начин и закон

# 500

Готин колаж . Бенсу е хубава,  Чачиии  е прелестен Heart Eyes кадъра е попадение  вероятно е от фотосесия.

Последна редакция: вт, 27 авг 2019, 00:36 от femmi2

# 501

Flowers TulipЦЕЦЕ* много хубави снимки си направила от Истанбул..
и  Ти..и ЕМИ*..и ВЕЛВЕТ** сте споделяли все хубави неща от престоя си там..
аз от сериалите
имам чувството че съм израснала на крайбрежната алея..
всички все там се срещат и разхождат..
независимо какво преживяват не минава без да седнат на някоя пейка..
и още много хубави неща..както
свикнахме да го наричаме " Истанбул на Иит Козан*

..харесва ми, но още не съм настроена лично да го видя..
не казвам ,че няма да стане,просто не ми се ходи там..
необяснимо и малко непонятно защо го чувствам така..
Thinking

# 502
А Софи, снимките наистина са от тия дни в Истанбул, но не са от мое ходене, а на сина и благодарение на интернета /велико изобретение/ и аз съм там, тази вечер си тръгнаха. Нагласили сме се компания да ходим на пролет и то екскурзия, а те сега си отидоха на свободно, за да обикалят където искат и едното момче говори свободно турски. Изпратил ми е и много интересни клипчета, някои от тях са направо като от приказките на Шехерезада. Обиколката с корабче е час и половина и струвала 7 лв.  Ийт Козан много тънко се е разминал, но пък компанията беше от най- скъпоценната.

В това кафене, менюто ти го предлагат заедно с историята на кафето. Ако някой ходи там паролата на WI-FI Istanbul34

Последна редакция: вт, 27 авг 2019, 00:22 от cvetansk

# 503
Цеце ,Тенкс за Истанбул .

Преди не ми беше интерсен Истснбул,но това се промени откакто почнаха да излъчват сериали по нашите тв .Като си правиш планове  все нещо става .Ако не подновиш паспорта те глобяват .
Какво ли е  чувството да се докоснеш до любими места от сериали .
Имението Козан май не пускат  туристи . Прословутото кюнефе да опитаме . Испания искам какво ли още, но  мечти....

Последна редакция: вт, 27 авг 2019, 01:43 от femmi2

# 504
Феми, и Ийт Козан имаше мечти, и с много усилия успя да ги реализира, така че не се отказвай от мечтите си, за да се сбъднат. Мечтай смело.

# 505
Flowers TulipЦЕЦЕ* няма значение че синът ти ги е правил вчера или днес
а не си ти,снимките са много интересни и красиви..
Hands Ok Hand

Flowers Cherry BlossomФЕМИ* ти мечтаеш за Испания и Истанбул..
  аз за  Египет..от както се помня се виждам в пясъците пред Сфинкса
и после плаж и гмуркане в Хургада*..даже съм го сънувала но тава е за друга тема..
Hands V

# 506
Египет  е интересно място , защо да не мечтаем и за там .
Хората са казали човек е голям ,колкото са големи и мечтите му . Grinning
Моя приятел е сънувал че като съм видяла Босфора и съм се фърлила в него  че го виждам .  Страх го е  като отидем да не се фърлим и да ме спасява Joy JoyНяма такава опасност ,щото съм страхлива и не плувам .

Цеце ,за някой неща е късно , като се замисля се натъжавам .  От нас зависи но както и да е ...
Лека и спокойна нощ на всички .

# 507

Как хубаво сте се размечтали! Запалихте и мен. Не изпитвам особено желание за разходка в пустинята, но очите ми изтекоха да гледам красотите на Хургада.
    Софи, пожелавам ти в най-скоро време да отидеш там, да натрупаш прекрасни впечатления и преживявания и да украсиш темата ни с много снимки.
    Дано мечтите ни се сбъднат!

# 508
Здравейте! Красив ден!

"И ще дойде ден, когато най-тежките моменти ще са само спомени, които ще се разказват като случки на всички, които искат да ги чуят. А те ще слушат с почитание и ще научат три важни неща: да имаш търпение да изчакаш точния момент за действие, да проявиш достатъчно мъдрост да не пропуснеш следващата възможност, и да се гордееш с белезите си."

Паулу Коелю

# 509

Здравейте, момичета!

"Човек е създаден, за да се радва, а светът е пълен с неща, които носят радост..."

Щастлив да е денят ви!

Общи условия

Активация на акаунт